MSB duyurdu: Bir şehidimiz var!

Milli Savunma Bakanlığı, Irak kuzeyinde Gara bölgesinde, terör örgütü mensupları ile sağlanan temasta P.Ütğm. Ömer Fatih Ayar'ın ağır yaralandığını ve yapılan tüm müdahalelere rağmen kurtarılamayarak şehit olduğunu duyurdu.

GİRİŞ 09.09.2024 10:33 GÜNCELLEME 09.09.2024 11:13
Bu Habere 35 Yorum Yapılmış

SON DAKİKA HABERİ: Milli Savunma Bakanlığı (MSB), "Irak kuzeyinde Gara bölgesinde, 09 Eylül 2024 tarihinde, bölücü terör örgütü mensupları ile sağlanan temasta kahraman silah arkadaşımız P.Ütğm. Ömer Fatih Ayar ağır yaralanmış, derhal hastaneye sevk edilmiş, yapılan tüm müdahalelere rağmen kurtarılamayarak şehit olmuştur." açıklamasında bulundu.

BAKAN GÜLER'DEN TAZİYE MESAJI

Milli Savunma Bakanı Yaşar Güler de yayımladığı taziye mesajında, "Kahraman silah arkadaşımız 9 Eylül 2024 tarihinde şehit olmuştur. Kahraman şehidimize şahsım ve Milli Savunma Bakanlığı mensupları adına Allah'tan rahmet; kederli ailesine ve asil milletimize başsağlığı ve sabır dilerim" dedi. 

DÜN DE ELAZIĞ'DA DÖRT ASKERİMİZ ŞEHİT OLDU

Tunceli'nin Ovacık ile Hozat ilçeleri arasında bulunan Karaoğlan mevkisinde kontrolden çıkan İl Jandarma Komutanlığı’na ait zırhlı askeri aracın uçuruma yuvarlandığı kazada 4 askerimiz şehit oldu, 1 askerimiz de yaralandı.

Tunceli'de askeri araç uçuruma yuvarlandı! 4 askerimiz şehit olduTunceli'de askeri araç uçuruma yuvarlandı! 4 askerimiz şehit oldu

KAYNAK: HABER7
Ömer Faruk Aktaş Haber7.com - Editör
Haber 7 - Ömer Faruk Aktaş

Editör Hakkında

1991 yılında Bayburt’ta doğdu. Kocaeli Üniversitesi İletişim Fakültesi Radyo Televizyon ve Sinema bölümünden mezun oldu. 2016 yılında Anadolu Ajansı'nda stajını yaptı. Yeni Şafak ve Akşam Gazetesi'nde çalıştı. Nisan 2021'den bu yana Haber7.com'da ‘Gündem Editörü’ olarak görev yapmaktadır.
YORUMLAR 35
  • Emekli imam 1 hafta önce Şikayet Et
    Reisim senden Allah razı olsun birde dağmadin Selçuk bayraktar ve emeği geçen herkesten savunma sanayii tarih yazıyor bu teknoloji olmasa her gün şehit haberi geliyordu sayenizde teröristlere geçit yok reisim başta savunma sanayi olmak üzere sağlik gibi güzel hizmetlerinizi kutluyorum
    Cevapla
  • Veli 1 hafta önce Şikayet Et
    mevlam rahmet eylesin..ailesine sabır versin..aziz şehidimizin mekanı cennet olsun inşallah..
    Cevapla
  • İlhamiç 1 hafta önce Şikayet Et
    Allah şehadetini kabul etsin inşallah
    Cevapla
  • Mustafa 1 hafta önce Şikayet Et
    Kahrolsun pkk kahrolsun abd kahrolsun pkk yandaşları
    Cevapla
  • Murat 1 hafta önce Şikayet Et
    Allah rahmet eylesin mekanı cennet olsun
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
Paşinyan'dan Türkiye açıklaması: Bizim için tarihi bir fırsat
Narin cinayetinde 18 dakikalık sır perdesi