Yine başıboş sokak köpekleri bir çocuğa saldırdı

Konya’nın Beyşehir ilçesinde parkta başıboş sokak köpeklerinin saldırısına uğrayan 6 yaşındaki çocuk yaralandı. Yaralı çocuk Beyşehir Devlet Hastanesinde tedavi altına alınırken, polis ekipleri olay bölgesinde inceleme yaptı.

GİRİŞ 28.08.2024 22:32 GÜNCELLEME 28.08.2024 22:34
Bu Habere 31 Yorum Yapılmış

Olay, Beyşehir Gölü kenarındaki Vuslat Parkı’nda yaşandı. 6 yaşındaki E.Z. parkta başıboş dolaşan sokak köpeklerinin saldırısına uğradı.

İhbar üzerine adrese polis ve sağlık ekipleri sevk edildi.

Köpek saldırısı sonucu ayağından yaralandığı öğrenilen çocuk, ambulansla kaldırıldığı Beyşehir Devlet Hastanesinde tedavi altına alındı.

Adrese sevk edilen polis ekipleri inceleme yaptı.

Futbolcu olma hayali kuran Deniz, başıboş köpek saldırısında bacağını kırdıFutbolcu olma hayali kuran Deniz, başıboş köpek saldırısında bacağını kırdı

Minik Elif'in kabusu... 7 köpek saldırdı, ailesiyle bile konuşamıyor!Minik Elif'in kabusu... 7 köpek saldırdı, ailesiyle bile konuşamıyor!

Ankara'da başıboş köpek dehşeti: 5 yaşındaki kıza saldırdıAnkara'da başıboş köpek dehşeti: 5 yaşındaki kıza saldırdı

Köpek terörü can aldı, sözde hayvanseverler çığrından çıktıKöpek terörü can aldı, sözde hayvanseverler çığrından çıktı

KAYNAK: İHA
Erhan Ceylan Haber7.com - Editör
Haber 7 - Erhan Ceylan

Editör Hakkında

Marmara Üniversitesi İşletme Fakültesi'nin İşletme bölümünden mezun oldu. Yeni medyaya 2015 yılında adım attı. Yakın siyasi tarih, yönetim ve politik süreçlere olan ilgisi bu mesleğe başlamasındaki en önemli etken oldu. Sırasıyla Star, Güneş, Akşam ve A Haber'de gündem ve politika editörlüğü görevinde bulundu. Her türlü dezenformasyonun olduğu, Hakikat ötesi siyasetin (Post truth politics) yaşandığı günümüz dünyasında, tahrif edilen olguları savunmak, temiz bilgi aktarımına yardımcı olmak ve kamuoyunun dijital-medya okuryazarlığını geliştirmek üzere çaba gösteriyor. Dijital medya kariyeri Haber 7'de devam etmektedir.
YORUMLAR 31
  • Bozkurt 5 gün önce Şikayet Et
    Kararda, İstanbul Büyükşehir Belediyesi ve Bakırköy Belediyesinin davacıya 25 bin lira tazminat vermesine hükmedildi.Dava açın En iyi ceza paralarını alın
    Cevapla
  • HAKAN 2 hafta önce Şikayet Et
    İT sevici hainler nerede?
    Cevapla
  • vatansever 2 hafta önce Şikayet Et
    kanun var ama belediyeler tepkilerden çekiniyor daha ne kadar insan yaralanmalı yada ölmeli
    Cevapla
  • Kadir 2 hafta önce Şikayet Et
    Köpekler için alınan karar geç kalınmış bir karar sokaklarda azalan bir köpek yok daha çok artiyir hala kimse birşey yapılmıyor umarım birgün bunlar için önlem almiyanlarin canı yanarda o zaman bakım ne yapacaklar
    Cevapla
  • memo 2 hafta önce Şikayet Et
    pkk dan 100 kat tehlikeli, terör korkutmak demek, ulan köpeğin yaptığı korkuyu hangi pkk lı verebilir. rahmetli yazıcı oğlu öldürülmeden son sözü reise, halk seni seçti, ya görevini yap, ya da bırak gereğini yapacaklar geçsin.
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
Bakan Şimşek'ten eleştirilere yanıt: Ciddi bir karalama var
Scooter sürücüsünü kural ihlalleri kazaya neden oldu! Korkunç anlar böyle görüntülendi