Yanına gelen adamın sorusu hayatını değiştirdi! Milyonlarca liralık servete ortak oldu

'Sen kömürcü Orhan'ın oğlu değil minin? Babana selam söyle' sözleriyle gerçek babasının bir işadamı olduğunu öğrenen Cihan Aydın, açtığı davayı kazanarak, 15 taşınmaz ve 100 milyon lira servete ortak oldu.

Yanına gelen adamın sorusu hayatını değiştirdi! Milyonlarca liralık servete ortak oldu
Yanına gelen adamın sorusu hayatını değiştirdi! Milyonlarca liralık servete ortak oldu
GİRİŞ 26.08.2024 13:56 GÜNCELLEME 26.08.2024 13:56
Bu Habere 87 Yorum Yapılmış

Muğla'da 5 yıl önce, Büyükşehir Belediyesi'nde belediye otobüs şoförü olarak çalışan Cihan Altın'ın yanına gelen bir yolcu, "Sen Kömürcü Orhan'ın oğlu değil misin; şu bin lirayı al da babana ver. Ona, aldığımız kömür nedeniyle borcumuz var" deyip indi. Altın, "Beni biriyle karıştırdınız galiba" dediyse de parayı veren yolcu, "Sen kömürcü Orhan'ın oğlusun. Babana selam söyle" diyerek uzaklaştı.

Durumu anlattığı annesi Suzan Yıldırım ise 1987'de adliyede çalıştığı sırada işadamı Orhan Karaca ile aşk yaşadığını ve bu ilişkiden dünyaya getirip resmi nikahlı eşi Yaşar Yıldırım'ın nüfusun kaydettirdiğini öğrendi.



SERVETE ORTAK OLDU

Sabah'tan Ceyhan Torlak'ın haberine göre; büyük bir üzüntü yaşayan ve işinden ayrılmak zorunda kalan Cihan Altın, işadamı Orhan Karaca'ya (63), babalık davası açtı.

6 yaşındayken trafik kazasında ölen kütükteki babası Yaşar Yıldırım'ın mezarı açılarak yapılan testte, babası olmadığı anlaşıldı. Yapılan DNA incelemesi sonucunda da Orhan Karaca'nın (63) yüzde 99.9 biyolojik babası olduğu belirlendi. Orhan Karaca'nın nüfusuna kaydedilen Altın, 15 taşınmazına ve 100 milyonluk servetine de ortak oldu. Ayrıca babalığın benimsenmemesi nedeniyle açtığı 355 bin liralık tazminat davasını kazandı.



"ESİRGEME KURUMUNA BAĞIŞLAYACAĞIM"

Konuyla ilgili değerlendirmelerde bulunan Altın, "31 yaşında tesadüfen bir yolcunun yanıma gelip "Babana selam söyle" demesi ile gerçek babamı öğrendim. Mahkeme kararıyla kesinleşti. Ancak bana babalık yapmadı. Ben babasız büyüdüm. Benim de bir kızım var. Ona en iyi şekilde babalık yapmaya çalışıyorum. Kazandığım 355 bin lira tazminatı benim gibi babasız büyüyen çocuklar için, Çocuk Esirgeme Kurumu'na bağışlayacağım" dedi.

Mehmet Küçükkahveci . Haber7.com - Güncel/Siyaset Sorumlu Editörü
Haber 7 - Mehmet Küçükkahveci .

Editör Hakkında

Orta ve lise eğitimini Kayseri'de tamamladı. Üniversite öğrenimini İstanbul Üniversitesi Coğrafya bölümünde tamamladı. 2008 yılında Haber7.com'da gazetecilik mesleğine ilk adımını attı. 15 yıllık profesyonel editörlük kariyerinde tüm kategorilerde görev yaptı. Meslek hayatına Haber7.com'da 'Güncel/Siyaset Sorumlu Editörü' olarak devam etmektedir.
YORUMLAR 87
  • Das 2 hafta önce Şikayet Et
    Vay be nerden nereye demir üretsen türkiyede hemen paslanir bankaya para yatir banka batar batmazsa tmsf parana ölmeden el koyar gurbette irkcilar arasinda yasa yip üc kurus para biriktir onada el koyunur borc ver alamazsin evini kirala kira ödenmez yüz lira bir senede enflasyon 50 lira degerine düşer adalet mülkün temelidir hatirlatmak istedim
    Cevapla
  • menfaat dünyası 2 hafta önce Şikayet Et
    fuhuşa zinaya aşk de. sen gel. babası bakıma muhtaç olsaydı tersini yaparmıydı madem bu zamana kadar baban değildi Mert sen mirasını da alma
    Cevapla
  • Osmanlı Başkenti 2 hafta önce Şikayet Et
    "Kader kurbanı" çok tehlikeli bir cümle ! Kullanmamanızı tavsiye ederim...
    Cevapla
  • Misafir 2 hafta önce Şikayet Et
    çok merak ediyorum acaba tam tersi olsaydı babası zengin değil de çok borcu olan biri çıksa idi yine mirasa ortak olup babasına sahip çıkıp borçları nı öder miydi alın size soru
    Cevapla
  • Ali Veli 2 hafta önce Şikayet Et
    Hayata bak BE! Otobüste parayı veren adamı bul bence. Hızır bile olabilir o adam. Allah büyük
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
Forbes güncel listeyi açıkladı! Milyarderler listesine 27 Türk damga vurdu
Cumhurbaşkanı Erdoğan: Ülkemizde ırkçılık altında Türk ve Müslüman düşmanlığı yapılmakta