Son dakika: Engin Polat hakkında tahliye kararı

'Suç işlemek amacıyla örgüt kurma', 'suç kaynaklı mal varlığı değerlerini aklama' ve 'Bahis ve Şans Oyunları Düzenlenmesi Hakkında Kanun'a muhalefet' ile suçlanan Dilan ve Engin Polat çiftinin yargılandığı davada ara karar açıklandı

GİRİŞ 06.09.2024 10:52 GÜNCELLEME 06.09.2024 12:03
Bu Habere 186 Yorum Yapılmış

Dilan ve eşi Engin Polat'ın 3 ayrı suçtan toplam 20'şer yıldan 40'ar yıla kadar hapisle cezalandırılmasının istendiği, 4'ü tutuklu 28 sanık hakkında açılan dava 3’ncü gününde.

Anadolu 2’nci Asliye Ceza Mahkemesi'nde görülen davada mahkemenin 28 sanık hakkında ara karar açıklandı.

TÜM SANIKLARIN TAHLİYE EDİLMESİNE KARAR VERİLDİ

Dilan ve eşi Engin Polat'ın 3 ayrı suçtan toplam 20'şer yıldan 40'ar yıla kadar hapisle cezalandırılmasının istendiği, 4'ü tutuklu sanık Engin Polat, Sezgin Polat, Alper Kürşat Polat ve muhasebeci Ahmet Gün için tahliye kararı verildi.

Dilan ve eşi Engin Polat'ın 3 ayrı suçtan toplam 20'şer yıldan 40'ar yıla kadar hapisle cezalandırılmasının istendiği, 4'ü tutuklu 28 sanık hakkında açılan davanın duruşmasında cumhuriyet savcısı görüşünü açıklamıştı.

Cumhuriyet savcısı, tutuklu sanıklar Engin Polat, Sezgin Polat, Alper Küşat Polat ve Ahmet Gün'ün lehine, tahliye gerektirecek ölçüde henüz bir değişikliğin bulunmaması, tutuklu sanıkların kaçma şüphesi bulunması hususları göz önüne alınarak sanıkların tutukluluklarının devamına karar verilmesini talep etmişti.

 

ÖzgürBayrak Haber7.com - Editor
Haber 7 - ÖzgürBayrak

Editör Hakkında

Ankara'da doğan Özgür Bayrak, ilk, orta ve lise öğrenimini İstanbul'da tamamladı. Erciyes Üniversitesi İletişim Fakültesi "Gazetecilik" bölümünden mezun oldu. Üniversite döneminde çeşitli yerel gazetelerde muhabir ve editör olarak görev aldı. Star.com'da internet editörü olarak stajını tamamladıktan sonra Medya Takip Merkezi'nde 3 yıl boyunca Gündem, Siyaset, Spor, Ekonomi kategorilerinde haber ve SEO içerikleriyle birlikte galeri ve video hazırladı. 2019'un Şubat ayından bu yana ise Haber7.com'da Gündem Editörü olarak habercilik kariyerine devam etmektedir.
YORUMLAR 186
  • Ahmet41 1 hafta önce Şikayet Et
    Adalet. Ve. Hortumlama. Ve. Zenginin. Yanında. Adı. Adalet.
    Cevapla
  • Recep YÜKSEL 1 hafta önce Şikayet Et
    Bizde hukukun üstünlüğü yoktur üstünlerin (zenginlerin) hukuku vardır. Zenginliğin nereden geldiği, nasıl olduğu önemli değil. Bu da son örnek. Ne üretmişler? Ne ticareti yapmışlar? Bu kadar para varsa ki var, vergi nerede? Arabaların toplamı başlı başına servet. Adalet öldü artık.
    Cevapla
  • HakanKTR 1 hafta önce Şikayet Et
    Kainat holding vs enerji tarlası mevzusu 4-5 ay geçti devlet hala adam gibi bir hareket edemedi ve bir gelişme yok kaç bin insan mağdur ama gel gelelim kayda değer bir gelişme yok..
    Cevapla
  • mechul 1 hafta önce Şikayet Et
    bu nasil bir istir yahu
    Cevapla
  • YILDIRIM 1 hafta önce Şikayet Et
    Bu nasıl bir yargı, hak-hukuk ve adalettir ki, Güvenlik kuvvetleri suçluları yakalıyor, mahkemelerimiz bunları sokaklara salıyor. Eee, balık baştan kokar, AYM'miz devleti yıkmaya çalışan birisini illede MV yapmak isterse, ülkeyi bölmek isyteyen terör yandaşı partiyi bırakın kapatmayı, devletten yardım almasına göz yumuyor sa, varın gerisini siz düşünün. Yani Ciğer Kediye emanet.
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
Adana'da tırla servis minibüsü çarpıştı: 4 ölü 6 yaralı
Uğurcan kalesinde devleşti! Beşiktaş'a 10 kişilik Trabzonspor freni