İstanbul'dan Özbekistan'a giden yolcu uçağı, Amasya'ya zorunlu iniş yaptı

İstanbul'dan Özbekistan'a giden yolcu uçağı, teknik arıza nedeniyle Amasya Merzifon Havalimanı'na zorunlu iniş yaptı. Arızanın giderilmesinin ardından uçağın Taşkent'e gitmek üzere yeniden havalanabileceği bildirildi.

GİRİŞ 26.08.2024 23:51 GÜNCELLEME 26.08.2024 23:51
Bu Habere 3 Yorum Yapılmış

Alınan bilgiye göre, Taşkent'e giden Qanot Sharq Havayollarına ait yolcu uçağının kaptanı Amasya üzerindeyken, uçakta teknik sorun tespit etti.

Kabin basıncında normal dışı belirtiler fark edilmesi üzerine uçağın ihtiyaten Merzifon Havalimanı'na inmesine karar verildi.

Havalimanı görevlileriyle yapılan görüşme sonrası, 152 yolcusu bulunan uçak güvenli şekilde piste indi.

Arızanın giderilmesinin ardından uçağın Taşkent'e gitmek üzere yeniden havalanabileceği ifade edildi.

"TÜRKİYE'DEN ALLAH RAZI OLSUN"

Yolculardan Dilaf Ruzravshanova, çok korktuklarını ifade ederek, "İstanbul’dan uçağa bindiğimizde çok güzel uçuş başladı, herkes rahattı. Ondan sonra ‘dikkat edin’ diye haber verildi. Herkes panik yaptı, korktuk. Allah şükür kaptan, uçakta çalışanlar bizi çok güzel rahatlattı. Sonrasında bizi çok güzel indirdi. Türkiye’den Allah razı olsun. Ayağımız yere değdiği için şükür ediyoruz. Herkesten Allah razı olsun. Başka diyecek bir şeyimiz yok." diye konuştu.

Erhan Ceylan Haber7.com - Editör
Haber 7 - Erhan Ceylan

Editör Hakkında

Marmara Üniversitesi İşletme Fakültesi'nin İşletme bölümünden mezun oldu. Yeni medyaya 2015 yılında adım attı. Yakın siyasi tarih, yönetim ve politik süreçlere olan ilgisi bu mesleğe başlamasındaki en önemli etken oldu. Sırasıyla Star, Güneş, Akşam ve A Haber'de gündem ve politika editörlüğü görevinde bulundu. Her türlü dezenformasyonun olduğu, Hakikat ötesi siyasetin (Post truth politics) yaşandığı günümüz dünyasında, tahrif edilen olguları savunmak, temiz bilgi aktarımına yardımcı olmak ve kamuoyunun dijital-medya okuryazarlığını geliştirmek üzere çaba gösteriyor. Dijital medya kariyeri Haber 7'de devam etmektedir.
YORUMLAR 3
  • Biri 3 hafta önce Şikayet Et
    Ha Taşkent ha Taşova idare etsinler. Havalar çok sıcak bu sıcakta bu kadar olur :)))
    Cevapla
  • HİSAR 3 hafta önce Şikayet Et
    Turkiye sizi yalniz birakmaz.Turk makamlari sizi magdur etmez.Size ozel ucak tahsis eder yine de sizi vatanlariniza kavusturur.
    Cevapla
  • Reis 3 hafta önce Şikayet Et
    Geçmiş olsun gardaş lar
    Cevapla
DİĞER HABERLER
İsrail'den Hamas'a Sinvar teklifi: Çıkış sözü
Şampiyonlar Ligi'nde ilk hafta tamamlandı! Haftanın lideri kim oldu?