Vali Gül duyurdu! Ömrünü dedesinin sırtında geçiren minik Yiğit'e devlet kucak açtı

İstanbul Valisi Davut Gül, kemik erimesi hastalığı nedeniyle yaşlı dedesinin sırtında hayatını sürdüren minik Yiğit Can'ın tüm ihtiyaçlarının İstanbul Valiliği tarafından karşılanacağını duyurdu.

GİRİŞ 01.09.2024 01:33 GÜNCELLEME 01.09.2024 01:41
Bu Habere 133 Yorum Yapılmış

İstanbul Valiliği, gün içerisinde sosyal medyada gündem olan görüntülerin ardından harekete geçti.

Vali Gül duyurdu! Ömrünü dedesinin sırtında geçiren minik Yiğit'e devlet kucak açtı

YÜREK SIZLATAN GÖRÜNTÜLER SONRASI HAREKETE GEÇİLDİ

İstanbul Valisi Davut Gül, Kemik erimesi hastalığı nedeniyle dedesinin sırtında hayatını sürdüren ve gün içerisinde dedesiyle birlikte çocuk parkında gezindiği görüntüleri sosyal medyaya düşen minik Yiğit Can'ın tüm ihtiyaçlarının valilik tarafından karşılanacağını açıkaldı.

Annesi ve babası olmayan Yiğit Can'a devlet desteğiyle sağlık ve bakım hizmetleri başta olmak üzere tüm giderleri devlet güvencesiyle korunacak.

Vali Gül duyurdu! Ömrünü dedesinin sırtında geçiren minik Yiğit'e devlet kucak açtı

'YAVRUMUZUN TÜM İHTİYAÇLARI İSTANBUL VALİLİĞİ TARAFINDAN KARŞILANACAK'

Vali Gül sosyal medya hesabından yaptığı duyuruda, "Devletimiz, kimsesizlerin kimsesidir. Yiğit yavrumuzun tüm ihtiyaçları İstanbul Valiliği tarafından karşılanacaktır." ifadelerini kullandı.

KAYNAK: HABER7
Muhammet Güreli Haber7.com - Muhabir
Haber 7 - Muhammet Güreli

Editör Hakkında

1999 yılında İstanbul'un Ümraniye ilçesinde doğdu. İlk, orta ve lise öğrenimini İstanbul'da tamamladı. 2022 yılında Üsküdar Üniversitesi Medya ve İletişim Bölümünden dereceyle mezun oldu. İnternet Haberciliğine ilk olarak üniversite sıralarındayken kurduğu internet haber sitesiyle başladı. Kurduğu sitede, 1 yıl kadar sağlık, spor ve kültür kategorilerinde röportaj, özel haber ve analiz yazıları yazdı. Staj eğitimini ise Haber7.com'da tamamladı. Mezun olduğu 2022 yılından bugüne dek Haber7.com ailesinde başlıca gündem, siyaset, dünya, ekonomi kategorileri olmak üzere birçok özel haber, grafik ve video hazırladı. Haber7.com’da mesleki hayatına devam etmektedir.
YORUMLAR 133
  • Delioğlan 1 hafta önce Şikayet Et
    geç kalmış bir yardım,yaşadıkları semtteki muhtar ne işe yarıyor acaba.?,ayrıca osmanlıdaki sistem gibi bir sistem kurulmalı,yardıma muhtaç kişileri devletin resmi kurumlarından oluşan bir ekip tarama yaparak bulup devlet korumasına alınmasını sağlamalı,oturduğun yerden resmi makamları işgal etmekle görev yapılmış olmuyor.
    Cevapla
  • Soru yorum 1 hafta önce Şikayet Et
    o mahallenin muhtarı niye var? ne iş yapar? neden seçildi?
    Cevapla
  • miroglu 1 hafta önce Şikayet Et
    mahalle muhtarları buadamin oturduğu evi biliyorlardı bu zamana kadar neden valiliğe bildirebilir bu ihmalin sorumlusu başta mahalle muhtarı gerçek görevini yapmamış
    Cevapla
  • Misafir 1 hafta önce Şikayet Et
    illa medyadanmı öğrenilecek.mahalle komşuları, muhtar, sosyal hizmetler müdürlükleri, siyasî partilerin Mahalle yönetimleri neredelerdi
    Cevapla
  • Mantık... 1 hafta önce Şikayet Et
    Taktir edilecek davranış. Sosyal devlet anlayışı. Uygulayanların Allah, işini rast getirsin.
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
Tüm ülke yeşile büründü! Mevlid Kandili gecesi İslam aleminde yankı uyandıran olay
Putin savaşın fitilini ateşledi! Rusya son dakika duyurdu: Askeri yanıt vereceğiz!