Gazeteci Memduh Bayraktaroğlu'ndan skandal 'Narin' paylaşımı!

CHP'ye yakınlığı ile bilinen gazeteci Memduh Bayraktaroğlu yeni bir skandala daha imza atarak Diyarbakır'da bugün cansız bedenine ulaşılan Narin Güran'ın ölümünü İmam hatip liseleri ve kuran kurslarına bağladı.

Gazeteci Memduh Bayraktaroğlu'ndan skandal 'Narin' paylaşımı!
Gazeteci Memduh Bayraktaroğlu'ndan skandal 'Narin' paylaşımı!
GİRİŞ 09.09.2024 00:57 GÜNCELLEME 09.09.2024 04:14
Bu Habere 387 Yorum Yapılmış

Diyarbakır'da 19 gündür aranan 8 yaşındaki Narin Güran'ın vefat haberi tüm Türkiye'yi yasa boğdu. Cansız bedeni bulunan Narin Güran soruşturması kapsamında 23 kişi gözaltına alındı. Adalet Bakanı Tunç, bir Cumhuriyet Başsavcıvekili ile üç savcının daha soruşturma için görevlendirildiğini açıkladı.

Narin üzerinden kirli bir propaganda yapan gazeteci Memduh Bayraktaroğlu, sosyal medya hesabından skandal açıklamalar yaptı.

"İMAM HATİP LİSELERİ VE KURAN KURSLARI KAPATILMALI"

Bayraktaroğlu, "Narin’in Kuran kursundan çıktıktan sonra öldürülmesi ve bir torbaya konularak gölete atılması bir kez daha göstermiştir ki, İmam hatip liseleri ve kuran kursları kapatılmalı, bazı suçlarda idam cezası geri getirilmelidir." dedi.

Narin Güran cinayetinde korkunç gerçek! Kuran-ı Kerim de bulunduNarin Güran cinayetinde korkunç gerçek! Kuran-ı Kerim de bulundu

Siyasilerden Narin tepkisi!Siyasilerden Narin tepkisi!

Cansız bedeni bulunan Narin’in bir projedeki görüntüleri ortaya çıktıCansız bedeni bulunan Narin’in bir projedeki görüntüleri ortaya çıktı

 

KAYNAK: HABER7
Ömer Faruk Aktaş Haber7.com - Editör
Haber 7 - Ömer Faruk Aktaş

Editör Hakkında

1991 yılında Bayburt’ta doğdu. Kocaeli Üniversitesi İletişim Fakültesi Radyo Televizyon ve Sinema bölümünden mezun oldu. 2016 yılında Anadolu Ajansı'nda stajını yaptı. Yeni Şafak ve Akşam Gazetesi'nde çalıştı. Nisan 2021'den bu yana Haber7.com'da ‘Gündem Editörü’ olarak görev yapmaktadır.
YORUMLAR 387
  • Kemalettin 1 hafta önce Şikayet Et
    Narini dere yatagına bırakan kisi ifadesine gore sonra eve gidip namaz kılmıs ardından aramalara katılmıs savunun bu arkadası da namaz kılıyor diye hodri meydan
    Cevapla
  • Cihan 1 hafta önce Şikayet Et
    Senin evinden çıkan birisi ölseydi, senin ev de kapatılsın mı?
    Cevapla
  • zafer gülten 1 hafta önce Şikayet Et
    öldürülmesi Kuran kursu ile ne alaka,ama yalnız tarikatların kapatılmasına,en azından sık sık denetlenmesine taraftarım. ve yine kuran kurslarıda imam hatip mezunu işinin ehli kişiler tarafından verilmeli,öyle ben din adamıyım diyen dini bilgisi yanlış ve yetersiz kişiler tarafından değil.
    Cevapla
  • hasan özgenç 1 hafta önce Şikayet Et
    lütfen yorum yapmayın, kendini önemli mevkii den sayacak.
    Cevapla
  • ali 1 hafta önce Şikayet Et
    ne alaka. bitmedi bu tipler. sonra bu zihniyet ülke yönetecek. din düşmanları..
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
Yahya Sinwar'ın sırrı ortaya çıktı! İsrail onu bu yüzden bulamıyor
İsrail'den nokta atışı katliam: Balkonda oturan Filistinli ve evi hedefte