MİT'ten Avrupa'da operasyon: Fransa yapılanmasından sorumlu Daniel Korkmaz yakalandı

Son dakika haberi: MİT ve Şanlıurfa İl Jandarma Komutanlığı’nın ortak operasyonu sonucu, PKK/KCK’nın Fransa yapılanmasında aktif faaliyet gösteren Fransa vatandaşı Denis Daniel Korkmaz yakalanarak gözaltına alındı.

GİRİŞ 30.08.2024 14:12 GÜNCELLEME 30.08.2024 14:12
Bu Habere 93 Yorum Yapılmış

SON DAKİKA HABERİ: MİT'ten PKK'nın Avrupa ayağına büyük darbe...

MİT ve Şanlıurfa İl Jandarma Komutanlığı’nın ortak operasyonu sonucu, PKK/KCK’nın Fransa yapılanmasında aktif faaliyet gösteren Fransa vatandaşı Denis Daniel KORKMAZ yakalanarak gözaltına alındı. KORKMAZ, işlemlerinin arından sınır dışı edildi.

MİT bitirdi! Hakurk'ta nefes kesen operasyon! Teröristlere darbeMİT bitirdi! Hakurk'ta nefes kesen operasyon! Teröristlere darbe

MİT, Binali Camgöz'ü Türkiye'ye getirdi!MİT, Binali Camgöz'ü Türkiye'ye getirdi!

PKK'NIN FRANSA YAPILANMASINDA GÖREVLİYDİ

Korkmaz, Fransa’da PKK/KCK adına para toplama, adam kazandırma, üst düzey kadrolar da dahil insan ve malzeme aktarımı şeklindeki illegal faaliyetleri gerçekleştiriyordu.

MİT'TEN KAÇAMADI

İstihbarat birimlerinin uzun süredir takip ettiği Korkmaz, farklı isim kullanması nedeniyle rahat hareket etmekteydi. Ancak MİT’ten kaçamadı.

Sınır dışı edildi

Denis Daniel Korkmaz’ın, Şanlıurfa/Halfeti’de olduğu MİT tarafından tespit edildi. Korkmaz’a yönelik operasyon için harekete geçildi. Gözaltına alınan korkmaz, daha sonra sınır dışı edildi.

Denis Daniel Korkmaz’ın yakalanması ile örgütün Fransa yapılanmasına ilişkin pek çok bilgiye de ulaşıldı.

Kadriye Ebrar Etirli Haber7.com - Editör
Haber 7 - Kadriye Ebrar Etirli

Editör Hakkında

2000 yılında İstanbul'da doğdu. Ankara Üniversitesi İletişim Fakültesi Gazetecilik' bölümünde henüz okurken HaberAnkara ve AnkaraMasası'nda çalıştı. 2022 yılındaki mezuniyetinin ardından Beyaz TV'de 'Haber Editörü' pozisyonunda görev aldı. 2024 yılının Şubat ayından itibaren Haber7'deki Gündem Editörü kariyerine devam etmektedir.
YORUMLAR 93
  • Kutahyali 2 hafta önce Şikayet Et
    Bu gavur bozması herhalde.ismi değişik.
    Cevapla
  • Misafir 2 hafta önce Şikayet Et
    hainleri gördüğünüz yerde vurun
    Cevapla
  • Hüsnü Başmak 2 hafta önce Şikayet Et
    Başarılı bir şekilde sürdürülen pkk imhasına eş zamanlı olarak, pkk şehir yapılanması kck, dhkp-c, mlkp, pys ve iş birlikci fetö imhasıda elzemdir, hiç zaman kaybetmeden.
    Cevapla
  • Mehmet 2 hafta önce Şikayet Et
    Neden gebertmedinizki
    Cevapla
  • Önce Vatan 2 hafta önce Şikayet Et
    Madem bu haini ve bunun gibi hainleri yargılayıp ömürlerinin geri kalanını cezaevinde geçiremiyoruz o zaman yakalama yerine direkt süresiz cezaevi cehenneme göndermeliyiz,sınırdışı mükafatıyka ödüllendirip kaldıkları yerden ihanete devam etmeleri! olacak iş değil.
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
Süper Lig ekibi çıldırdı! Tam 17 transfer birden...
Milyonlarca çalışana ikinci emeklilik fırsatı! Tarih verildi