Narin soruşturmasında yeşil tülbent muamması: Anne hatırlamıyorum dedi, hoca doğruladı

Çapraz sorguda Narin'in annesine jandarmaların bulduğu yeşil tülbentin kızına ait olup olmadığı soruldu, "Hatırlamıyorum" dedi. Narin'in gittiği kursun hocası ise tülbentin Narin'e ait olduğunu söyledi.

GİRİŞ 10.09.2024 09:01 GÜNCELLEME 10.09.2024 09:39
Bu Habere 84 Yorum Yapılmış

Savcılık çapraz sorgu ve diğer delillerle bu sessizliği kırmaya çalışıyor. Savcılığa göre Narin’in öldürülmesinin ardından bütün ailenin bir kısmı cesedin saklanmasına yardım ederken, bir kısmı da diğer delillerin yok edilmesi ve gizlenmesine yardım etti. Gözaltına alınanlar şimdilik ‘öldüren’, ‘yardım eden’ ve ‘delileri saklayan’ olarak üç ayrı kategoriye ayrılmış durumda.

Savcılık, ailenin bazı üyelerinin en baştan beri yanlış yönlendirme ile arama faaliyetlerini de akamete uğrattığını değerlendiriyor. Adeta bir ‘suskunluk yemini’ ettiği de değerlendirilen ailenin direncinin çapraz sorgu ile çözülmesi bekleniyor. 

ANNE "HATIRLAMIYORUM" DEDİ

Gözaltındakilerin sorgusu devam ederken soruşturma sürecindeki dikkat çekici detaylardan biri daha ortaya çıktı.

Hürriyet gazetesinden Musa Kesler'in haberine göre jandarma, Narin’e ait olduğunu düşündükleri yeşil bir tülbent buldu. Anneye bu tülbentin Narin’e ait olup olmadığı soruldu. Anne bu soruya “Hatırlamıyorum” diye cevap verdi. Jandarma bunun üzerine Narin’in gittiği Kuran kursunun hocasına tülbenti gösterdi. 

Hoca o gün Narin’in bu tülbenti kullandığını söyledi. Annenin “Hatırlamıyorum” demesi şüpheleri artırdı. Annenin de bazı telefon kayıtlarını silmiş olması  şüpheleri kuvvetlendirdi. Anne gözaltında ve Narin’in cenazesine katılmasına da izin verilmedi.  

Narin bir sahneye mi tanık oldu? Amcadan 'ikinizi de öldürürüm' tehdidiNarin bir sahneye mi tanık oldu? Amcadan "ikinizi de öldürürüm" tehdidi

Narin cinayetinde çarpıcı gelişme: Arka koltuktaki gizem!Narin cinayetinde çarpıcı gelişme: Arka koltuktaki gizem!

Narin Güran’ın amcası Salim Güran'ın ifadesi ortaya çıktı!Narin Güran’ın amcası Salim Güran'ın ifadesi ortaya çıktı!

KAYNAK: HÜRRİYET
İbrahim Can Haber7.com - Haber Şefi
Haber 7 - İbrahim Can

Editör Hakkında

İbrahim Can, 1993'te İstanbul'da doğdu. İnternet haberciliği kariyerine 2011’de başladı. İki yıla yakın küçük ölçekli sitelerde çalıştıktan sonra, 2012'nin Ekim ayında yenisafak.com'a başladı. 6,5 yıl çalıştığı yenisafak.com'da Gündem, Eğitim, Hayat, Dünya, Spor ve Video kategorilerinde çalıştı. Bir süre akşam sorumluluğu yaptı. Son olarak Ana Sayfa Editörü oldu. 2019'un Haziran ayında Haber7'de Gündem Editörü olarak göreve başladı. Hem Haber7 hem de Yeni Şafak'ta kültür sanat, eğitim ve siyaset alanları başta olmak üzere birçok alanda özel haber, infografik ve video hazırladı. Hala Haber7'de Haber Şefi olarak çalışmalarına devam etmektedir.
YORUMLAR 84
  • Aydemir. 6 gün önce Şikayet Et
    Ölen ablasinin da DNA si arastirilsin. merdivenden düstü öldü demisler. otopsi yapilmamis.
    Cevapla
  • Yakup 6 gün önce Şikayet Et
    İdam geri gelsin Allah aşkına. Kısas ta hayat var
    Cevapla
  • Gültepeli BJK 6 gün önce Şikayet Et
    Katillere ve onları koruyanlara konuşmayanlara idaaam ölüm cezası verilsin önlerinde bikisiyi İDAM edin bakın nasıl ötüyolar akıllara gelmeyen herbir detay bir anda hatırlanır Oo yüzden Türkiye'de iDAM cezası gelsin istiyoruz başka yolu yokkk
    Cevapla
  • Enes 6 gün önce Şikayet Et
    10 tane çocuk dogurunca 1 tanesi gidince de üzülmüyorlar. İnsan öz kızının ne giydiğini ne taktığını bilmez mi . Hatirlamiyorsa kesinlikle işin içindedir
    Cevapla
  • Ahmet 6 gün önce Şikayet Et
    Elektriksel tıbbi tedavi ile çok çabuk konuşurlar diye düşünüyorum.
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
Almanya kozunu oynadı ama oyun bitmedi!
Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan boykot konulu paylaşım: Filistinli kardeşlerimizin yanındayız