Toplu taşımada acil kodlu bomba uyarısı! Tüm şehir teyakkuzda: Korku içerisindeyiz

Kocaeli'de resmi ve özel toplu taşıma araçlarına gelen "Acilen yolcuları indirin, canlı bomba tehlikesi var" mesajı şehirde büyük paniğe neden oldu. Şoförler, "Korku içerisindeyiz" diyerek açıklama yaptı.

GİRİŞ 31.08.2024 02:58 GÜNCELLEME 31.08.2024 02:59
Bu Habere 14 Yorum Yapılmış

Kocaeli'de bugün saat 16.20'de kent genelinde hizmet veren resmi ve özel toplu taşıma araçlarına "Acilen yolcuları indirin, canlı bomba tehlikesi var" mesajı gönderildi.

Toplu taşımada acil kodlu bomba uyarısı! Tüm şehir teyakkuzda: Korku içerisindeyiz

ŞEHİRDE BÜYÜK PANİĞE NEDEN OLDU

Gelen bu uyarı şehirde büyük bir paniğe yol açarken, Kocaeli Büyükşehir Belediyesi, İl Emniyet Müdürlüğü ve Kent Kart firması yetkilileri tarafından kriz masası oluşturuldu. Yetkililer, durumun ciddiyetini koruduğunu belirterek, çalışmaların devam ettiğini ve ilerleyen saatlerde konuyla ilgili detaylı bir açıklama yapılacağını duyurdu.

Toplu taşımada acil kodlu bomba uyarısı! Tüm şehir teyakkuzda: Korku içerisindeyiz

'KORKU İÇERİSİNDEYİZ'

Özel halk otobüsü şoförü Ufuk Akyar, "Dinlenme süremizde durakta oturuyorduk. Bu sırada arkadaşların kent kartlarına bomba ihbarı mesaj gelmiş. Afalladık, panikledik ve araçlarımıza binerek kent kartlarımıza baktık. Daha sonra mobil uygulama üzerinden sistemin hacklendiğine dair mesaj geldi. Bütün şoförler olarak korku içerisindeyiz. Çalışmaya devam etsek mi etmesek mi bilmiyoruz. Vatandaşları da mağdur etmek istemiyoruz. Kısa sürede bu olayın çözülmesini bekliyoruz. Mesajlara itibar etmeyin diye mesaj geldi sonrasında ister istemez insan endişe ediyor. Can taşıdığımız için korku var. Kısa sürede bu olayın çözülmesini istiyoruz" dedi.

Toplu taşımada acil kodlu bomba uyarısı! Tüm şehir teyakkuzda: Korku içerisindeyiz

Toplu taşımada acil kodlu bomba uyarısı! Tüm şehir teyakkuzda: Korku içerisindeyiz

KAYNAK: İHA
Muhammet Güreli Haber7.com - Muhabir
Haber 7 - Muhammet Güreli

Editör Hakkında

1999 yılında İstanbul'un Ümraniye ilçesinde doğdu. İlk, orta ve lise öğrenimini İstanbul'da tamamladı. 2022 yılında Üsküdar Üniversitesi Medya ve İletişim Bölümünden dereceyle mezun oldu. İnternet Haberciliğine ilk olarak üniversite sıralarındayken kurduğu internet haber sitesiyle başladı. Kurduğu sitede, 1 yıl kadar sağlık, spor ve kültür kategorilerinde röportaj, özel haber ve analiz yazıları yazdı. Staj eğitimini ise Haber7.com'da tamamladı. Mezun olduğu 2022 yılından bugüne dek Haber7.com ailesinde başlıca gündem, siyaset, dünya, ekonomi kategorileri olmak üzere birçok özel haber, grafik ve video hazırladı. Haber7.com’da mesleki hayatına devam etmektedir.
YORUMLAR 14
  • Ordulu 2 hafta önce Şikayet Et
    Bunu piskk ile ortak olanlara sormak lazım. Bu hain insanların inandığı şeytan sadece kin ve nefret den besleniyor. Satılmış hainlere siyaset imkanı verenler hesaba çekilmesi gerekir. Piskk destek veriyorum diyen herkesin malvarlığı dondurulması gerek ve seçme hakkı verme yetkisi elinden almak lazım. Bu tipleri sürekli takip edip , suç işlediği an içeriye alınması gerek. Yeter bu çektik
    Cevapla
  • Vatandaş 2 hafta önce Şikayet Et
    Bazı kurumlar var ya , işlerine gelmeyen en ufak bir olayda, faili anında buluyor, tepesine biniyorlar ya, bu mesajı atanı neden bulmadılar?
    Cevapla
  • Yorumcu 2 hafta önce Şikayet Et
    Gençlerden biri eğlenmiş olabilir
    Cevapla
  • Abdullah64 2 hafta önce Şikayet Et
    Manevi sebep, ahlaksızlık yayılırsa korku azabı başlar. Öte yandan medya böyle şeyleri büyüterek terörün değirmenine su taşımamalı.
    Cevapla
  • Cihangir 2 hafta önce Şikayet Et
    Kandırdım kalkın....
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
Son dakika: Türkiye Filistin şehidini uğurladı! Ayşenur Eygi için cenaze töreni
Sarıyer'deki Santa Maria Kilisesi'ne saldırının planlayıcısı İstanbul'da yakalandı