Başıboş sokak köpeği yaşlı adama saldırdı

Ankara'da yaşlı bir kişi dinlenmek için geldiği parkta sahipsiz bir köpeğin saldırısı uğradı. Bacağından yaralanan adam ambulansla hastaneye kaldırıldı.

GİRİŞ 06.09.2024 16:09 GÜNCELLEME 06.09.2024 16:09
Bu Habere 7 Yorum Yapılmış

Ankara'nın Altındağ ilçesinde dinlenmek için parka gelen yaşlı bir adama, o sırada parkta bulunan başıboş sokak köpeği saldırdı.

Yaşlı adam köpeğin saldırısında bacağından yaralandı.

Çevre halkının ihbarı üzerine bölgeye sağlık ekipleri sevk edildi.

Yaralı adam ilk müdahalenin ardından ambulansla hastaneye nakledilirken, sağlık durumunun iyi olduğu öğrenildi. Olayla ilgili inceleme başlatıldı.

'YAŞLILAR KORKUDAN DIŞARI ÇIKAMIYOR'

Olayla ilgili konuşan bir esnaf, "Bu park önceden çok kalabalıktı. Bu olaylardan sonra sessizleşmeye başladı. Çok fazla yaşlı var burada ve korkudan dışarı çıkamıyor. Adım attığımız her yerde köpek var. Yaşlılar kaçamıyor, güçleri de yetmiyor. Küçük çocukları da kovalıyor köpekler” dedi.

Mehmet Küçükkahveci . Haber7.com - Güncel/Siyaset Sorumlu Editörü
Haber 7 - Mehmet Küçükkahveci .

Editör Hakkında

Orta ve lise eğitimini Kayseri'de tamamladı. Üniversite öğrenimini İstanbul Üniversitesi Coğrafya bölümünde tamamladı. 2008 yılında Haber7.com'da gazetecilik mesleğine ilk adımını attı. 15 yıllık profesyonel editörlük kariyerinde tüm kategorilerde görev yaptı. Meslek hayatına Haber7.com'da 'Güncel/Siyaset Sorumlu Editörü' olarak devam etmektedir.
YORUMLAR 7
  • M..T 1 hafta önce Şikayet Et
    Bakın mama ithaline vergi koyun yüzde 50.Göreceksiniz çok şey değişecek.Bundan nemalanan ve ticaret haline getiren sadece mama sektörü değil.Sosyal medyadan köpekleri besleme vaadi ile iban,hesap numarası verip para toplayanlar.Bunların sayısı az değil binlerce kişi bu yoldan zengin oldu ev araba sahibi oldu.Hatta buralardan kazanılan paraların büyük kısmı fetö ,pkk gibi örgütlere akıyor
    Cevapla
  • Misafir 1 hafta önce Şikayet Et
    insanlar köpeğin köle si olmuş
    Cevapla
  • mezzomorto 1 hafta önce Şikayet Et
    Demek ki günü kurtarmalık, geçiştirme yasalarla, itperestleri sinirlendirmeden(!) ne şiş yansın ne kebap tarzı uyduruk düzenlemelerle olmuyormuş bu iş. YA itperestleri karşısına alacak hükümet, yada halkı, birini seçecek. Acilen son yasal düzenleme, itlafı içerecek şekilde değiştirilmeli. Tek çözüm acil ve hızlı bir itlaf seferberliği
    Cevapla
  • Okur 1 hafta önce Şikayet Et
    Birde başı boş sokak itleri vardı meclis falan basmaya kalktılar onlar nerede acaba şimdi bu yaşlı amcayı görüyorlarmı
    Cevapla
  • Veli 1 hafta önce Şikayet Et
    İnsanlar eve hapsoldu her yer köpeklere kaldı, yazıklar olsun.
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
Ekrem İmamoğlu'ndan Mansur Yavaş'a gönderme: 'Benim yol arkadaşım değildir'
İsrail'in 10 saniye oyunu! Gözleri çıktı elleri koptu