Trump ile Harris münazarası sonrası bomba sözler: Fena halde yenildi

Kamala Harris'in ekibi, Donald Trump ile dünkü canlı yayın tartışmasının ardından ikinci bir tartışma programına hazır olduklarını açıklarken, Trump ise Harris'i yendiğini ve yeni bir münazaraya gerek duymadığını söyledi.

GİRİŞ 11.09.2024 21:34 GÜNCELLEME 12.09.2024 09:36
Bu Habere 49 Yorum Yapılmış

ABD'de 5 Kasım'da yapılacak 60. başkanlık seçimleri yaklaşırken Harris ile Trump arasındaki yarış da giderek kızışıyor.

Dün akşam ABC News kanalında gerçekleştirilen canlı yayın tartışmasının yansımaları devam ederken, iki taraf da münazaradan galip çıktıklarını savundu.

"BAŞKAN YARDIMCISI HARRİS İKİNCİ TARTIŞMAYA HAZIR"

Konuyla ilgili açıklama yapan Harris'in kampanya direktörü Jen O'Malley Dillon, Trump'a karşı net bir üstünlük kurduklarını savunarak, "İnsanların bu akşam gördüğü ve ekim ayındaki ikinci tartışmada görmeleri gereken şey bu. Başkan Yardımcısı Harris ikinci tartışmaya hazır. Peki ya Donald Trump?" yorumunu yaptı.

TRUMP: NEDEN RÖVANŞ İSTEYEYİM Kİ?

İkinci tartışmayla ilgili açıklamalara Truth Social adlı sosyal medya platformundaki hesabından yanıt veren Trump ise "Boks dünyasında bir boksör dayak yiyip yere serildiğinde ayağa kalkıp yeniden dövüşmek istiyorum diye bağırır. Bu tartışma da öyle geçti. Dün akşam o (Harris) fena halde yenildi. Şimdi neden yeniden rövanş isteyeyim ki?" ifadesini kullandı.

Fox News kanalına da konuşan Trump, dün akşamki tartışma programında Demokrat rakibini net bir şekilde yendiğini ve Harris'in yeni bir tartışma programı önerisine sıcak bakmadığını belirtti.

Harris ile Trump, dün akşam ABC News kanalında yayınlanan ilk ve muhtemelen tek canlı yayın tartışmasında iç politikadan ekonomiye, dış politikadan kürtaj tartışmalarına kadar pek çok konuda görüşlerini ortaya koymuştu.

Erhan Ceylan Haber7.com - Editör
Haber 7 - Erhan Ceylan

Editör Hakkında

Marmara Üniversitesi İşletme Fakültesi'nin İşletme bölümünden mezun oldu. Yeni medyaya 2015 yılında adım attı. Yakın siyasi tarih, yönetim ve politik süreçlere olan ilgisi bu mesleğe başlamasındaki en önemli etken oldu. Sırasıyla Star, Güneş, Akşam ve A Haber'de gündem ve politika editörlüğü görevinde bulundu. Her türlü dezenformasyonun olduğu, Hakikat ötesi siyasetin (Post truth politics) yaşandığı günümüz dünyasında, tahrif edilen olguları savunmak, temiz bilgi aktarımına yardımcı olmak ve kamuoyunun dijital-medya okuryazarlığını geliştirmek üzere çaba gösteriyor. Dijital medya kariyeri Haber 7'de devam etmektedir.
YORUMLAR 49
  • Ali Baba 5 gün önce Şikayet Et
    Sonuçta siyon kazanacak...Hangisi siyona en yakında o galip gelir
    Cevapla
  • Stratejik bakış 5 gün önce Şikayet Et
    İki kukla ...kuklacı .evanjelist Yahudiler .secilenin . etrafında belelleri tabanca ile tetikte beklerler dediklerini .yaptırmak için. Katil suruleri ABD yı İsrail'i esir almıs.
    Cevapla
  • Kartal gözü . 5 gün önce Şikayet Et
    Yahudi kazanır ....ABD Yahudi'nin. Esir trampı .flim fırıldakla al asagı ederler kazanda dahi kaybettirir ler .yahudi ..gibi asalak bir millet yok..
    Cevapla
  • halıl 5 gün önce Şikayet Et
    zaten Biden vede ekıbı Kamala kolay kazansın dıye Trump öldurmeye çalıştılar..tabı arkadakı güç Siyonızm..
    Cevapla
  • kamal 5 gün önce Şikayet Et
    Amerikan halkı uyanıksa tramp ı seçer
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
İşte Lübnan'ı kana bulayan cihaz Pager! Dikkat çeken detay
İsrail aylardır inşa ediyor! Gazze'de sinsi plan!