Son dakika... Terör örgütüne soğuk duş! MSB ağır darbeyi vurdu

Milli Savunma Bakanlığı, Türk Silahlı Kuvvetleri'nin Suriye'nin kuzeyindeki Fırat Kalkanı ve Zeytin Dalı bölgelerinde 15 PKK/YPG'li teröristi, Irak'ın kuzeyindeki Kandil bölgesinde ise 1 PKK'lı teröristi etkisiz hale getirdiğini açıkladı.

GİRİŞ 08.09.2024 10:55 GÜNCELLEME 08.09.2024 14:41
Bu Habere 50 Yorum Yapılmış
 

Bakanlıktan yapılan açıklamada şu ifadelere yer verildi:

"Şehitlerimiz için, milletimiz için, aziz vatanımız için durmadan, yorulmadan tüm gücümüzle mücadeleye devam. Kahraman Türk Silahlı Kuvvetlerimiz, Suriye'nin kuzeyindeki Fırat Kalkanı ve Zeytin Dalı bölgelerinde tespit ettiği 15 PKK/YPG'li terörist ile Irak'ın kuzeyindeki Kandil bölgesinde belirlediği 1 PKK'lı teröristi etkisiz hale getirdi."

Bahadır ALEMDAR Haber7.com - Editör
Haber 7 - Bahadır ALEMDAR

Editör Hakkında

Trabzon’da dünyaya geldi. İlk ve orta öğrenimini İstanbul’da tamamladı. Bahçelievler Anadolu Ticaret Meslek Lisesinde ‘Web Programcılığı’ bölümünden mezun oldu. Yüksek öğrenimini, Atatürk Üniversitesinde ‘Yeni Medya ve Gazetecilik’ mezunu olarak tamamladı. Gazeteciliğe ilk adımını 2011 yılında attı. 12 yıllık profesyonel meslek hayatında SEO içerik ve muhabirlik de dahil olmak üzere ağırlıklı olarak gündem, dünya, ekonomi, spor ve teknoloji kategorilerinde birçok haber ve röportaja imza atarak galeri ve video hazırladı. Bahadır Alemdar, meslek hayatına Haber7.com'da aktif olarak devam etmektedir.
YORUMLAR 50
  • *ekrem* 1 hafta önce Şikayet Et
    dem liler ve c h p liler üzüntüden gene kahroldular artık taziye de dertleşirler has ortaklar
    Cevapla
  • necmettin 1 hafta önce Şikayet Et
    dem ve chp ne olacak
    Cevapla
  • Bayram 1 hafta önce Şikayet Et
    it sürüleri bir bir temizleniyor
    Cevapla
  • HIDIR BUDUR 1 hafta önce Şikayet Et
    Brzezinski, bölgenin jeopolitik eksenini oluşturan Türkiye ve İran’dan birisinin veya her ikisinin birden istikrarsızlaşmasının etnik ve mezhep temelli kaos ortamının bütün Kafkaslar ve Orta Asya’ya yayacağı " Ortadoğudaki ülkelerin "İSRAİLE TEHDİT OLAMAYACAK kantonal şekilde bölünmesinin" amaçlanmaktadır.
    Cevapla
  • Izleyici almanya 1 hafta önce Şikayet Et
    Hadi esek cenneti boylayin serefzizler
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
Başıboş köpek dehşeti kameralarda!
Bakan Tekin soruları yanıtlıyor! 20 bin öğretmen ne zaman atanacak?