Erdoğan'dan 'Dilruba' göndermesi! Özgür Özel'e bakarak söyledi: 'Millet affetmez'

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, CHP Genel Başkanı Özgür Özel'in de bulunduğu Adli Yıl Açılış Töreni'nde yaptığı açıklamada; tartışmaların odağındaki Dilruba Kayserilioğlu'na isim vermeden gönderme yaptı.

GİRİŞ 02.09.2024 18:17 GÜNCELLEME 03.09.2024 10:42
Bu Habere 101 Yorum Yapılmış

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Yargıtay’da 2024-2025 Adli Yıl Açılış Töreni'nde konuştu. Cumhurbaşkanı Erdoğan gündeme ve yargıya dair önemli açıklamalarda bulundu.

Cumhurbaşkanı Erdoğan: 2 yeni uygulamayı hayata geçiriyoruz3Cumhurbaşkanı Erdoğan: 2 yeni uygulamayı hayata geçiriyoruz3

ÖZGÜR ÖZEL İLE GÖRÜŞTÜ

Açılış Töreni'nde Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın yanı sıra Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Genel Başkanı Özgür Özel'de yer aldı. İki ismin törenden önce el sıkıştığı anlar kameralara yansıdı.

Cumhurbaşkanı Erdoğan ve CHP Genel Başkanı Özel, Adli Yıl Açılış Töreni'nde el sıkıştı.

ÖZGÜR ÖZEL'E SÖYLEDİ: MİLLET AFFETMEZ

Bir sokak röportajında AK Parti seçmenine yönelik hakaretlerde bulunan ve tutuklanıp tahliye edilen Dilruba Kayserilioğlu; CHP'nin onur konuğu olarak bir programda Özgür Özel'in yanında bulunmuştu. Erdoğan, açılış törenindeki konuşmada 'Dilruba' üzerinden isim vermeden Özgür Özel'e göndermede bulundu. 

CHP küfre sahip çıktı! AK Parti'den çok sert tepki: ŞuursuzlukCHP küfre sahip çıktı! AK Parti'den çok sert tepki: Şuursuzluk

AK Parti seçmenine 'geri zekalı' diyen kadına CHP'den destek ziyareti!AK Parti seçmenine 'geri zekalı' diyen kadına CHP'den destek ziyareti!

Erdoğan, CHP'yi eleştirdiği konuşmasında şu ifadeleri kullandı;

"Nefret siyasetinin kimseye bir fayda sağlamadığını artık herkesin görmesi gerekiyor. Millete hakaret edenleri kahramanlaştıranları bu millet affetmez. Türkiye ile ilgili karanlık senaryolara figüranlık yapanları millet affetmez. Her alanda nezakete, diyaloğa ihtiyaç var.

Kadriye Ebrar Etirli Haber7.com - Editör
Haber 7 - Kadriye Ebrar Etirli

Editör Hakkında

2000 yılında İstanbul'da doğdu. Ankara Üniversitesi İletişim Fakültesi Gazetecilik' bölümünde henüz okurken HaberAnkara ve AnkaraMasası'nda çalıştı. 2022 yılındaki mezuniyetinin ardından Beyaz TV'de 'Haber Editörü' pozisyonunda görev aldı. 2024 yılının Şubat ayından itibaren Haber7'deki Gündem Editörü kariyerine devam etmektedir.
YORUMLAR 101
  • Misafir 1 hafta önce Şikayet Et
    Bu Ülkenin ÇOĞUNLUĞUNUN OYU ile SEÇİLMİŞ Cumhuruna hakaret edenlere sahip ve arka Çıkmak, Millet nezdinde Vatana ve Millete İHANETTİR.
    Cevapla
  • ülkem 1 hafta önce Şikayet Et
    Malesef o necip millet kalmadı. Öyle ahlakı bozuk bir nesil geliyor ki şaşarsınız. Zaten Özgür Özelde o bozulmuş neslin oyları için o küfürbaza sahip çıkıyor.
    Cevapla
  • 542654 1 hafta önce Şikayet Et
    Reis' i sevmeyebilirsiniz, sevmek zorunda değilsiniz. Hatta nefret bile edebilirsiniz ancak düşüncesi ne olursa olsun, h benim halkıma hakaret edemezsiniz, Cumhur Makamına saygı göstermek mecburiyetindesiniz. Bu gibileri de muhalefet de olsan Halka yapmış hakaret sebebiyle dışlamanız gerekir.
    Cevapla
  • memoli 1 hafta önce Şikayet Et
    İyi tezgah Cumhurbaşkanına Ak partiye hakaret et CHP de koltuk hazır ..
    Cevapla
  • umut 1 hafta önce Şikayet Et
    bu kadına ancak Yunanlar sahip çıkar
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
Türkiye için büyük tehlike: Son 60 yılda korkunç rakam
İETT şoförü çileden çıktı! Yolcunun boğazını sıktı: 'Hadi delsene lan beni’