Metroda çocuğa şiddete tutuklama kararı

İstanbul’da metroda satış yapan yabancı uyruklu bir çocuğa fiziksel saldırıda bulunan kişinin tutuklandığı bildirildi. Adalet Bakanı Yılmaz Tunç, sosyal medyadan konuyla ilgili açıklama yaptı.

GİRİŞ 30.08.2024 16:12 GÜNCELLEME 30.08.2024 16:24
Bu Habere 13 Yorum Yapılmış

Adalet Bakanı Yılmaz Tunç, sosyal medyada tepkiyle karşılanan metrodaki yabancı uyrukluyu çocuğa şiddet görüntülerine ilişkin açıklama yaptı. 

Yenikapı-Hacıosman M2 metrosunda çocuğa şiddet uygulayan 41 yaşındaki D.A. adlı kişinin dün gözaltına alındığı açıklanmıştı.

TUTUKLANDI

Tunç, "Gözaltına alınan şüpheli, 'Beden veya ruh bakımından kendisini savunamayacak durumda bulunan kişiye karşı basit yaralama ile halkı kin ve düşmanlığa alenen tahrik etme' suçlarından Sulh Ceza Hâkimliğince tutuklanmıştır." dedi.

Tunç, paylaşımında "Üstün yararını gözettiğimiz, masum çocuklara sebebi ne olursa olsun şiddet kabul edilemez, etmiyoruz. Soruşturma titizlikle sürdürülmektedir." ifadelerini de kullandı.

ÖzgürBayrak Haber7.com - Editor
Haber 7 - ÖzgürBayrak

Editör Hakkında

Ankara'da doğan Özgür Bayrak, ilk, orta ve lise öğrenimini İstanbul'da tamamladı. Erciyes Üniversitesi İletişim Fakültesi "Gazetecilik" bölümünden mezun oldu. Üniversite döneminde çeşitli yerel gazetelerde muhabir ve editör olarak görev aldı. Star.com'da internet editörü olarak stajını tamamladıktan sonra Medya Takip Merkezi'nde 3 yıl boyunca Gündem, Siyaset, Spor, Ekonomi kategorilerinde haber ve SEO içerikleriyle birlikte galeri ve video hazırladı. 2019'un Şubat ayından bu yana ise Haber7.com'da Gündem Editörü olarak habercilik kariyerine devam etmektedir.
YORUMLAR 13
  • Ati 3 hafta önce Şikayet Et
    adalete bak gözlerim yaşardı. Dilan Polat gibi içerde ağlarsa 2 ay sonra serbest kalır.
    Cevapla
  • Hakan 3 hafta önce Şikayet Et
    sosyal medyada Tengrici ve provakatör hesaplar insanları gazlıyor. O konuda birşey yapılmadıktan sonra bunların artma tehlikesi var. Hatırlayalım gaza gelip bıçakla Arap turistlerin üzerine yürüyen vatandaşı
    Cevapla
  • ali 3 hafta önce Şikayet Et
    siciline işlendi artık.
    Cevapla
  • veteriner 3 hafta önce Şikayet Et
    Oooh!
    Cevapla
  • Misafirkaya 3 hafta önce Şikayet Et
    Viçdan ve ahlak yoksunu bu tiplere en ağır ceza verilmeli ki ibret olsun.
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
Bakan Şimşek: Kayıt dışı kazançların peşindeyiz
İzmir Körfezi'ndeki kirliliğin haritası uydu görüntüleriyle çıkarıldı