Metrobüs Beşyol durağı ne zaman açılacak? Beşyol durağı kaç gün kapalı?

Metrobüs Beşyol durağı ne zaman açılacak, Beşyol durağı kaç gün kapalı sorularının yanıtları binlerce vatandaş tarafından arama motorlarında araştırılıyor. İstanbul Büyükşehir Belediyesi (İBB) ekiplerinin "Beyaz Yol" çalışmasından dolayı Beşyol durağı kapatıldı.

Metrobüs Beşyol durağı ne zaman açılacak? Beşyol durağı kaç gün kapalı?
Metrobüs Beşyol durağı ne zaman açılacak? Beşyol durağı kaç gün kapalı?
GİRİŞ 27.08.2024 10:55 GÜNCELLEME 27.08.2024 10:55
Bu Habere 2 Yorum Yapılmış

Metrobüs Beşyol durağı ne zaman açılacak, hangi yön kapalı ve kaç gün kapalı kalacağı vatandaş tarafından merak ediliyor. İBB ekiplerinin Avcılar'daki İBB Sosyal Tesisleri ile Yenibosna hatları arasında başlatılan "Beyaz Yol" beton kaplama çalışması son sürat devam ediyor.

METROBÜS BEŞYOL DURAĞI NE ZAMAN AÇILACAK?

Metrobüs Beşyol durağı 30 Ağustos 2024 Cuma günü saat 06.00'da açılacak.

BEŞYOL DURAĞI KAÇ GÜN KAPALI?

Beşyol durağı 30 Ağustos günü açılacak. 

Çalışmalardan dolayı Beşyol durağı Beylikdüzü yönünde yarın (27 Ağustos) saat 18.00'den itibaren geçici olarak kullanıma kapatılacaktır. 

Zincirlikuyu istikametinden etkilenmeyecek olan Beşyol durağı 30 Ağustos Cuma günü saat 06.00'da açılacak.

NEDEN KAPATILDI?

Beşyol durağı İstanbul Büyükşehir Belediyesi (İBB) ekiplerince Avcılar'da bulunan İBB Sosyal Tesisleri ile Yenibosna durağı arasındaki metrobüs hattında başlayan "Beyaz Yol" çalışmasından dolayı kapatıldı.

İbrahim Turna Haber7.com - Seo Editörü
Haber 7 - İbrahim Turna

Editör Hakkında

1996 yılında İstanbul'da doğdu. Beykent Üniversitesi Yeni Medya (İngilizce) bölümünden mezun oldu. Kanal 7 Medya Grubu'na bağlı Haber7.com bünyesinde SEO Editörü olarak görev yapmaktadır.
YORUMLAR 2
  • E.K. 2 hafta önce Şikayet Et
    Sözde 21 yıl ömür biçtiler ilk etabı yapılan yolun gidip görülmesini tavsiye ediyorum Yenibosna Cevizlibağ arası hep çatlamış 2 yıl oldu
    Cevapla
  • Ayarcı 123 2 hafta önce Şikayet Et
    "Herşey çok güzel olacak" sloganıyla sanki ilk döneminde çok başarılı olmuş gibi "iktidara ders vermek"adına bu "Tatilci"ı inadına tekrar ikinci dönem seçen bu halkımız her türlü eziyeti hak ediyor.En fazla 3 ayda bitecek olan "beton yol" masalı 3 yıldır devam ediyor.Aslında Hak edilmiş Eziyete devamm.
    Cevapla
DİĞER HABERLER
ABD'de tren askeri aracı ezip geçti! İşte o ilginç anlar...
Çinli otomobil devi BYD,  Türkiye fabrikası için iş ilanları yayımladı