'TSK personeli Cumhurbaşkanı Erdoğan'a selam vermiyor' iddiasına yalanlama

Dezenformasyonla Mücadele Merkezi (DMM) "Bazı sosyal medya hesaplarında paylaşılan görüntülerle ilgili, "TSK personeli Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'a selam vermiyor” iddiası doğru değildir" açıklamasında bulundu.

'TSK personeli Cumhurbaşkanı Erdoğan'a selam vermiyor' iddiasına yalanlama
'TSK personeli Cumhurbaşkanı Erdoğan'a selam vermiyor' iddiasına yalanlama
GİRİŞ 08.09.2024 23:55 GÜNCELLEME 09.09.2024 01:33
Bu Habere 48 Yorum Yapılmış

İletişim Başkanlığı Dezenformasyonla Mücadele Merkezi Türk Silahlı Kuvvetleri (TSK) personeliyle ilgili sosyal medyada yer alan iddialara yanıt verdi.

"KAMUOYUNU MANİPÜLE ETMEYE YÖNELİK ASILSIZ İDDİALARA İTİBAR ETMEYİNİZ"

DMM'den yapılan açıklamada şunlar ifade edildi:

"Bazı sosyal medya hesaplarında paylaşılan görüntülerle ilgili, "TSK personeli Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'a selam vermiyor” iddiası doğru değildir. Fotoğraftaki askeri personel, misafir olarak törene davet edilen, Azerbaycan Kara Kuvvetleri mensubu Azerbaycan Askeri Ataşesidir. Kamuoyunu manipüle etmeye yönelik asılsız iddialara itibar etmeyiniz."

 

 

Muhammet Binici Haber7.com - Editör
Haber 7 - Muhammet Binici

Editör Hakkında

İstanbul Şişli'de doğan Muhammet Binici, Anadolu Üniversitesi Radyo Televizyon Programcılığı ve Spor Yönetimi bölümlerini bitirdi. Eğitimine, İstanbul Üniversitesi Halkla İlişkiler bölümünde devam etmektedir. Gazeteciliğe 2012 yılında yerel haber siteleri ve yerel gazetelerde başladı. Gündem, Magazin alanlarında editör-muhabirlik yaptı. 2016 yılında Yeni Akit Gazetesi'nde bir yıl muhabirlik yaptıktan sonra, 2020 Eylül itibariyle Haber7'de 'Gündem Editörü' olarak görevine devam etmektedir.
YORUMLAR 48
  • Misafir 6 gün önce Şikayet Et
    Kardeş ülke (!) bugünlerde gerçek yüzünü göstermeye başlıyor
    Cevapla
  • Milletin ferdi 1 hafta önce Şikayet Et
    Millet iradesi, Devletin başına Selam vermeyi bilMeyen asi hain memurluktan atılır.
    Cevapla
  • D.Çiftçi 1 hafta önce Şikayet Et
    Yabancı asker olsa bile başkomutanımıza selam vermesi lazım ama nerdeee bizdeki gibi disiplinli asker. Yabancı askerler bostanda gezer gibi geziyorlar ne selam var ne doğru düzgün yürümeyi bilen
    Cevapla
  • Bozkurt 1 hafta önce Şikayet Et
    Devlet biraz ağır olmalı masaya yumruğunu vurmalı herşeye gözünü kulağını kapamamalili bu sistemi bence Hakan Fidan değiştirecek eminim buna
    Cevapla
  • BOZOK 1 hafta önce Şikayet Et
    Asker selam vermek zorunda .Cumhurbaşkanlığı makamı Başkomutanlık makamıdır aynı zamanda.Olaki selam verilmesin diye yırtınan okadar kanı bozuk adiler varki bu ülkede.
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
Narin cinayetinde 18 dakikalık sır perdesi
Tam 68 bin kat daha güçlü! İşte 2024'te tanıtılan sıra dışı silahlar...