Baba dehşeti: Kızını boğarak öldürdü! Annesi kanepenin içinde buldu

Balıkesir’in Gönen ilçesinde yaşayan Murat Sevilen (44) tartıştığı kızını boğarak öldürdü. Murat Sevilen’in psikolojik sorunları olduğu öğrenildi.

GİRİŞ 26.08.2024 09:52 GÜNCELLEME 26.08.2024 09:52
Bu Habere 48 Yorum Yapılmış

Olay, Gönen’e bağlı Karşıyaka Mahallesi, 40016 Sokak’taki Sevilen ailesinin ikametinde gerçekleşti. Psikolojik sorunları olan Murat Sevilen, kızı Eylem Sevilen (18) ile tartıştıktan sonra boğarak öldürdü. Murat Sevilen cinayeti işledikten sonra evi terk etti.

Daha sonra eve gelen anne, açık bırakılan çekyatın içinde kızının cansız bedeniyle karşılaştı ve polis ekiplerine haber verdi. Olaydan saatler sonra ise Murat Sevilen polis ekiplerine teslim oldu.



Eylem Sevilen’in cansız bedeni Gönen Devlet Hastanesi’ne kaldırıldıktan sonra otopsi için Bursa Adli Tıp Kurumu’na gönderildi.

Savcılığın olayla ilgili inceleme başlattığı bildirildi.

KAYNAK: İHA
Mehmet Küçükkahveci . Haber7.com - Güncel/Siyaset Sorumlu Editörü
Haber 7 - Mehmet Küçükkahveci .

Editör Hakkında

Orta ve lise eğitimini Kayseri'de tamamladı. Üniversite öğrenimini İstanbul Üniversitesi Coğrafya bölümünde tamamladı. 2008 yılında Haber7.com'da gazetecilik mesleğine ilk adımını attı. 15 yıllık profesyonel editörlük kariyerinde tüm kategorilerde görev yaptı. Meslek hayatına Haber7.com'da 'Güncel/Siyaset Sorumlu Editörü' olarak devam etmektedir.
YORUMLAR 48
  • ahmet 2 hafta önce Şikayet Et
    idam
    Cevapla
  • memo 2 hafta önce Şikayet Et
    tabi canım adam melekti, katil herif cinayetden başka hiç bir suçun cezası ölüm olamaz.
    Cevapla
  • Vatan 2 hafta önce Şikayet Et
    Gerçek Bilinmeyen bir durum. Nedeni belli deyil (gerçeği )önce bilmek lazım. Heleki bu devirde. Herşey yolundan çıkmış ınstigram- facobok- watsap vesaıre.daha neleri var .
    Cevapla
  • İsm 2 hafta önce Şikayet Et
    Adamım psikolojik sorunları varmış, acaba kızı ne suç işledi de öldürdü diye yorum yazanlar var, sizce çocuğun hangi eyleminin cezası boğularak öldürülmeltir? Suçluysa polise teslim edersin.
    Cevapla
  • misafir 2 hafta önce Şikayet Et
    konup da göçmeyen mi var şu yalan dünyadan
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
Narin Güran'ına annesinin ifadesi ortaya çıktı: Eşine kızının kaybolduğunu söylememiş
Diyarbakır’da sokakta nöbet tutan polise bıçaklı saldırı!