Bursa'daki orman yangınında 7'inci saat: Müdahale sürüyor

Bursa'nın İznik ilçesinde ormanlık alanda çıkan yangına müdahale 7. saatinde devam ediyor. Bölgede 85 araç ve 302 personel alevleri kontrol altına almak için yoğun çalışmalarını sürdürüyor.

Bursa'daki orman yangınında 7'inci saat: Müdahale sürüyor
Bursa'daki orman yangınında 7'inci saat: Müdahale sürüyor
GİRİŞ 27.08.2024 23:46 GÜNCELLEME 27.08.2024 23:46
Bu Habere 1 Yorum Yapılmış

Bursa’nın İznik ilçesi Tacir Mahallesi ile Mecidiyeköy Mahallesi arasındaki çam ormanlarında saat 16.00 sıralarında başlayan yangın kısa sürede büyüdü. 7 saati aşkın süredir yangına havadan ve karadan müdahale eden ekipler, alevleri kontrol altına almak için seferber olmuş durumda.

Bölgede Bursa Büyükşehir Belediyesine bağlı itfaiye ekipleri, Orman Bölge Müdürlüğüne bağlı ekipler ve ilçelerden gelen itfaiye ekipleri ile toplamda 85 araç 302 personelle çalışmalar devam ediyor. Bölge halkı da ekiplere destek oluyor.

KAYNAK: İHA
Ayşe Tan Haber7.com - Editör
Haber 7 - Ayşe Tan

Editör Hakkında

1990 yılında İstanbul’da doğdu. Meslek hayatına Aydın Doğan Anadolu İletişim Meslek Lisesi’nde Gazetecilik bölümü okuyarak başladı. İlk stajını Hürriyet Gazetesi’nde yaptı. Üniversiteyi ise İstanbul Üniversitesi Radyo Televizyon Yayımcılığı bölümünde tamamladı. 2009 yılında Milliyet Gazetesi’nde internet haberciliğine başladı. 15 senelik kariyerinde çok sayıda gazete, haber portalı ve televizyon bulunmaktadır. Meslek hayatına Haber7.com’da “Gündem Editörü” olarak devam etmektedir. Evli ve 2 çocuk annesidir.
YORUMLAR 1
  • Aslan 52 3 hafta önce Şikayet Et
    memlekette Vatan Hainleri olduĝu müddetçe,bu yangınlar bitmez..
    Cevapla
DİĞER HABERLER
Onu bile isyan ettirdiler: Aysever'den Murat Ongun ve Ekrem İmamoğlu'na sert sözler
Merkez Bankası'ndan döviz hesapları için faiz kararı