Günlerdir aranıyordu! Minik Sude Naz bulundu

Çorum'da kayıp olarak aranan 12 yaşındaki Sude Naz Kalabas dedesinin evinde bulundu. Küçük kızın kendi isteğiyle dedesinin yanına gittiği ve herhangi bir alıkoymanın söz konusu olmadığı öğrenildi.

GİRİŞ 02.09.2024 20:19 GÜNCELLEME 02.09.2024 21:04
Bu Habere 9 Yorum Yapılmış

Sude Naz'ın ailesi katıldıkları TV programında kızlarının 24 Ağustos tarihinden itibaren kayıp olduğunu belirterek, bulunmasını istemişti.

Cumhuriyet Başsavcılığı konuya ilişkin bir açıklama yaparak, "2 Eylül 2024 tarihli Esra Erol isimli televizyon programında Çorum ilinden 12 yaşında bir kızın alıkonduğuna dair yapılan haber ihbar kabul edilerek olayın tüm yönleriyle ortaya çıkarılması için Cumhuriyet Başsavcılığımızca soruşturma işlemleri başlatılmıştır" ifadelerine yer vermişti.

Polis ekiplerinin yaptığı çalışmalar sonucu 12 yaşındaki Sude Naz akşam saatlerinde dedesinin evinde bulundu. Küçük kızın kendi isteğiyle dedesinin yanına gittiği ve herhangi bir alıkoymanın söz konusu olmadığı öğrenildi.

KAYNAK: İHA
Erhan Ceylan Haber7.com - Editör
Haber 7 - Erhan Ceylan

Editör Hakkında

Marmara Üniversitesi İşletme Fakültesi'nin İşletme bölümünden mezun oldu. Yeni medyaya 2015 yılında adım attı. Yakın siyasi tarih, yönetim ve politik süreçlere olan ilgisi bu mesleğe başlamasındaki en önemli etken oldu. Sırasıyla Star, Güneş, Akşam ve A Haber'de gündem ve politika editörlüğü görevinde bulundu. Her türlü dezenformasyonun olduğu, Hakikat ötesi siyasetin (Post truth politics) yaşandığı günümüz dünyasında, tahrif edilen olguları savunmak, temiz bilgi aktarımına yardımcı olmak ve kamuoyunun dijital-medya okuryazarlığını geliştirmek üzere çaba gösteriyor. Dijital medya kariyeri Haber 7'de devam etmektedir.
YORUMLAR 9
  • adem 2 hafta önce Şikayet Et
    aksini ispatlayamıyorsanız susmak en doğrusu kardeşler. yanılıyorsanız iftira atmış yalanyere gıymet yapmış olursunuz. önce kendimizi sorgulamalıyız bence
    Cevapla
  • aga 2 hafta önce Şikayet Et
    Film bitmemiş. Ne halt yediyse Dedeyi kullanıyor. yemedik ama .......ne yaparsın olmuşa çare yok. Dede de ne yapsın yavrusunun yavrusu koruyacak. Her şeye rağmen kızımıza ders olur. bunula geçmiş olsun..
    Cevapla
  • ziyaretçi 2 hafta önce Şikayet Et
    minik mi?? güldürmeyin beni. dedesinin evini otel olarak kullanmış.
    Cevapla
  • Sedatt 2 hafta önce Şikayet Et
    Tamamen kurgu
    Cevapla
  • selim 2 hafta önce Şikayet Et
    Pek de minik sayılmaz.
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
Onu bile isyan ettirdiler: Aysever'den Murat Ongun ve Ekrem İmamoğlu'na sert sözler
Ekrem İmamoğlu'ndan Mansur Yavaş'a gönderme: 'Benim yol arkadaşım değildir'