Son dakika: 6 PKK'lı terörist etkisiz hale getirildi!

MSB'den yapılan açıklamaya göre; Irak’ın kuzeyindeki Pençe-Kilit Operasyonu bölgesinde tespit edilen 3 PKK’lı terörist ile Suriye'nin kuzeyindeki Fırat Kalkanı bölgesinde belirlenen 3 PKK/YPG'li terörist etkisiz hâle getirildi.

GİRİŞ 31.08.2024 12:01 GÜNCELLEME 31.08.2024 12:10
Bu Habere 7 Yorum Yapılmış

SON DAKİKA HABERİ: Milli Savunma Bakanlığı (MSB), Pençe-Kilit Operasyonu bölgesinde ve Fırat Kalkanı bölgesinde belirlenen 6 PKK'lı teröristin etkisiz hale getirildiğini açıkladı.

"MEHMETÇİĞİN NEFESİ TERÖRİSTLERİN ENSESİNDE"

MSB sosyal medya hesabından yaptığı açıklamada; "Mehmetçik, teröristleri hendeklere gömmeye devam ediyor! Kahraman Türk Silahlı Kuvvetlerimiz, Irak’ın kuzeyindeki Pençe-Kilit Operasyonu bölgesinde tespit ettiği 3 PKK’lı terörist ile Suriye'nin kuzeyindeki Fırat Kalkanı bölgesinde belirlediği 3 PKK/YPG'li teröristi etkisiz hâle getirdi. Her nerede olursa olsunlar, Mehmetçiğin nefesi teröristlerin ensesinde olmaya devam edecek!" ifadelerini kullandı.

KAYNAK: İHA
Kadriye Ebrar Etirli Haber7.com - Editör
Haber 7 - Kadriye Ebrar Etirli

Editör Hakkında

2000 yılında İstanbul'da doğdu. Ankara Üniversitesi İletişim Fakültesi Gazetecilik' bölümünde henüz okurken HaberAnkara ve AnkaraMasası'nda çalıştı. 2022 yılındaki mezuniyetinin ardından Beyaz TV'de 'Haber Editörü' pozisyonunda görev aldı. 2024 yılının Şubat ayından itibaren Haber7'deki Gündem Editörü kariyerine devam etmektedir.
YORUMLAR 7
  • Mülayim T 2 hafta önce Şikayet Et
    Dağlar çok şükür artık bunlara mezar, bu sürü için en güvenli yerler meclis ve bazı sözde zillet partilerinin belediyeleri
    Cevapla
  • aksaray 2 hafta önce Şikayet Et
    kürdüm elhamdülillah müslümanım. her pkk lı terörisler öldürüldükçe sevinçten havalara uçuyorum. çünkü pkk müslüman kürtlerin ve müslüman türklerin arasına ekilmiş bir nifak tohumudur. allah ayyıldızlı bayrağımızı gökyüzünde daim eylesin.
    Cevapla
  • Sipkan sipki 2 hafta önce Şikayet Et
    Sipkan sipki eşireti sipkan ağrılı Kürtler olarak 6 it daha eksildi. Sarı torbalara kondu. Bundan sonraki gebertilen itlerin haberlerini duymak istiyoruz.
    Cevapla
  • Mustafa 2 hafta önce Şikayet Et
    Allah sadece takvamiza bakar. Bizler kürtler olarak bu din ve ırz düşmanlarının gebertilmesine sadece seviniriz. Allah askerimizin ve polisimizin yanındadır. Şehit ve gaziler türktür kürttür farketmez. Onlar Allah yolunda cihad eden mübarek Anadolunun evlatlarıdır.
    Cevapla
  • Bayram 2 hafta önce Şikayet Et
    helal mehmetciklere
    Cevapla
  • Ger 2 hafta önce Şikayet Et
    Gel birde icerı bak içer içeri
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
Erdoğan, BM Genel Kurulu'na on dördüncü kez hitap edecek: Tarih belli oldu!
İsrail'in çağrı cihazları saldırısı sonrası Selçuk Bayraktar'ın sözleri gündem oldu