Ahlat'ta SOLOTÜRK gösterisi! Nefes kesen görüntüler

Türk Hava Kuvvetleri'nin akrobasi ekibi SOLOTÜRK, Bitlis'in Ahlat ilçesinde yaptığı gösteri uçuşuyla adeta nefesleri kesti. Sultan Alparslan Otağındaki alanda toplanan binlerce kişi gösteri uçuşu yapan SOLOTÜRK gösterisini heyecanla izledi.

GİRİŞ 24.08.2024 20:22 GÜNCELLEME 24.08.2024 21:12
Bu Habere 7 Yorum Yapılmış

Malazgirt Zaferi'nin 953'üncü yılı kutlamaları, Bitlis'in Ahlat ilçesinde düzenlenen etkinliklerle coşkuyla devam ediyor.

İlçenin Çarho mevkiinde bulunan Recep Tayyip Erdoğan Millet Bahçesi'nde kurulan 1071 Sultan Alparslan Otağındaki alanda toplanan binlerce kişi gösteri uçuşu yapan SOLOTÜRK gösterisini heyecanla izledi.

Kimi zaman alçak uçuş yapan Türk Hava Kuvvetleri'nin tek F-16 ile gösteri yapan SOLOTÜRK ekibi izleyenleri adeta mest etti.

Alanı dolduran binlerce vatandaş hem SOLOTÜRK gösterisini izledi hem de muhteşem anları cep telefonlarıyla kayıt altına aldı.

KAYNAK: İHA
Erhan Ceylan Haber7.com - Editör
Haber 7 - Erhan Ceylan

Editör Hakkında

Marmara Üniversitesi İşletme Fakültesi'nin İşletme bölümünden mezun oldu. Yeni medyaya 2015 yılında adım attı. Yakın siyasi tarih, yönetim ve politik süreçlere olan ilgisi bu mesleğe başlamasındaki en önemli etken oldu. Sırasıyla Star, Güneş, Akşam ve A Haber'de gündem ve politika editörlüğü görevinde bulundu. Her türlü dezenformasyonun olduğu, Hakikat ötesi siyasetin (Post truth politics) yaşandığı günümüz dünyasında, tahrif edilen olguları savunmak, temiz bilgi aktarımına yardımcı olmak ve kamuoyunun dijital-medya okuryazarlığını geliştirmek üzere çaba gösteriyor. Dijital medya kariyeri Haber 7'de devam etmektedir.
YORUMLAR 7
  • misafir 3 hafta önce Şikayet Et
    alparslanın torunları yigitler .helal size .
    Cevapla
  • birisi 3 hafta önce Şikayet Et
    Tanrı yoktur Allah vardır İsmi azamı üzerine başka isim verilmez İnanmayanları tanrısı vardır Müminin Allahı vardır o bize yeter
    Cevapla
  • Mustafa 3 hafta önce Şikayet Et
    Tanrının Ordusu Türk. TANRI TEKTİR ORDUSU TÜRKTÜR, AKSİNİ İDDİA EDEN İT OĞLU İTTİR.
    Cevapla
  • Turan 3 hafta önce Şikayet Et
    Tanrı ne demek? Müslümanlar Kuran’da buyrulduğu şekliyle Cenab-ı Allah der. Esma-ül Hüsna’da 99 ismi vardır. Allah’ın tanrı diye bir ismi yok. Ayrıca Allah’ın ordusunda ırk ayrımı olmaz. Müslümanlar birdir ve ordusunda millet ayrımı yoktur.
    Cevapla
  • Bitlisli 3 hafta önce Şikayet Et
    Maşallah
    Cevapla
  • Fatih 3 hafta önce Şikayet Et
    KAAN , KIZILELMA VE ANKA3 orda filo halinde ucmadan ben ona gösteri demem. Onlar mutlaka ama mutlaka üretilmeli. Chp nin iktidar olması için batı ve alcak yahudi aklı ortam hazırlıyor.
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
FETÖ'cü Enes Kanter'den çirkin iddialar! Fenerbahçe ve Beşiktaş ateş püskürdü
Narin Güran cinayeti! Nevzat Bahtiyar'ın evinde arama yapıldı