CHP'li Beyoğlu Belediyesi'nden ağaç kıyımı!

CHP'li Beyoğlu Belediyesi ekipleri, İstanbul Halıcıoğlu'nda yol kenarında bulunan ağaçları kesmeye başladı. Belediye, sosyal medyadan gelen tepkiler sonrası yetkinin İBB'de olduğunu belirterek topu İBB'ye attı.

GİRİŞ 06.09.2024 18:18 GÜNCELLEME 06.09.2024 20:01
Bu Habere 82 Yorum Yapılmış

  HABER7

Her fırsatta çevreci olduklarını iddia ederek sözde ağaçlara sahip çıkan CHP'li belediyelerin ağaç katliamına bir yenisi daha eklendi. CHP yönetimindeki Beyoğlu Belediyesi, bugün Halıcıoğlu'nda büyük bir ağaç kesimi gerçekleştirdi.

İŞ MAKİNALARIYLA GİRDİLER

Beyoğlu ilçesinde Halıcıoğlu metrobüs durağı çıkışındaki ağaçlar Beyoğlu Belediyesi'ne bağlı zabıta ekipleri tarafından etrafı çevrilerek ağaç katliamı gerçekleştirildi. İş makinası ve elektrikli testerelerle gerçekleştirilen ağaç katliamında, bölgede bulunan çok sayıda ağaç yok edildi. 

TOPU İBB'YE ATTILAR

Bölge halkı yaşanan ağaç kesimine sosyal medyadan tepki gösterirken, Beyoğlu Belediyesi ağaç katliamı için İBB'yi suçladı. Beyoğlu Belediyesi Çözüm Merkezi sosyal medyadan gelen eleştirilere konuyla ilgili yetkilinin İstanbul Büyükşehir Belediyesi olduğunu belirterek İBB Çözüm Merkezi'ne şikayetleri ileteceklerini söyledi.

 

KAYNAK: HABER7
Yalçın Taşbaşı Haber7.com - Özel Haber Editörü
Haber 7 - Yalçın Taşbaşı

Editör Hakkında

Yalçın Taşbaşı 1991 yılında İstanbul'da doğdu. İlk, orta ve lise öğrenimini İstanbul'da, üniversite eğitimini ise Kayseri'de Erciyes Üniversitesi'nde tamamladı. 2014 yılında gazetecilik bölümünden mezun olmasının hemen ardından vatani görevini tamamlayarak iş hayatına giriş yaptı. 2015 yılında yeniakit.com.tr'de internet editörlüğü görevine başladı. Burada 7 yıl süren görevinin ardından 2022 yılında Haber7.com'da özel haber editörü olarak göreve başladı ve çalışmalarına devam ediyor.
YORUMLAR 82
  • samet 1 hafta önce Şikayet Et
    geziciler nerede
    Cevapla
  • Salim 1 hafta önce Şikayet Et
    Esenler belediye başkanı Tevfik Bey'in ağaç katliyamlarina bakin aslında çuvaldızı birey ve bireyler biraz kendine batirmasi gerekiyor..
    Cevapla
  • Ahmet Emin 1 hafta önce Şikayet Et
    Bunu akp yaptığı zaman bağırıyorsunuz ve eylem yapıyorsunuzda CHP yapınca niye normal diyorsun particilik yapmayın bugün susarsanız yarın bir gün evlatlarınıza hiçbirşey kalmaz bu CHP olsa akp de olsa bilmem bir partide olsa herkeze aynı olacak
    Cevapla
  • Salim 1 hafta önce Şikayet Et
    Eleştiri yapan bireyler Hasdal ormanlarinin nasıl rant için yok edeldigini görmek için Hasdal metroda inip bakmanız yeterli yandaş gazete hasdali niye görmüyor ek gözlük gerekiyor sanırım
    Cevapla
  • Ali Rıza Polat 1 hafta önce Şikayet Et
    CHP ye nalet olsun hani çevreciliginiz her şey kocaman bir yalan büyük hayal kırıklığına uğradık CHP nin canı cehenneme artık CHP ye muhalefet edeceğim bunlara iktidar teslim edilemez
    Cevapla
  • Ramazan 1 hafta önce Şikayet Et
    Arkadaşlar gelin ağaçlara bakın 20 sene önce saçma sapan şekilde büyümüş zamanında dik durması için birsey yapılmamıştı ağaçlar dans eder gibi büyümüşler saçma sapan yorum yapmayın sadece arastirin
    Cevapla
  • Zoro 1 hafta önce Şikayet Et
    Gezi de öyle demiyordunuz Ne oldu
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
Protokol tartışması! Kılıçdaroğlu ‘yok’ dedi Özdağ ‘inanılır gibi değil’
Lübnan’da patlayan telsizlerin Japon üreticisinden açıklama: 10 yıl önce üretimi durdu