Bakan Yerlikaya duyurdu! Başkan Erdoğan ve AK Partililere hakaret eden 'Atsız' yakalandı

Son dakika haberi... İçişleri Bakanı Ali Yerlikaya, sosyal medyadan Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’a ve AK Parti seçmenine hakaret eden şahsın gözaltına alındığını açıkladı.

GİRİŞ 31.08.2024 01:04 GÜNCELLEME 31.08.2024 01:04
Bu Habere 195 Yorum Yapılmış

İçişleri Bakanı Yerlikaya, sosyal medya üzerinden Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan ve AK Partili seçmenlere hakaretler savuran şahıs hakkında harekete geçildiğini bildirdi.

'OĞUZHAN (ATSIZ) ŞAHİN YAKALANARAK GÖZALTINA ALINDI'

Bakan Yerlikaya sosyal paylaşım sitesi X hesabından yaptığı paylaşımda, "Sosyal medya üzerinden Sayın Cumhurbaşkanımıza, aziz milletimize ve AK Parti seçmeni milyonlarca vatandaşımıza hakaretlerde bulunan Oğuzhan (Atsız) Şahin adlı şahıs, yakalanarak gözaltına alındı" ifadelerine yer verdi.

BAŞKAN ERDOĞAN VE AK PARTİ SEÇMİNİNE REZİL KÜFÜRLER

Yakalanan ve sosyal medyadan "Oğuzhan Atsız" rumuzu ile hakaret içerikli paylaşımlarda bulunmuştu. Atsız rumuzlu şüpheli, X sosyal medya platformunun sesli sohbet kanalında Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'a ve AK Parti seçmenlerine rezil küfürler etmişti.

KAYNAK: İHA
Muhammet Güreli Haber7.com - Muhabir
Haber 7 - Muhammet Güreli

Editör Hakkında

1999 yılında İstanbul'un Ümraniye ilçesinde doğdu. İlk, orta ve lise öğrenimini İstanbul'da tamamladı. 2022 yılında Üsküdar Üniversitesi Medya ve İletişim Bölümünden dereceyle mezun oldu. İnternet Haberciliğine ilk olarak üniversite sıralarındayken kurduğu internet haber sitesiyle başladı. Kurduğu sitede, 1 yıl kadar sağlık, spor ve kültür kategorilerinde röportaj, özel haber ve analiz yazıları yazdı. Staj eğitimini ise Haber7.com'da tamamladı. Mezun olduğu 2022 yılından bugüne dek Haber7.com ailesinde başlıca gündem, siyaset, dünya, ekonomi kategorileri olmak üzere birçok özel haber, grafik ve video hazırladı. Haber7.com’da mesleki hayatına devam etmektedir.
YORUMLAR 195
  • Nusret 2 hafta önce Şikayet Et
    Ömür boyu hapis ve mal varlıklarına el konulmalı ve etmiş olduğu hakaret ve küfürleri 1000000 iyayade ediyorum inşallah.
    Cevapla
  • siyasi. 2 hafta önce Şikayet Et
    chp hemen avukat gönderip kurtarmaya çalışır.
    Cevapla
  • vatandaş. 2 hafta önce Şikayet Et
    Bu tür psikolojik vakaların .İçeride tedavi edilmesi şart.
    Cevapla
  • Misafir 2 hafta önce Şikayet Et
    Özgür özel ziyaretine gider artık.
    Cevapla
  • Kenan Çetin 2 hafta önce Şikayet Et
    Küfürlü konuşması buhran içerisinde olduğunu gösteriyor bu insan kılıklı mahlukatın, bu buhranla hapishane de intihar eder temennisiyle
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
CHP'li İBB yönetiminden Aziz Mahmud Hüdayi Vakfı için vicdanları yaralayan karar
Sarıyer'deki Santa Maria Kilisesi'ne saldırının planlayıcısı İstanbul'da yakalandı