Cihat Yaycı tek tek açıkladı! 'CIA'nın Kapadokya paylaşımı rastlantı değil'

CIA'nin 'Kapadokya' paylaşımını değerlendiren Doç. Dr. Cihat Yaycı, bu paylaşımın bir rastlantı olmadığını belirterek olabilecek provokasyonlara karşı tüm Türk halkını milli birlik ve beraberlik içerisinde hareket etmeye davet etti.

GİRİŞ 02.09.2024 20:54 GÜNCELLEME 02.09.2024 20:54
Bu Habere 114 Yorum Yapılmış

  HABER7

FETÖ elebaşı Fetullah Gülen'in 15 Temmuz hain darbe girişiminin başlatılması mesajını Kapadokya üzerinden verdiği, "Kapadokya" ifadesinin FETÖ içinde "askerler" için kullanıldığı ve Akıncı Üssü’nde yakalanan mahrem imam Kemal Batmaz’ın da CIA tarafından ‘Kapadokya’ ismiyle kodlandığı bilinirken, ABD dış istihbarat birimi CIA'den geçtiğimiz gün dikkat çeken bir Kapadokya paylaşımı geldi. 30 Ağustos Zafer Bayramı günü CIA sosyal medya hesabı üzerinden paylaşım yaparak Kapadokya fotoğrafına yer verdi. CIA'nın Kapadokya'ya ait kısa bilgiler verdiği paylaşım Türkiye'nin gündemine oturdu. 

CIA'den Kapadokya paylaşımı: FETÖ lideri Gülen'in 'darbe' mesajını hatırlattıCIA'den Kapadokya paylaşımı: FETÖ lideri Gülen'in "darbe" mesajını hatırlattı

SİVAS HRİSTİYANLIĞIN MERKEZİ YAPILMAYA ÇALIŞILIYOR

CIA'nın dikkat çeken paylaşımıyla ilgili Doç. Dr. Cihat Yaycı, Youtube üzerinden bir konuşma yayınlayarak Sivas'ta başlayıp Kapadokya'ya uzanan FETÖ ve CIA sembollerini anlattı. Yaycı, Sivas'ın Türk-İslam merkezliğinin ikinci plana atılarak Hristiyanlığın merkezi olma üzerine bir takım çalışmalar yapıldığını belirterek 9 Mart'ta Sivas'ın sözde Hristiyan şehitlerini anma günü diye bir anlatının ortaya atıldığını söyledi. 

Yaycı, "Bu anlatıya göre Sivas özelinde Ermeni Hristiyan tarihi inşa edilmeye çalışılmakta. Bu 40 Hristiyan'ın Sivas'ta öldüğü ve Kapadokyalı 40 cesur Paganlara karşı savaşan Hristiyan asker olduğu dedikodusun yayılmakta. Bunları Sivas'ta anmak üzere çeşitli bir takım işler yapılmaya çalışılmakta. Bunların hepsi FETÖ'nün dinler arası diyalog zehrinden çıkmaktadır." dedi. 

"KAPADOKYA PAYLAŞIMI RASTLANTI DEĞİL"

Kapadokya'nın ise FETÖ için çok önemli bir şifre olduğunu ifade eden Yaycı, 15 Temmuz darbe girişiminin mesajının 'Kapadokya' şifresi ile verildiğini söyledi. CIA'nın 30 Ağustos'ta yaptığı Kapadokya paylaşımının bir rastlantı olmadığını belirten Yaycı, "Çok iyi düşünmek lazımdır çünkü FETÖ'nün 20 Haziran 1997 tarihli dergisinde bir kartal resmi vardır. Kartalın gagası Kapadokya'ya ulaşmaktadır. Bu kartal resmi CIA'nın logosu olan kartalla birebirdir. Bu hedefin ve aynı organizasyonun içinde olduklarının göstergesidir. Aynı hedefe doğru gidiyorlar ve CIA ile omuz omuzalar." ifadelerini kullandı. 

Bugünler Sivas'ta ortalığı karıştırmaya çalışanlar olabileceğine dikkat çeken Yaycı, olası provokasyonlara karşı milli birlik ve beraberlik içerisinde hareket edilmesi gerektiğinin altını çizdi. 

KAYNAK: HABER7
Yalçın Taşbaşı Haber7.com - Özel Haber Editörü
Haber 7 - Yalçın Taşbaşı

Editör Hakkında

Yalçın Taşbaşı 1991 yılında İstanbul'da doğdu. İlk, orta ve lise öğrenimini İstanbul'da, üniversite eğitimini ise Kayseri'de Erciyes Üniversitesi'nde tamamladı. 2014 yılında gazetecilik bölümünden mezun olmasının hemen ardından vatani görevini tamamlayarak iş hayatına giriş yaptı. 2015 yılında yeniakit.com.tr'de internet editörlüğü görevine başladı. Burada 7 yıl süren görevinin ardından 2022 yılında Haber7.com'da özel haber editörü olarak göreve başladı ve çalışmalarına devam ediyor.
YORUMLAR 114
  • cia ve centcom 2 hafta önce Şikayet Et
    zavallı uyuz cia ve centcom siyonistlerin elinde ve yönetiminde. abd halkıda cianın ve abd ordusunun kendi çıkarlarını koruduğunu sanıyor. halbuki cia ve abd ordusu israilin dünyadaki çıkarları için katliamlar yapıyor ve bundan abd para bakımındanda çok büyük zararlar ediyor. bu paraları abd halkı ödüyor. israil abd halkını soyuyor. abd yaptığı katliamlar yüzünden dünyada nefret ediliyor
    Cevapla
  • Vatandaş 2 hafta önce Şikayet Et
    O zaman, Sivas Katliamı 'da CIA tezgahıydı; diyebiliriz..
    Cevapla
  • Uyan Müslüman 2 hafta önce Şikayet Et
    Avrupa birliği uyum yasaları acilen terk edilmeli, AB uyum yasaları Truva atıdır, Türkiye'yi işgal yasalarıdır, AB uyum yasaları Büyük Yunanistan, Büyük Ermenistan, Büyük İsrail projelerine zemin hazırlıyor, vatansever herkes solcu sağcı fark etmez başka Türkiye yok, herkes AB uyum yasalarının iptali için protesto yapmalı farkındalık oluşturmalı !!!
    Cevapla
  • Nail 2 hafta önce Şikayet Et
    Ülkede o kadar pagan yahudi varken işgale gerek yok.
    Cevapla
  • İsmail 2 hafta önce Şikayet Et
    Bu teymene bu sloganı neden kim attırdı bir kasıt varmı şimdide Atatürk üzerinden fetö hortlamaya başlamasın mutlaka araştırılsın
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
Son dakika: Lübnan'da yeni siber saldırı! Bu kez telsizleri patlatıldı
Türkiye'nin hamlesi PKK'yı kilitledi! Mustafa Karasu: ABD de önleyemez!