HÜDA PAR’dan Narin Güran açıklaması!

HÜDA PAR Genel Merkezi, Narin Güran’ın tutuklanan amcasının HÜDA PAR üyesi olduğu yönünde çıkan haberler üzerine açıklama yaptı.

HÜDA PAR’dan Narin Güran açıklaması!
HÜDA PAR’dan Narin Güran açıklaması!
GİRİŞ 05.09.2024 02:45 GÜNCELLEME 05.09.2024 02:45
Bu Habere 8 Yorum Yapılmış

Diyarbakır’da kaybolan Narin Güran’ı arama çalışmaları 15. Gününde devam etti. Jandarma nezaretinde Narin Güran’ı arama çalışmaları sürerken, Narin’in tutuklu amcasının HÜDA PAR üyesi olduğu iddia edildi.

HÜDA PAR Genel Merkezi söz konusu iddiaya ilişkin yazılı açıklama yaptı.

"İSPAT ETMEZSENİZ ALÇAK VE ŞEREFSİZSİNİZ"

Yapılan açıklamada, “Son günlerde siyonistlerin güdümünde olan manipülatif gazeteler, TV ve yazarlar, Diyarbakır’da kaybolan küçük #NarinGüran kızımız üzerinden partimiz aleyhine algı oluşturma çabasındalar. Partimiz, kaybolan kız çocuğunun ve ailesinin yanında insani ve vicdani bir sorumluluk gereği durmuş ve bu süreçte aileye destek olmuştur. Yalanı meslek edinen alçaklar, zerre kadar insanlıktan nasibini alamayanlar, ailenin yaşadığı acıyı, henüz hayatta olup olmadığı belli olmayan bir yavrucağımızı, siyasi emellerine ve yalanlarına alet eden ipini koparmış haysiyetsizler yine bir arada toplanmış. Hodri meydan diyoruz!!! Değil kızın ailesinden köyde bile bir tek üyemizin olduğunu ispat etmezseniz alçak ve şerefsizsiniz. Bu tür iğrenç karalama kampanyalarını şiddetle kınıyor, kamuoyunu gerçek bilgilere ulaşmaya ve bu aşağılık oyunlara itibar etmemeye çağırıyoruz” ifadelerine yer verildi.

 

Muhammet Binici Haber7.com - Editör
Haber 7 - Muhammet Binici

Editör Hakkında

İstanbul Şişli'de doğan Muhammet Binici, Anadolu Üniversitesi Radyo Televizyon Programcılığı ve Spor Yönetimi bölümlerini bitirdi. Eğitimine, İstanbul Üniversitesi Halkla İlişkiler bölümünde devam etmektedir. Gazeteciliğe 2012 yılında yerel haber siteleri ve yerel gazetelerde başladı. Gündem, Magazin alanlarında editör-muhabirlik yaptı. 2016 yılında Yeni Akit Gazetesi'nde bir yıl muhabirlik yaptıktan sonra, 2020 Eylül itibariyle Haber7'de 'Gündem Editörü' olarak görevine devam etmektedir.
YORUMLAR 8
  • 1_misafir 1 hafta önce Şikayet Et
    kürt kardeşler ne zaman uyanıp içlerindeki ermenilerin farkına varacaklar
    Cevapla
  • selam 1 hafta önce Şikayet Et
    herkesin derdi başka...olan zavallı kıza oldu...bence köylüler ne olduğunu biliyor...
    Cevapla
  • Gaziantep27 1 hafta önce Şikayet Et
    Uye de olabilir yada CHP yada AKP üyesi de olabilir yani partiler üyelerinin yaptigi her yanlıştan sorumlu değildir. Insanin kendi iradesi vardir ve kimse istemediği sürece başkasının isteğini yerine getirmez.Herseyi siyasilestirmeyin
    Cevapla
  • Misafir 1 hafta önce Şikayet Et
    Gucleri kizlara yetiyor. Allah hesabini iki cihandada sorsun kim yaptiysa
    Cevapla
  • misafir 1 hafta önce Şikayet Et
    helal olsun bunların anladığı dil bu
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
İsrail'de siyasi deprem: Netanyahu Gallant'ı görevden almayı düşünüyor
AK Parti'nin MYK toplantısı sona erdi! Ömer Çelik'ten sivil anayasa açıklaması