Kırıkkale'de iki otomobil kafa kafaya çarpıştı: 4 yaralı

Kırıkkale'de iki otomobilin kafa kafaya çarpıştığı kazada 1'i çocuk 4 kişi yaralandı.

Kırıkkale'de iki otomobil kafa kafaya çarpıştı: 4 yaralı
Kırıkkale'de iki otomobil kafa kafaya çarpıştı: 4 yaralı
GİRİŞ 07.09.2024 23:30 GÜNCELLEME 07.09.2024 23:30

Kaza, akşam saatlerinde Nene Hatun Caddesi'nde meydana geldi. Edinilen bilgiye göre, F.B. idaresindeki 71 DU 773 plakalı Toyota marka otomobil ile M.B.T.'nin kullandığı 71 AAR 786 plakalı Dacia marka otomobil kafa kafaya çarpıştı. Meydana gelen trafik kazasında, sürücüler ile yolculardan M.Y.B. ve H.T. yaralandı. 112 Acil Çağrı Merkezi'ne yapılan ihbarla olay yerine sağlık ve polis ekipleri sevk edildi.

Yaralılar, sağlık görevlilerince yapılan ilk müdahalenin ardından ambulanslarla hastaneye kaldırıldı. Tedavi altına alınan 4 yaralının da sağlık durumlarının iyi olduğu öğrenildi. İki otomobilde, çekici yardımıyla otoparka götürüldü.

Kazaya ilişkin inceleme başlatıldı.

KAYNAK: İHA
Ayşe Tan Haber7.com - Editör
Haber 7 - Ayşe Tan

Editör Hakkında

1990 yılında İstanbul’da doğdu. Meslek hayatına Aydın Doğan Anadolu İletişim Meslek Lisesi’nde Gazetecilik bölümü okuyarak başladı. İlk stajını Hürriyet Gazetesi’nde yaptı. Üniversiteyi ise İstanbul Üniversitesi Radyo Televizyon Yayımcılığı bölümünde tamamladı. 2009 yılında Milliyet Gazetesi’nde internet haberciliğine başladı. 15 senelik kariyerinde çok sayıda gazete, haber portalı ve televizyon bulunmaktadır. Meslek hayatına Haber7.com’da “Gündem Editörü” olarak devam etmektedir. Evli ve 2 çocuk annesidir.
YORUMLAR İLK YORUM YAPAN SEN OL
DİĞER HABERLER
Süper Lig'de 11 haftalık program belli oldu! İşte derbi tarihleri...
Kızıldeniz'de el konulan "Galaxy Leader"da Mevlid Kandili coşkusu