Olaylı Göztepe-Fenerbahçe maçı: 2 polis müdürü görevden alındı

Göztepe-Fenerbahçe maçında yaşanan olaylar nedeniyle İzmir Emniyet Müdürlüğü Spor Şube Müdürü ve Spordan Sorumlu İzmir Emniyet Müdür Yardımcısı görevden alındı.

GİRİŞ 29.08.2024 22:14 GÜNCELLEME 30.08.2024 04:23
Bu Habere 88 Yorum Yapılmış

Trendyol Süper Lig'in 2. haftasında oynanan Göztepe - Fenerbahçe mücadelesinde sarı-lacivertlilerin Başkanı Ali Koç, 51. dakikada deplasman tribününe alınmayan taraftarlarına destek olmak için sahaya inmişti.

Gürsel Aksel Stadyumu'nun Güney tribünü önünde yabancı maddelere maruz kalan Koç, Göztepeli bir görevli tarafından yere itilerek düşürülmüştü. Bu gelişmelerin ardından mücadele hakemi Kadir Sağlam oyunu durdurdu Ali Koç korumaları eşliğinde protokol tribününe geri döndü.

İKİ POLİS MÜDÜRÜ GÖREVDEN ALINDI

Maçta yaşanan olaylar nedeniyle, İzmir Emniyet Müdürlüğü Spor Şube Müdürü ve Spordan Sorumlu İzmir Emniyet Müdür Yardımcısı, müfettiş raporuyla görevden alındı.

Göztepe'de ilginç anlar: Ali Koç sahaya girdiGöztepe'de ilginç anlar: Ali Koç sahaya girdi

Fenerbahçe'den Ali Koç'a yapılan saldırı için sert sözlerFenerbahçe'den Ali Koç'a yapılan saldırı için sert sözler

İfadesi ortaya çıktı! Ali Koç'a saldıran şahıs için mahkeme kararını verdiİfadesi ortaya çıktı! Ali Koç'a saldıran şahıs için mahkeme kararını verdi

Fenerbahçe'den flaş paylaşım: Yetkililere soruyoruz...Fenerbahçe'den flaş paylaşım: Yetkililere soruyoruz...

Ali Koç'a saldıran Fatih Özkan: Fenerbahçe camiasından özür dilerim!Ali Koç'a saldıran Fatih Özkan: Fenerbahçe camiasından özür dilerim!

PFDK kararları açıklandı! İşte Ali Koç ve Göztepe'nin aldığı cezalarPFDK kararları açıklandı! İşte Ali Koç ve Göztepe'nin aldığı cezalar

 

 

KAYNAK: NTV
Muhammet Binici Haber7.com - Editör
Haber 7 - Muhammet Binici

Editör Hakkında

İstanbul Şişli'de doğan Muhammet Binici, Anadolu Üniversitesi Radyo Televizyon Programcılığı ve Spor Yönetimi bölümlerini bitirdi. Eğitimine, İstanbul Üniversitesi Halkla İlişkiler bölümünde devam etmektedir. Gazeteciliğe 2012 yılında yerel haber siteleri ve yerel gazetelerde başladı. Gündem, Magazin alanlarında editör-muhabirlik yaptı. 2016 yılında Yeni Akit Gazetesi'nde bir yıl muhabirlik yaptıktan sonra, 2020 Eylül itibariyle Haber7'de 'Gündem Editörü' olarak görevine devam etmektedir.
YORUMLAR 88
  • Aliii 2 hafta önce Şikayet Et
    Yazııık ali koç için polisler harcanıyo adama kimse sen niye statü içine indin demiyo yazııık
    Cevapla
  • GERÇEK 2 hafta önce Şikayet Et
    Trabzon'da da benzer olaylar oldu. Hâlâ anlamayıp niye görevden alındılar diye soranlara...Il dışından gelen FB taraftarları belli noktalarda durduruluyor.Maç başlayınca stada getirilip kapılar kapalı diye içeri kasıtlı alınmıyorlar. İçeridekilere de biber gazı sıkılıyor.Yetmiyor bu durum için mecbur olay yerine giden KOÇ'u düşüren şahıs göz altında deniyor ama adam oturup maçı izliyor .
    Cevapla
  • Maraşlı 2 hafta önce Şikayet Et
    Fenerbahçeyi başkanının orada olması etik miydi de polis müdürünü görevden aldınız. Kahramanmaraş'ta gönderin biz bağrımıza basarız o polis müdürünü. Haa unutmadan ben fenerbahçeliyim
    Cevapla
  • Ati 2 hafta önce Şikayet Et
    KOÇ a ne ceza verildi
    Cevapla
  • Alperen 2 hafta önce Şikayet Et
    Soyadı Koç olan o zat,her şeyi kendine hak görecek,maç oynanırken stada girecek, kafasına göre hareket edecek her istediğini yapacak,birisi de çıkıp haddini bildirecek, sorumlu polis ve polis müdürleri olacak,Böyle idarecilik olmaz,böyle hukuk olmaz. Hukuk Ali Koç'a ayrı mı işliyor,Koç ailesi için hukukta ayrı sayfamı var.Tribünde oturup maç izleme si gereken adamın stadın içinde işi ne
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
Selçuk Bayraktar'dan Kızılelma paylaşımı
İsrail'in patlattığı Pager'ları üreten firmadan ilk açıklama! İsrail'i zora sokacak hamle