AK Parti'den İsrail Dışişleri Bakanı Katz'a sert tepki!

Son dakika: Ömer Çelik: Katz’ın, Hitler’in Dışişleri Bakanı Ribbentrop’u kendisine rol model olarak seçtiğine hiç şüphe yok.

GİRİŞ 28.08.2024 13:08 GÜNCELLEME 28.08.2024 13:50
Bu Habere 22 Yorum Yapılmış

Son dakika haberi... AK Parti Sözcüsü Ömer Çelik sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımda İsrail Dışişleri Bakanı Katz'ın Katz'ın 'Batı Şeria halkı, Gazze’de yapıldığı gibi topluca zorla yerinden edilmeli' ifadelerine tepki gösterdi.

Çelik, "Katz’ın, Hitler’in Dışişleri Bakanı Ribbentrop’u kendisine rol model olarak seçtiğine hiç şüphe yok" açıklamasını yaptı.

İsrail Dışişleri Bakanı'ndan savaş açıklamasıİsrail Dışişleri Bakanı'ndan savaş açıklaması

Soykırımcı Bakan'dan Erdoğan'a iftira: Dışişleri Bakanlığı tepki gösterdiSoykırımcı Bakan'dan Erdoğan'a iftira: Dışişleri Bakanlığı tepki gösterdi

Çelik'in açıklamaları şu şekilde;

"Netanyahu’nun Nazi Dışişleri Bakanı Katz: “Batı Şeria halkı, Gazze’de yapıldığı gibi topluca zorla yerinden edilmeli" demiş. Katz’ın, Hitler’in Dışişleri Bakanı Ribbentrop’u kendisine rol model olarak seçtiğine hiç şüphe yok. Bu katliam şebekesinin hedefi tüm insanlıktır. Bu şebeke durdurulmadığı sürece, insanlık tehdit altındadır. Bu şebeke insanlığa karşı suç işlemekten yargılanmadığı sürece, insanlık adına hiçbir değer hayatta kalamaz. Dünün Nazileri karşısında susmanın utancını yaşayanlar, bugünün Nazilerine boyun eğmenin utancını tekrar yaşamamalı."

İSRAİL'İN BATI ŞERİA'DAKİ ALÇAK PLANI

Katil İsrail'in eli kanlı bakanı Katz, sosyal medya hesabından yaptığı açıklamada; 

"İsrail Silahlı Kuvvetleri, bu geceden itibaren Cenin ve Tulkarm mülteci kamplarında, burada kurulmuş olan İslami-İran terör altyapılarını engellemek için yoğun bir şekilde çalışıyor. İran, Gazze ve Lübnan modeline göre Batı Şeria'da İsrail'e karşı bir doğu terörist cephesi kurmaya çalışıyor. Teröristleri finanse edip silahlandırarak ve Ürdün'den gelişmiş silahlar kaçırarak. Filistinlilerin geçici olarak tahliye edilmesi ve gerekli her türlü adım dahil, Gazze'deki terör altyapısıyla uğraştığımız gibi tehditle de başa çıkmalıyız. Bu her şeyin savaşı ve biz bunu kazanmalıyız." ifadelerini kullanmıştı. 

Kadriye Ebrar Etirli Haber7.com - Editör
Haber 7 - Kadriye Ebrar Etirli

Editör Hakkında

2000 yılında İstanbul'da doğdu. Ankara Üniversitesi İletişim Fakültesi Gazetecilik' bölümünde henüz okurken HaberAnkara ve AnkaraMasası'nda çalıştı. 2022 yılındaki mezuniyetinin ardından Beyaz TV'de 'Haber Editörü' pozisyonunda görev aldı. 2024 yılının Şubat ayından itibaren Haber7'deki Gündem Editörü kariyerine devam etmektedir.
YORUMLAR 22
  • TÜRKİYE 2 hafta önce Şikayet Et
    TERÖRİST abd TERÖRİST İsrail BU TOPRAKLARDAN DEFOLUP GİDECEK HAYDUTLARA YER YOK BU TOPRAKLARDA GİTDİGİ HERYERİ YAKTI YIKTI KATLİAM YAPTI BU İKİ TOPLULUK YANINA inglizleride unutmayalım DEMOKRASİ İNSAN HAKLARI BUNLARIN OYUNCAĞI İŞLERİNE NASIL GELİRSE ÖYLE KULLANIRLAR
    Cevapla
  • Hasan 2 hafta önce Şikayet Et
    Tüm dünya seyrediyor.. Basın halkları oyalıyor.Ateşkes oldu olacak yalanlarıyla.. Müslüman olanların sadece kağıt üstünde olduğu Allahın hiç bir emrine uymadıkları anlaşıldı.
    Cevapla
  • Sonları Yakın 2 hafta önce Şikayet Et
    İnsanlığın kanseri haline dönüşen sapık siyonist ırkçı rejimin sonuna giden yolda en büyük kilometre taşı Filistin zulmüdür. Yahudi olmayan tüm insanlığı aşağılayan, onların malını ırzını canını kendine helal gören aşağılık bir zihniyetin bağlıları için Cenab-ı Hakk’ın kahhar tokadının bu kavim üzerinde patlamasına az kaldı.
    Cevapla
  • Rba 2 hafta önce Şikayet Et
    Siz konuşun adamlar meydan okusun, konuşma değil icraat zamanıdır.
    Cevapla
  • mehmet 2 hafta önce Şikayet Et
    yahudiler ilk önce müslüman ülkelerin başlarına kendi adamlarını getirdiler 100 yıl önce osmanlıyı yıkıp bize yaptılar müslümanları hareketsiz kıldılar
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
Jandarmayı gizlice dinledi, yalan ihbarda bulundu: İşte amca Fuat'ın ifadesi!
Kıbrıs'ta çirkin pankart! Panathinaikos'tan Türkiye'ye büyük saygısızlık