Devlet Hastanesi acil bölümüne silahlı saldırı: Çok sayıda yaralı var

Bahçelievler Devlet Hastanesi acil bölümüne kimliği belirlenemeyen kişiler tarafından silahlı saldırı düzenlendi.

GİRİŞ 31.08.2024 06:01 GÜNCELLEME 31.08.2024 09:12
Bu Habere 138 Yorum Yapılmış

Bahçelievler Devlet Hastanesi acil bölümü önünde kimliği belirlenemeyen kişiler tarafından silahlı saldırı düzenlendi. İddiaya göre, otomobille hastanenin önüne gelen şüphelilerin, hastane acil girişi önünde yaptığı saldırıda, 1 hastane jandarması, 1 hastane polisi, 1 güvenlik görevlisi ve 2 hasta yakını yaralandı. Olay yerine çok sayıda polis ekibi sevk edildi.

Saldırı sonrası çok sayıda şüphelinin gözaltına alındığı öğrenildi.



Saldırı, saat 02.30 sıralarında Bahçelievler Devlet Hastanesi 'Acil' bölümünde meydana geldi. İddiaya göre, henüz bilinmeyen bir nedenle bir grup saldırgan, hastanenin acil girişi önüne otomobille gelip silahlı saldırı gerçekleştirdi.



HASTANEDE BÜYÜK KORKU YAŞANDI

Hasta ve sağlık personellerinin büyük korku yaşadığı saldırıda kurşunlar hastane camları, acil girişinde bekleyen ambulans ve park halindeki bir araca isabet etti. Hastane önünde büyük çaplı güvenlik önlemi alınırken, olay yeri inceleme ekipleri hastane içinde ve acil girişinde uzun süre incelemelerde bulundu. Polis ekipleri, olayın faillerini ararken saldırının kime düzenlendiği ile ilgili çalışma başlattı.

Öte yandan, polis ekiplerinin çok sayıda şüpheliyi gözaltına aldığı öğrenildi. Emniyet, olayla ilgili soruşturma başlattı.

VALİLİKTEN AÇIKLAMA!

İstanbul Valiliği, Bahçelievler Devlet Hastanesi önünde bekleyenlere yönelik silahlı saldırıda yaralanan 5 kişinin hayati tehlikesinin bulunmadığını bildirdi.

Valilikten yapılan açıklamada, gece 02.50 sıralarında Bahçelievler Devlet Hastanesi'nin önünde bekleyenlere yönelik silahlı saldırı gerçekleştirildiği hatırlatıldı.

Olay yerine araçla gelen saldırganların açtığı ateşte biri polis memuru, biri jandarma personeli, biri özel güvenlik personeli, ikisi de sivil vatandaş olmak üzere 5 kişinin yaralandığı belirtilen açıklamada, "Yaralılar tedavi altına alınırken, hayati tehlikeleri bulunmamaktadır. Saldırganlar olay yerinden geldikleri araçla kaçarken, saldırıda kullanılan araç, Yenibosna'da terk edilmiş halde bulunmuştur. Şahısların yakalanması için başlatılan geniş çaplı soruşturma devam etmektedir." ifadelerine yer verildi.

Gece saatlerinde gerçekleşen silahlı saldırıda hastane binası ve bir ambulans da zarar görmüştü.

Mehmet Küçükkahveci . Haber7.com - Güncel/Siyaset Sorumlu Editörü
Haber 7 - Mehmet Küçükkahveci .

Editör Hakkında

Orta ve lise eğitimini Kayseri'de tamamladı. Üniversite öğrenimini İstanbul Üniversitesi Coğrafya bölümünde tamamladı. 2008 yılında Haber7.com'da gazetecilik mesleğine ilk adımını attı. 15 yıllık profesyonel editörlük kariyerinde tüm kategorilerde görev yaptı. Meslek hayatına Haber7.com'da 'Güncel/Siyaset Sorumlu Editörü' olarak devam etmektedir.
YORUMLAR 138
  • İrfan 2 hafta önce Şikayet Et
    Lütfen kimlerin yaptığı kesinleşince yakalamayın direk vurun bitsin, birde ödül olarak hergün karınlarını doyurmayalım.
    Cevapla
  • Dolapta dereli sabri 2 hafta önce Şikayet Et
    Afrika'daki bir kabile ülkesi gibiyiz yazık güzel ülkeme
    Cevapla
  • Rasim paydaroglu 2 hafta önce Şikayet Et
    Bunu yapanları tek kelimeyle idam cezası kurtarır asla taviz vermeden. Bu ve benzeri suçlara tek çözüm yolu idamdan başka ceza kalıcı olamaz.
    Cevapla
  • Hikaye 2 hafta önce Şikayet Et
    Hiç bir suç karşılıksız kalmamalı bence de idam şart
    Cevapla
  • Halil Mithat 2 hafta önce Şikayet Et
    Cezasızlık algısı yaygın.
    Cevapla
  • Ahmet 2 hafta önce Şikayet Et
    Algı değil ki gerçek. Ceza mı var?
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
Meteoroloji il il uyardı: Metrekareye tam 100 kg yağmur düşecek
Avrupa Ligi'ni simüle ettiler: Çeyrek finale tek Türk takımı kaldı