Kaya Çilingiroğlu isyan ettirdi! 10 bin TL kira ödüyor! Ev sahibinden isteği şoke etti

Hülya Avşar'ın eski eşi Kaya Çilingiroğlu'nun Etiler'de oturduğu apartman, kentsel dönüşüme girdi. Dairesini boşaltmayan Çilingiroğlu'nun ev sahibinden taşınma masrafları adı altında 2 milyon TL istediği iddia edildi.

GİRİŞ 30.08.2024 11:30 GÜNCELLEME 30.08.2024 11:38
Bu Habere 152 Yorum Yapılmış

Spor yorumcusu Kaya Çilingiroğlu'nun Etiler'de oturduğu site, depreme dayanıksız olduğu gerekçesiyle kentsel dönüşüme girdi. Bu kapsamda binalar için yıkım kararı alındı, 14 site sakini evlerini boşalttı. Ancak Sabah'ın haberine göre 3 dairenin sakini evden çıkmayı reddediyor.

KİRASI 10 BİN TL

İddiaya göre bu üç kiracıdan biri de Kaya Çilingiroğlu. Ünlü yorumcunun, 10 bin TL kira ödediği için evden çıkmak istemediği iddia edilirken bir diğer iddiaya göre de taşınmak için ev sahibinden 2 milyon TL talep edip, 'taşınma masrafları' dedi.

Duruma isyan eden komşular, "CİMER'e de yazdık mahkemeye de başvurduk. Bir an evvel inşaatın başlayıp bitmesini istiyoruz, bu inat niye!" tepkisini gösterdi.

KAYNAK: SABAH
Mehmet Küçükkahveci . Haber7.com - Güncel/Siyaset Sorumlu Editörü
Haber 7 - Mehmet Küçükkahveci .

Editör Hakkında

Orta ve lise eğitimini Kayseri'de tamamladı. Üniversite öğrenimini İstanbul Üniversitesi Coğrafya bölümünde tamamladı. 2008 yılında Haber7.com'da gazetecilik mesleğine ilk adımını attı. 15 yıllık profesyonel editörlük kariyerinde tüm kategorilerde görev yaptı. Meslek hayatına Haber7.com'da 'Güncel/Siyaset Sorumlu Editörü' olarak devam etmektedir.
YORUMLAR 152
  • nitekim 2 hafta önce Şikayet Et
    doğruysa yuh ALLAH ıslah etsin yuhhhh 10 bin tl etilerde nasıl oturuyorsun ya hiç mi vicdanın sızlamıyor kul hakkından hiç mi korkmuyorsun. fakir fukara olsa adamın parası yok filan bir şekilde anlaşılırda senin tuzunda kuru milletin malına ne çöküyorsun vicdansız. u la kentsel dönüşüm yapılacak bina üstüne yıkılacak öleceksin şaşkın. hala para pul peşindesin ya.
    Cevapla
  • Kuttt AY 2 hafta önce Şikayet Et
    YOK ARKADAŞ BU KİTLENİN İÇİNDEKİLER DOYUMSUZ MAHLUKAT...i
    Cevapla
  • 2+1 2 hafta önce Şikayet Et
    Son kanunlarda bir değişiklik olması lazım. Ev sahipleri %25 kira artışına yeteri kadar sabır gösterdi. Eskiden çık denildiğinde kiracı hemen çıkardı. Defalarca başıma gelmişti ve 2 ay içinde borç bırakmadan çıkıyordum. Şimdiki durum ve kanun işgal etme fırsatı doğuruyor. Kiracıya Bir sene müddet verip çıkaramamak olmaz. İhtiyacı olandan çok Beleşçi tipleri çıkartan bir güç olmalı.
    Cevapla
  • Kızılelma 2 hafta önce Şikayet Et
    senin yaptığın ayıp otesi.sana yakışıyormu. ev sahibine ses sanatçısı galiba.bu kazandı iş yapar.hic çalışmış mi.
    Cevapla
  • Adem 2 hafta önce Şikayet Et
    Ev almissin Yılların birikimiyle bi kiraci alıyorsun evine ev artık onun oluyor .istediği gibi kira artırır istedi zaman çıkar ne güzel hayat.
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
Fenerbahçe zirveyi bırakmıyor! Süper Lig'de puan durumu
Narin cinayetinde 18 dakikalık sır perdesi