Metin Lokumcu davasında son dakika gelişmesi! 13 polis hakkında karar verildi

Artvin'de 2011 yılında dönemin Başbakanı Recep Tayyip Erdoğan'ın mitingi öncesi çıkan olaylarda biber gazıyla fenalaşan emekli öğretmen Metin Lokumcu'nun ölümüne ilişkin davada mahkeme 13 polis hakkında beraat kararı verdi.

GİRİŞ 06.09.2024 19:02 GÜNCELLEME 06.09.2024 20:53
Bu Habere 64 Yorum Yapılmış

Son dakika Metin Lokumcu haberleri: Artvin'in Hopa ilçesinde 2011 yılında dönemin Başbakanı Recep Tayyip Erdoğan'ın mitingi öncesi çıkan olaylar sonucu hayatını kaybeden emekli öğretmen Metin Lokumcu'nun ölümüne ilişkin davada karar verildi.

13 POLİS BERAAT ETTİ

Olaylar sırasında sıkılan biber gazıyla fenalaşarak hayatını kaybeden emekli öğretmen Metin Lokumcu'nun (55) ölümüne ilişkin,13 polisin yargılandığı davada mahkeme heyeti, aile avukatlarının yeniden keşif talebini reddetti. Mahkeme 13 polis hakkında beraat kararı verdi.

Muhammet Güreli Haber7.com - Muhabir
Haber 7 - Muhammet Güreli

Editör Hakkında

1999 yılında İstanbul'un Ümraniye ilçesinde doğdu. İlk, orta ve lise öğrenimini İstanbul'da tamamladı. 2022 yılında Üsküdar Üniversitesi Medya ve İletişim Bölümünden dereceyle mezun oldu. İnternet Haberciliğine ilk olarak üniversite sıralarındayken kurduğu internet haber sitesiyle başladı. Kurduğu sitede, 1 yıl kadar sağlık, spor ve kültür kategorilerinde röportaj, özel haber ve analiz yazıları yazdı. Staj eğitimini ise Haber7.com'da tamamladı. Mezun olduğu 2022 yılından bugüne dek Haber7.com ailesinde başlıca gündem, siyaset, dünya, ekonomi kategorileri olmak üzere birçok özel haber, grafik ve video hazırladı. Haber7.com’da mesleki hayatına devam etmektedir.
YORUMLAR 64
  • Kahraman66 1 hafta önce Şikayet Et
    Alerjin varsa bibere yiyeceksin hiyara ne isin var demezlermi orda adam gibi git otur evinde ne saldirisin devletin memurna hiyar
    Cevapla
  • Mustafa 1 hafta önce Şikayet Et
    Kul azınca sonunda her şey olur.
    Cevapla
  • Apali 1 hafta önce Şikayet Et
    Drup drukken kimsaya polis gaz sıkmaz Demekki olayın merkezindeymiş.
    Cevapla
  • Vatandaş 1 hafta önce Şikayet Et
    13 yıl süren mahkeme 13 polisin beraatine ile sonuçlananması ,adalet hızlı tecelli etmiş sanki.
    Cevapla
  • Nöbetçi eczane 1 hafta önce Şikayet Et
    Mahkemenin bu kadar uzaması kadar saçmalık yok polislerin zaten kabahati yoktu mutlaka bir suçla aranıyorsa sağlık problemi olan bir insanın eyleme katılması büyük sorunsorun du. Herkes ecelini Yaşar.
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
ABD'li senatörden tarihi itiraf: İsrail'e silah satışları durdurulacak mı?
Çuval dolusu para harcadılar! 2024'te en çok para harcayan takım belli oldu!