TBMM Başkanı Kurtulmuş'tan israil'e: Zulüm ve barbarlığın zirvesi

TBMM Başkanı Numan Kurtulmuş, Türk vatandaşı aktivist Ayşenur Ezgi Eygi'nin İsrail askerlerince öldürülmesine ilişkin, "Bu, zulüm ve barbarlığın zirvesidir. Zalimleri lanetliyoruz." ifadesini kullandı.

GİRİŞ 06.09.2024 20:06 GÜNCELLEME 07.09.2024 09:13
Bu Habere 2 Yorum Yapılmış

Kurtulmuş, sosyal medya hesabından yayımladığı mesajında, Filistin'in Nablus kentinde, İsrail güçleri tarafından sivillere gerçek mermilerle açılan ateş sonucu hayatını kaybeden Türk vatandaşı aktivist Ayşenur Ezgi Eygi'ye Allah'tan rahmet, ailesine ve sevenlerine başsağlığı diledi. Kurtulmuş, mesajında şunları kaydetti:

"Rachel Corrie'nin katlinin üzerinden 21 yıl geçti ancak İsrail devlet terörü geride kalan sürede dünyanın suskunluğundan aldığı cesaretle bugün tıpkı Rachel'i katlettiği gibi Ayşenur'u da katletti. Bu, zulüm ve barbarlığın zirvesidir. Zalimleri lanetliyoruz. Bu barbarlık da gösteriyor ki tüm dünya siyonist İsrail'in tehdit ve tehlikesine karşı yekvücut olmak durumundadır. Netanyahu ve çetesi için sivil, genç, çocuk ayrımı yoktur, Filistinli ya da başka bir milletten olmanızın da önemi yoktur. Bunlar için kendileri ve öldürülebilir diğer insanlar vardır. Dünya bu vahşeti bir an önce durdurmak ve bu katillerin işledikleri insanlık suçlarını en ağır şekilde cezalandırmak zorundadır."

KAYNAK: AA
Ramazan Yıldız Haber7.com - Haber Şefi
Haber 7 - Ramazan Yıldız

Editör Hakkında

1981 yılında Isparta'da doğdu. İlk, orta ve lise öğrenimini Afyonkarahisar'da, lisansını İstanbul Bilgi Üniversitesi'nde, yüksek lisansını Bahçeşehir Üniversitesi'nde tamamladı. Üniversitenin ardından bir süre özel sektörde araştırmacı, daha sonra İstanbul Büyükşehir Belediyesi’nin (İBB) farklı iştiraklerinde İngilizce öğretmeni, sosyolog ve idareci olarak çalıştı. İnternet haberciliğine ilk adımını 2015 yılında Türk Medya’da attı. 2020’de Haber7’de gece editörlüğüne başladı. Halen Haber7.com’da haber şefi olarak görev yapmaktadır.
YORUMLAR 2
  • verme 1 hafta önce Şikayet Et
    avrupa usa køpekler durmadan rapor hazirlar idi israil usa kafirlere geldimi sesleri cikmiyor bir daha bize akil veren rapor hazirlayan oldumu o raporu al seyine sok israil usa kafirler katliam yapar iken nerde idiniz diye sorun
    Cevapla
  • Batmani 1 hafta önce Şikayet Et
    Kana kan...
    Cevapla
DİĞER HABERLER
Onu bile isyan ettirdiler: Aysever'den Murat Ongun ve Ekrem İmamoğlu'na sert sözler
Bahçeli'den yeni anayasa açıklaması