Turistin yüklü para bulunan çantasını çalan kadın turistler yakalandı

Nevşehir’in Göreme beldesinde Arnavut uyruklu turistlerin bir kafede unuttuğu çantayı çalan 2 turist kadın kısa sürede yakalandı. Kurtarılan çantadaki yüklü meblağ dikkat çekti.

GİRİŞ 28.08.2024 20:52 GÜNCELLEME 28.08.2024 21:19
Bu Habere 2 Yorum Yapılmış

Beldeye gelen Arnavut uyruklu turistlerin kahve içmek için oturdukları kafede unuttukları ve içerisinde çantaları kimlik ve banka kartları ile yaklaşık 600 bin TL’ye karşılık gelen 12 bin 100 pound ve bin 500 Avusturalya Doları bulunan çantaları 2 kadın turist tarafından çalındı.

İhbar üzerine harekete geçen Nevşehir İl Jandarma Komutanlığı ekipleri (JASAT ve Göreme Jandarma Karakol Komutanlığı) hırsızlık olayına anında müdahale etti.

HIRSIZLIK ŞÜPHELİLERİ KISA SÜREDE YAKALANDI

Yapılan araştırmalarda; bölgedeki İşletme güvenlik kameralarının incelenmesi ve duyarlı işletme çalışanlarının katkılarıyla Nitelikli Hırsızlık olayı şüphelileri 8 saat gibi kısa sürede yakalandı.

Yakalanan hırsızlar gözaltına alınarak, işlemlerinin ardından adli makamlara sevk edilirken bulunan çanta da sahiplerine teslim edildi.

HIRSIZLIK ANI KAMERADA

Öte yandan, 2 turistin çantayı çalarak kasada ödeme yaptığı anlar da işletmenin güvenlik kameralarına yansıdı.

Erhan Ceylan Haber7.com - Editör
Haber 7 - Erhan Ceylan

Editör Hakkında

Marmara Üniversitesi İşletme Fakültesi'nin İşletme bölümünden mezun oldu. Yeni medyaya 2015 yılında adım attı. Yakın siyasi tarih, yönetim ve politik süreçlere olan ilgisi bu mesleğe başlamasındaki en önemli etken oldu. Sırasıyla Star, Güneş, Akşam ve A Haber'de gündem ve politika editörlüğü görevinde bulundu. Her türlü dezenformasyonun olduğu, Hakikat ötesi siyasetin (Post truth politics) yaşandığı günümüz dünyasında, tahrif edilen olguları savunmak, temiz bilgi aktarımına yardımcı olmak ve kamuoyunun dijital-medya okuryazarlığını geliştirmek üzere çaba gösteriyor. Dijital medya kariyeri Haber 7'de devam etmektedir.
YORUMLAR 2
  • Misafir 3 hafta önce Şikayet Et
    Ortada hırsızlık yok unutulan bir çantayı almışlar
    Cevapla
  • Evvel zaman 3 hafta önce Şikayet Et
    12 100 pound demek 600 bin tl. Tebrikler.
    Cevapla
DİĞER HABERLER
Rusya'dan son dakika Akkuyu açıklaması: 'Sorun tamamen çözüldü'
TFF Başkanı Hacıosmanoğlu'ndan Cumhurbaşkanı Erdoğan'a ziyaret