Son dakika: İstanbul Boğazı gemi trafiği çift yönlü askıya alındı!

Son dakika haberi... İstanbul Boğazı gemi trafiği, SREDINA isimli tankerin makine arızası yapması nedeniyle çift yönlü ve geçici olarak askıya alındı.

Son dakika: İstanbul Boğazı gemi trafiği çift yönlü askıya alındı!
Son dakika: İstanbul Boğazı gemi trafiği çift yönlü askıya alındı!
GİRİŞ 25.08.2024 22:36 GÜNCELLEME 25.08.2024 22:54
Bu Habere 17 Yorum Yapılmış

Son dakika İstanbul Boğazı haberleri: İstanbul Boğazı gemi trafiği, SREDINA isimli tankerin makine arızası yapması nedeniyle çift yönlü ve geçici olarak askıya alındı.

İSTANBUL BOĞAZI GEMİ TRAFİĞİ TANKER ARIZASI SEBEBİYLE ASKIYA ALINDI

Ulaştırma ve Altyapı Bakanlığı tarafından yapılan açıklamada şu ifadelere yer verildi:

“İstanbul Boğazı gemi trafiği, SREDINA isimli tankerin makine arızası yapması nedeniyle çift yönlü ve geçici olarak askıya alındı.”

Kıyı Emniyeti Genel Müdürlüğü de konuya ilişkin açıklamada bulundu. Kıyı Emniyeti'nden yapılan açıklamada, "Romanya’dan Libya’ya seyir halindeyken İstanbul Boğazı kuzey girişinde makine arızası yapan 171 metre boyundaki tanker için; KURTARMA-7, KURTARMA-10 ve KURTARMA-17 Römorkörlerimiz olay yerine ivedilikle yönlendirildi." denildi.

Son dakika: İstanbul Boğazı gemi trafiği çift yönlü askıya alındı!

KAYNAK: İHA
Muhammet Güreli Haber7.com - Muhabir
Haber 7 - Muhammet Güreli

Editör Hakkında

1999 yılında İstanbul'un Ümraniye ilçesinde doğdu. İlk, orta ve lise öğrenimini İstanbul'da tamamladı. 2022 yılında Üsküdar Üniversitesi Medya ve İletişim Bölümünden dereceyle mezun oldu. İnternet Haberciliğine ilk olarak üniversite sıralarındayken kurduğu internet haber sitesiyle başladı. Kurduğu sitede, 1 yıl kadar sağlık, spor ve kültür kategorilerinde röportaj, özel haber ve analiz yazıları yazdı. Staj eğitimini ise Haber7.com'da tamamladı. Mezun olduğu 2022 yılından bugüne dek Haber7.com ailesinde başlıca gündem, siyaset, dünya, ekonomi kategorileri olmak üzere birçok özel haber, grafik ve video hazırladı. Haber7.com’da mesleki hayatına devam etmektedir.
YORUMLAR 17
  • mücahit 2 hafta önce Şikayet Et
    İstanbul Boğazı'nda yer yer 80 dereceye varan keskin dönüşler bulunuyor. 80 derecelik dönüşlerden en önemlisi Yeniköy burnu. Güney-kuzey ekseni olarak, kuzeye yaklaşık 22 derecelik bir açı yapan İstanbul Boğazı’nda 80 derecelik Yeniköy dönüşünden başka 11 adet daha dönüş bulunuyor. Bunların içerisinde en dar olanı Kandilli önlerinde ki dönüş olup, akıntının yüksek olduğu günlerde, kuzeye
    Cevapla
  • karapinar 2 hafta önce Şikayet Et
    bu gemiler nedense hep boğazdan geçerken arızalanıyor var bir bit yeniği
    Cevapla
  • memoli 2 hafta önce Şikayet Et
    kanal istanbul gerçeği bu....demekki lazımmış.
    Cevapla
  • Misafir 2 hafta önce Şikayet Et
    Daha kanal istanbul u yapmasın bu millet İstanbuk boğazında köprülerin altında patlatışacsk bir şilep Sonucunu artık varın siz düşünün Sonra açıklama yapar avrupa birliği pardon Ukraynaya silah gönderirken oldu
    Cevapla
  • BAYRAKLI ■■■ 2 hafta önce Şikayet Et
    Kanal İstanbul'u beklıyoruz. Her geçen gün önemi anlaşılıyor.
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
Narin cinayetini çözecek ses kaydı ortaya çıktı: Kız öldü mü?
Mücahitler, yalanları dünyaya yayan siyonist komutanın üzerine tünel çökertti!