Meteoroloji İstanbul için saat verdi! Sağanak yağış etkili olacak

Meteoroloji Genel Müdürlüğü İstanbul için sağanak yağış uyarısında bulundu. Meteoroloji'den edinilen son dakika bilgilerine göre yarın sabah saatleri ile öğle saatleri arasında sağanak ve gök gürültülü sağanak yağış bekleniyor.

GİRİŞ 26.08.2024 17:06 GÜNCELLEME 26.08.2024 17:30
Bu Habere 5 Yorum Yapılmış

SON DAKİKA HABERİ: Meteoroloji'den yapılan açıklamada, "Yapılan son değerlendirmelere göre; yarın (Salı) sabah saatleri ile öğle saatleri arasında İstanbul'da kuzey ilçeleri ve boğaz çevresi başta olmak üzere yerel kuvvetli (15-30 kg/m2) sağanak ve gök gürültülü sağanak yağış beklendiğinden ani sel, su baskını, yıldırım, yerel dolu yağışı ve ulaşımda aksamalar gibi olumsuzluklara karşı dikkatli ve tedbirli olunması gerekmektedir." denildi.

Meteoroloji'nin açıklamasında salı sabahı saat 07.00'den 12.00'a kadar sağanak yağışın etkili olmasının beklendiğin bildirildi.

Ömer Faruk Aktaş Haber7.com - Editör
Haber 7 - Ömer Faruk Aktaş

Editör Hakkında

1991 yılında Bayburt’ta doğdu. Kocaeli Üniversitesi İletişim Fakültesi Radyo Televizyon ve Sinema bölümünden mezun oldu. 2016 yılında Anadolu Ajansı'nda stajını yaptı. Yeni Şafak ve Akşam Gazetesi'nde çalıştı. Nisan 2021'den bu yana Haber7.com'da ‘Gündem Editörü’ olarak görev yapmaktadır.
YORUMLAR 5
  • Misaf 3 hafta önce Şikayet Et
    Her şey çok güzel oldu işte
    Cevapla
  • Misafir 3 hafta önce Şikayet Et
    su faturam 400 liradan 4000 liraya fırladı nerde bu devlet ibb insafsızlığına kim dur diyecek
    Cevapla
  • Hak 3 hafta önce Şikayet Et
    İnşallah bakalım hayırlısı olsun
    Cevapla
  • Sen 3 hafta önce Şikayet Et
    İyi diye verdikleri hiçbir tahminleri tutmuyor. Kötü diye verdikleri tahminin ise en kötüsü yaşanıyor. Milli meteoroloji kurulması gerekir. Ulan bir savaş durumunda hava tahminlerini manipüle etseler ortada kalacağız Osmanlı'nın donanmasını kaybetmesi gibi...
    Cevapla
  • ahmet sarmusak 3 hafta önce Şikayet Et
    sayın ibb başkanı kayağa gidermi acaba?
    Cevapla
DİĞER HABERLER
Devler Ligi'nin açılışını Kenan Yıldız yaptı! Tarihe geçen gol
Haftaya damga vuran pozisyonun VAR kayıtları açıklandı