Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan: Bu büyük afete karşı Bangladeş'in yanındayız

Son dakika: Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Bangladeş'te yaşanan sel felaketiyle ilgili, "5 milyondan fazla insanın etkilendiği bu büyük afete karşı yardımlarımızı bölgeye ulaştırıyoruz." dedi.

GİRİŞ 28.08.2024 13:32 GÜNCELLEME 28.08.2024 13:59
Bu Habere 10 Yorum Yapılmış

SON DAKİKA HABERİ: Cumhurbaşkanı Erdoğan, Bangladeş'te yaşanan sel felaketi ve Türkiye'den gönderilen yardımlarla ilgili sosyal medya hesabından açıklama yaptı. 

Yardımların AFAD ve TİKA öncülüğünde yapıldığını belirten Erdoğan şu ifadeleri kullandı:

Erdoğan, Bangladeş Hükümeti Başdanışmanı Muhammed Yunus ile telefonda görüştüErdoğan, Bangladeş Hükümeti Başdanışmanı Muhammed Yunus ile telefonda görüştü

"16 BİN 750 YARDIM PAKETİNİN DAĞITIMINA BAŞLADIK"

"Sel felaketi nedeniyle zor günler geçiren dost ve kardeş Bangladeş’e Türkiye’nin yardım elini uzatıyoruz. 5 milyondan fazla insanın etkilendiği bu büyük afete karşı AFAD’ımızın koordinasyonunda yardımlarımızı bölgeye ulaştırıyoruz. Başta afetten en çok etkilenen, kara yolu ulaşımının kesildiği bölgelerde olmak üzere toplam 16 bin 750 yardım paketinin dağıtımına başladık.

"YARALARINI SARMAYA GAYRET EDİYORUZ"

Çalışmalarımızı AFAD’ımız, TİKA’mız ve Türk sivil toplum kuruluşlarımızın desteğiyle yoğun şekilde sürdürüyoruz. Bölgede yürüttüğümüz yardım faaliyetleriyle büyük bir yıkımla karşı karşıya olan Bangladeşli kardeşlerimizi yalnız bırakmıyor, yaralarını sarmaya gayret ediyoruz. Bu vesileyle, afette hayatını kaybedenlere Allah’tan rahmet niyaz ediyor, yaralılara acil şifalar diliyor, her zaman yanında olduğumuz Bangladeş’e geçmiş olsun dileklerimizi iletiyorum."

                               

Kadriye Ebrar Etirli Haber7.com - Editör
Haber 7 - Kadriye Ebrar Etirli

Editör Hakkında

2000 yılında İstanbul'da doğdu. Ankara Üniversitesi İletişim Fakültesi Gazetecilik' bölümünde henüz okurken HaberAnkara ve AnkaraMasası'nda çalıştı. 2022 yılındaki mezuniyetinin ardından Beyaz TV'de 'Haber Editörü' pozisyonunda görev aldı. 2024 yılının Şubat ayından itibaren Haber7'deki Gündem Editörü kariyerine devam etmektedir.
YORUMLAR 10
  • HakanKTR 3 hafta önce Şikayet Et
    Zaten durum öyle ki..
    Cevapla
  • Bozkurt 3 hafta önce Şikayet Et
    1 Numaralı ABD yalakası Hindistan,sonun gelir tez vakitte inşallah !!! Mc Donald nasıl acımasızca sığırları öldürdüklerini bildikleri halde hemde,bunlarda İtrail gibi tasmalı köpeklerdir ve daha ötesi yok,zalimlere ölüm yağdır yüce Allah'ım !!!!
    Cevapla
  • Umut 3 hafta önce Şikayet Et
    Öncelik kendi halkın olmalı tamam yardım etmek insanlık namına güzel övülen bir davranıştır ama önce halkını tatmin etmelisin reis!
    Cevapla
  • caminin içi 3 hafta önce Şikayet Et
    Caminin içini de önemsemek gerek biraz. Rabbim şifa versin
    Cevapla
  • Recep 3 hafta önce Şikayet Et
    Milletizim devletimizin ve sizin şahsi gayretinizden dolayı Allah Razı olsun Sayın Cumhurbaşkanım
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
Prens Selman'dan 'Filistin' açıklaması! 'Diplomatik ilişki kurulmayacak'
Gözlerini kaybeden Lübnan vatandaşları görüntülendi! İran detayına dikkat