Vaniköy'deki kaçak inşaat yıkılıyor

Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı’nın mühürlediği Vaniköy'de bulunan kaçak yapının yıkımı bugün bakanlık tarafından başlatıldı.

GİRİŞ 04.09.2024 09:53 GÜNCELLEME 04.09.2024 09:55
Bu Habere 138 Yorum Yapılmış

Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı’nın mühürlediği ‘Boğaziçi Öngörünüm Bölgesi’ndeki villanın kaçak eklentilerinin yıkımı, İstanbul İl Müdürlüğü ekiplerimizin koordinesinde bugün gerçekleştirilecek.

YIKIM BAŞLADI

Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı’nın mühürlediği Vaniköy'de bulunan kaçak yapının yıkımı bugün bakanlık tarafından başlatıldı.

Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı sosyal medya hesabından konuyla ilgili açıklama yaptı. Açıklamada, "Üsküdar Vaniköy’de Boğaziçi Öngörünüm Bölgesi’nde İBB Boğaziçi İmar Müdürlüğü yetki sahası içerisinde, birtakım izinsiz inşa faaliyetlerinin gerçekleştirildiği tespit edilmiş ve ruhsatsız yapılar Bakanlığımızca mühürlenmişti. Tespit edilen alanda yer alan ruhsatsız, kaçak yapılar ve iskânlı yapıdaki eklentilerle ilgili yıkım faaliyeti Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı İl Müdürlüğü ekiplerimiz koordinesinde bugün gerçekleştirilecektir" denildi.

Başkan Erdoğan'dan İBB'ye tepki: Para babalarına peşkeş çekiyorlarBaşkan Erdoğan'dan İBB'ye tepki: Para babalarına peşkeş çekiyorlar

İstanbul Boğazı'nın kalbi Rus oligarka peşkeş mi çekildi? İmamoğlu ve Dedetaş detayıİstanbul Boğazı'nın kalbi Rus oligarka peşkeş mi çekildi? İmamoğlu ve Dedetaş detayı

Yalancının mumunu AK Parti söndürdü! İBB, İstanbul halkını bakın nasıl kandırmışYalancının mumunu AK Parti söndürdü! İBB, İstanbul halkını bakın nasıl kandırmış

KAYNAK: HABER7
ÖzgürBayrak Haber7.com - Editor
Haber 7 - ÖzgürBayrak

Editör Hakkında

Ankara'da doğan Özgür Bayrak, ilk, orta ve lise öğrenimini İstanbul'da tamamladı. Erciyes Üniversitesi İletişim Fakültesi "Gazetecilik" bölümünden mezun oldu. Üniversite döneminde çeşitli yerel gazetelerde muhabir ve editör olarak görev aldı. Star.com'da internet editörü olarak stajını tamamladıktan sonra Medya Takip Merkezi'nde 3 yıl boyunca Gündem, Siyaset, Spor, Ekonomi kategorilerinde haber ve SEO içerikleriyle birlikte galeri ve video hazırladı. 2019'un Şubat ayından bu yana ise Haber7.com'da Gündem Editörü olarak habercilik kariyerine devam etmektedir.
YORUMLAR 138
  • Fatih34 1 hafta önce Şikayet Et
    Bu nasıl yıkım tahta kalıpları yıkarak yıkım mı yapıldı. İBB nin zabıtaları yıkım esnasında neden uzak duruyorlardı. Buna İBB neden göz yumdu, neden sorulmuyor. Boğaziçi imar müdürlüğü nerede. Bu inşaat bir günde yapılmadı.
    Cevapla
  • Adem 1 hafta önce Şikayet Et
    bu bina tek parça halinde gökten mi indi. yapılana kadar nerede idi, ilgililer?
    Cevapla
  • Recep 1 hafta önce Şikayet Et
    Adam da onu diyor. Haberin konusu, ilgili ve yetkililerin görevini yapmamaları, göz yummaları. Bu konuda yetkili, ilgili İBB
    Cevapla
  • Keşkek 1 hafta önce Şikayet Et
    Helal olsun hesabını da para yedirilen adamlar versin
    Cevapla
  • Laf olsun 1 hafta önce Şikayet Et
    Bu kacak binanin eski hali bile nasil olurda oraya kadar gelir ürkütücü´yeni hali göze batti ama neden eski hali görülmedi.??? Umarim tamemen hepsi yikilir hatta yolarada yeni agaclar dikilir.
    Cevapla
  • misafir 1 hafta önce Şikayet Et
    Adamın teki izin verdiyse o yıksın tabi gezmelerden ve tiyatrolardan vakti kalırsa
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
İsrail'in Lübnan'daki siber saldırısı 'lityum pil' tehlikesini gözler önüne serdi
İsrail binlerce çağrı cihazına sızıp patlattı! İşte o anlar