Narin Güran'ın ölümüyle ilgili son dakika gelişmesi! Kritik isim tutuklandı

Son dakika haberi... Türkiye'nin yüreğini sızlatan 8 yaşındaki Narin Güran'ın ölümüyle ilgili itirafçı şüpheli N.B. sevk edildiği 1. Nöbetçi Sulh Ceza Hakimliği’nce 'Çocuğu iştirak halinde kasten öldürme' suçundan tutuklandı.

GİRİŞ 10.09.2024 21:17 GÜNCELLEME 10.09.2024 21:36
Bu Habere 127 Yorum Yapılmış

Son dakika Narin Güran haberleri: Diyarbakır’da kaybolduktan 19 gün sonra evinin yakınındaki derede cansız bedenine ulaşılan Narin Güran’ın ölümüne ilişkin soruşturma sürüyor.

Narin Güran'ın ölümüyle ilgili son dakika gelişmesi! İtirafçı mahkemeye sevk edildi

İTİRAFÇI ÇIKARILDIĞI MAHKEMECE TUTUKLANDI

Diyarbakır Cumhuriyet Başsavcılığınca yürütülen soruşturma kapsamında itirafta bulunan N.B, gözaltına alınmıştı. 



Türkiye'nin yüreğini sızlatan 8 yaşındaki Narin Güran'ın ölümüyle ilgili itirafçı şüphelinin emniyetteki işlemleri tamamlanarak mahkemeye sevk edilmişti.

İtirafçı N.B., jandarmadaki işlemlerinin ardan savcılığa sevk edildi. 1. Nöbetçi Sulh Ceza Hakimliği’nde 'Çocuğu iştirak halinde kasten öldürme' suçundan tutuklandı.

Narin Güran'ın ölümüyle ilgili son dakika gelişmesi! İtirafçı mahkemeye sevk edildi

TUTUKLAMA HABERİNİ BAKAN TUNÇ DUYURDU

Nevzat B.'nin tutuklanma haberini resmi X hesabından duyuran Adalet Bakanı Yılmaz Tunç, gözaltında bulunan diğer şüphelilerin ilgili işlemlerinin devam ettiğini bildirdi. Bakan Tunç açıklamasında, "8 yaşındaki Narin Güran evladımızın ölümüne ilişkin Diyarbakır Cumhuriyet Başsavcılığı tarafından yürütülen soruşturma kapsamında gözaltına alınan şüphelilerden Nevzat B. çıkarıldığı Nöbetçi Sulh Ceza Hâkimliğince tutuklanmıştır.

Gözaltında bulunan diğer şüphelilerle ilgili işlemler devam etmektedir.

Soruşturma titizlikle sürdürülmektedir.

Narin kızımızın ölümünden sorumlu olan kim varsa adalet önüne çıkarılacak ve hak ettikleri cezaya çarptırılacaktır."

NARİN'İN ÇUVALDAKİ CANSIZ BEDENİNİ DERE KENARINA BIRAKTIĞINI İTİRAF ETMİŞTİ

İtirafçı N.B. emniyetteki ifadesinde, amca Salim Güran'ın Narin'in cansız bedenini saklaması için kendisine verdiğini anlatmıştı. N.B. ifadesinde, "Salim Güran, battaniyeye sarılı bir şeyi göstererek, 'Bunu yok edeceksin' dedi. 'İyi düşün, sana 200 bin lira veririm' dedi. Battaniyeye sarılı çocuğu alıp, çuvalın içerisine birlikte koyduk. Muhtar Salim Güran ile birlikte ayrılmadan önce 'göl' diye tabir ettiğimiz Eğertutmaz Deresi'ni işaret etti ve 'Oraya götür' dedi. Ağacın yanında çok derin olmayan bir yer buldum. Burada biraz su vardı. Bu alana çuvalı bıraktım ki çuval birisi tarafından bulunur diye düşünerek üzerine bir taş koydum." diyerek Narin'in öldürüldüğünü itiraf etmişti.

Muhammet Güreli Haber7.com - Muhabir
Haber 7 - Muhammet Güreli

Editör Hakkında

1999 yılında İstanbul'un Ümraniye ilçesinde doğdu. İlk, orta ve lise öğrenimini İstanbul'da tamamladı. 2022 yılında Üsküdar Üniversitesi Medya ve İletişim Bölümünden dereceyle mezun oldu. İnternet Haberciliğine ilk olarak üniversite sıralarındayken kurduğu internet haber sitesiyle başladı. Kurduğu sitede, 1 yıl kadar sağlık, spor ve kültür kategorilerinde röportaj, özel haber ve analiz yazıları yazdı. Staj eğitimini ise Haber7.com'da tamamladı. Mezun olduğu 2022 yılından bugüne dek Haber7.com ailesinde başlıca gündem, siyaset, dünya, ekonomi kategorileri olmak üzere birçok özel haber, grafik ve video hazırladı. Haber7.com’da mesleki hayatına devam etmektedir.
YORUMLAR 127
  • www 5 gün önce Şikayet Et
    İdam cezası olmalı, acil bir şekilde referanduma gidilmeli, meclis karar almalı
    Cevapla
  • Reisx 6 gün önce Şikayet Et
    Bu canilik karşısında susanlar ahirette nasıl hesap verecek? Bence tez zamanda köyün adı içişleri bakanlığınca DİLSİZ ZALİMLER KÖYÜ olarak değiştirilmeli. Neymiş adamdan korkuyorlarmış. Ne zamandan beri beşer korkusu, Allah korkusunun önüne geçti? Bu köydeki Camiyi de kapatmak gerekli mademki Allah korkusuna sahip değilsiniz? Allah'ın evine gidip ibadette yapmayın.
    Cevapla
  • Misafir 6 gün önce Şikayet Et
    Bir tane çocuk katilini asın ALLAH RIZASI İÇİN diyer çakallara ibret olsun
    Cevapla
  • Kayseri li 6 gün önce Şikayet Et
    Para için narinin cesedi saklayan gene para için suçu üstleniyor gibi geldi bana
    Cevapla
  • Tornavida 6 gün önce Şikayet Et
    keşke pkk tarafından annesi ile birlikte bombalı saldırı ile şehit edilen Bedirhan bebek için de herkes böyle seferber olsaydı. memlekette pkk.ya ses çıkaramayan öyle yapılar var ki onların yaptıkları duyulmuyor ve görülmüyor. Allah bebek ve çocuk katillerinin, ayırt etmeden hepsinin bin türlü belasını versin
    Cevapla
  • Shin 6 gün önce Şikayet Et
    Amin insallah
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
Türkiye'nin ikinci yerli otomobili için start verildi
İkinci el araç satışlarında yeni sisteme geçiliyor