Narin Güran'ın kaybında flaş gelişme: 1 kişi gözaltında!

Son dakika: Diyarbakır’ın Bağlar ilçesi kırsal Tavşantepe Mahallesi'nde kaybolan Narin Güran'ı (8) arama çalışmalarının 8’inci gününde İl Jandarma Komutanlığı tarafından yürütülen çalışmalarda 1 şüpheli gözaltına alındı.

GİRİŞ 28.08.2024 12:34 GÜNCELLEME 28.08.2024 12:57
Bu Habere 75 Yorum Yapılmış

SON DAKİKA HABERİ: Diyarbakır'da Kırsal Tavşantepe Mahallesi'nde 21 Ağustos'ta 15.00 sıralarında Narin Güran'dan haber alamayan ailesinin yetkililere bildirmesi üzerine bölgede 112 Acil Sağlık, Jandarma Arama Kurtarma (JAK), AFAD ve Dicle Üniversitesi Arama Kurtarma (DÜAK) ekiplerince başlatılan arama çalışması sürüyor.

8 yaşındaki Narin'i arama çalışmaları sekizinci gününde de sürüyor.

Gelen son dakika haberine göre;  İl Jandarma Komutanlığı tarafından yürütülen çalışmalarda 1 şüphelinin gözaltına alındığı bildirildi.

TÜMGENERALDEN SEVİNDİREN AÇIKLAMA: "Sonuca çok yaklaştık"

Kayıp Narin ile ilgili Diyarbakır İl Jandarma Komutanı Tümgeneral Selçuk Yıldırım açıklamada bulundu.

Yıldırım, "Dakika dakika her şeyi kayıt aldına aldık. Sonuca çok yaklaştık. Elimizde önemli deliller var bulacağız." diye konuştu.

Yıldırım'ın açıklamaları şu şekilde;

"Her türlü ihbarın üzerine de gitmekteyiz. Çember çok daraldı. Yeraltı görüntüleme cihazlarına kadar devletin tüm imkanlarını kullanıyoruz. Bu kızımıza niyetimiz sağ salim ulaşmak. Burası köyümüzün içine kurduğumuz harekat merkezi. Arkadaşlarımızın hepsi dalında uzman olan arkadaşlar. Çok kısa bir süre kaldığını değerlendiriyorum. İnşallah çok kısa sürede Narin'imizin müjdesini burada vermek isterim."

KAYNAK: DHA
Kadriye Ebrar Etirli Haber7.com - Editör
Haber 7 - Kadriye Ebrar Etirli

Editör Hakkında

2000 yılında İstanbul'da doğdu. Ankara Üniversitesi İletişim Fakültesi Gazetecilik' bölümünde henüz okurken HaberAnkara ve AnkaraMasası'nda çalıştı. 2022 yılındaki mezuniyetinin ardından Beyaz TV'de 'Haber Editörü' pozisyonunda görev aldı. 2024 yılının Şubat ayından itibaren Haber7'deki Gündem Editörü kariyerine devam etmektedir.
YORUMLAR 75
  • tr/trabzon 2 hafta önce Şikayet Et
    kacirilmistir pkk tarafindan kaciranlar kamera nerde var iyi biliyor.
    Cevapla
  • Taner Yıldız 3 hafta önce Şikayet Et
    Terör bölgelerinde pkk nın en büyük düşmanlarının başında cami ve Kur'an kursları; Kur'an kurslarına giden çocuklarımız özel muhafaza edilmeli. Rabbim Kur'an ehlini muhafaza etsin Amin
    Cevapla
  • Demirkan Mert 3 hafta önce Şikayet Et
    Diyarbakır'da kayıp küçük kızın son videosu iyi analiz yapılırsa, çocuk tanıdık bir kişi tarafından çağrılıyor ve pkk - kck uzantılı olma ihtimali yüksek bu yakını küçük kızı pkk ya para karşılığı sattı büyük ihtimalle.. Terör örgütü KCK'nın ve pkk uzantılı partilerin pkk ya on binlerce çocuk sattığı gerçeğini unuttuk mu?
    Cevapla
  • Vatandaş 3 hafta önce Şikayet Et
    Bir köpeğe zarar veren eziyet eden tecavüz eden istismar eden ,Bir çocuğa da aynısını yapar ! Bunu yıllarca söylüyoruz ! Böylelerinin toplumda yeri olmamalı .
    Cevapla
  • Fethi 3 hafta önce Şikayet Et
    İnşaAllah sağ salim bulunur kimse kimin oğlu oluyor ise olsun canı alınmalı kaçıran vs var isr
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
İsrail'in 10 saniye oyunu! Gözleri çıktı elleri koptu
Vurguna 'dur' denildi! 400 okula ceza yağdı