KYK yurt yerleştirme sonuçları açıklandı

Son dakika: Gençlik ve Spor Bakanı Osman Aşkın Bak, üniversitelerin örgün eğitim programlarına ilk kez kayıt yaptıran öğrenciler ile ara sınıf öğrenciler için Kredi ve Yurtlar Kurumu (KYK) yurt başvuru sonuçlarının açıklandığını duyurdu.

GİRİŞ 05.09.2024 11:46 GÜNCELLEME 05.09.2024 13:40
Bu Habere 1 Yorum Yapılmış

SON DAKİKA HABERİ: Gençlik ve Spor Bakanı Osman Aşkın Bak, GSB KYK yurt yerleştirme sonuçlarının açıklandığını duyurdu.

KYK yurt başvurusu sonuçları açıklandı mı 2024? KYK yurt başvuru sonuçları nereden öğrenilir?KYK yurt başvuru sonuçları nereden öğrenilir?

KYK YURT SONUÇLARI 2024 AÇIKLANDI

Bakan Bak, üniversite öğrencilerinin merakla beklediği haberi sosyal medya hesabı üzerinden "Sevgili gençler, GSB Yurtları yerleştirme sonuçları açıklandı.Üniversite hayatınız boyunca yuva sıcaklığıyla hizmetinizde olacak yurtlarımıza şimdiden hoş geldiniz." ifadeleriyle paylaştı. 

KYK YURT SORGULAMA EKRANI

Bakan Bak'ın paylaşımının ardından 2024-2025 yılı KYK yurt sonuçları, 5 Eylül tarihinden itibaren sorgulanmaya başladı. Öğrenciler, KYK yurt yerleştirme sonuçlarına E-Devlet üzerinden bakabilecek.  

KAYNAK: İHA
Kadriye Ebrar Etirli Haber7.com - Editör
Haber 7 - Kadriye Ebrar Etirli

Editör Hakkında

2000 yılında İstanbul'da doğdu. Ankara Üniversitesi İletişim Fakültesi Gazetecilik' bölümünde henüz okurken HaberAnkara ve AnkaraMasası'nda çalıştı. 2022 yılındaki mezuniyetinin ardından Beyaz TV'de 'Haber Editörü' pozisyonunda görev aldı. 2024 yılının Şubat ayından itibaren Haber7'deki Gündem Editörü kariyerine devam etmektedir.
YORUMLAR 1
  • Bfr 1 hafta önce Şikayet Et
    Ara sınıf uygulamanız batsın. Üç öğrencim var ikisi üniversite ve yurt çıkmıyor, Neymis öğrenciniz ara sınıf onlardan yüzde 1, üniversiteye ilk yerlesene %99 Yani ilk yılda girdin girdin... bir daha unut
    Cevapla
DİĞER HABERLER
Hizbullah’a yönelik saldırının perde arkası! Askeri uzman 3. ülkeye işaret etti
Başkan Erdoğan, Ali Koç'u kabul etti