Hayvanlarına yem almak isteyen 2 çocuk babası adamın acı ölümü

Manisa'da yaşanan acı olayda, hayvanları için topladığı yemleri otomobiline taşımak için oğluyla birlikte yolun karşısına geçmek isteyen 2 çocuk babası İmdat Gündoğ (60) bir otomobilin çarpması sonucu hayatını kaybetti.

GİRİŞ 11.09.2024 22:32 GÜNCELLEME 12.09.2024 10:14
Bu Habere 27 Yorum Yapılmış

Manisa'nın Alaşehir ilçesinde meydana gelen acı kaza, Alaşehir-Denizli karayolu Delemenler Mahallesi mevkiinde meydana geldi.

HAYVANLARINA TOPLADIĞI YEMİ YOLUN KARŞISINA GEÇİRİRKEN ARAÇ ÇARPTI

Edinilen bilgiye göre, hayvanlarına yem alan İmdat Gündoğ (60) ve oğlu Mehmet Gündoğ yemleri el arabasıyla karşı şeritte bulunan otomobillerine taşırken Denizli yönüne giden B.A. (20) yönetimindeki 20 DJ 583 plakalı otomobil, İmdat Gündoğ'a çarptı.

2 ÇOCUK BABASI ADAM HAYATINI KAYBETTİ

2 çocuk babası İmdat Gündoğ olay yerinde hayatını kaybetti. Olay yerine jandarma, polis ve sağlık ekipleri sevk edildi. Otomobil sürücüsü B.A. jandarma ekiplerince gözaltına alındı.

İmdat Gündoğ'un Alaşehir'e bağlı Serinyayla Mahallesi'nde ikamet ettiği ve hayvanlarına yem almak için Delemenler Mahallesi'ne geldiği öğrenildi. Kazayla ilgili soruşturma sürüyor.

KAYNAK: İHA
Muhammet Güreli Haber7.com - Muhabir
Haber 7 - Muhammet Güreli

Editör Hakkında

1999 yılında İstanbul'un Ümraniye ilçesinde doğdu. İlk, orta ve lise öğrenimini İstanbul'da tamamladı. 2022 yılında Üsküdar Üniversitesi Medya ve İletişim Bölümünden dereceyle mezun oldu. İnternet Haberciliğine ilk olarak üniversite sıralarındayken kurduğu internet haber sitesiyle başladı. Kurduğu sitede, 1 yıl kadar sağlık, spor ve kültür kategorilerinde röportaj, özel haber ve analiz yazıları yazdı. Staj eğitimini ise Haber7.com'da tamamladı. Mezun olduğu 2022 yılından bugüne dek Haber7.com ailesinde başlıca gündem, siyaset, dünya, ekonomi kategorileri olmak üzere birçok özel haber, grafik ve video hazırladı. Haber7.com’da mesleki hayatına devam etmektedir.
YORUMLAR 27
  • TRakya59 1 ay önce Şikayet Et
    Böyle bir nokta bizim burada da mevcut, hatta üst geçit bile var 50mt. yürüyecek diye üşeniyorlar yayalar. orta refüjde 2 Bariyer arasında karşıya geçmek için bekleyen birilerini görürsem kornaya basıyorum bilerek hata yapıyorsun ordan geçme mahiyetinde.
    Cevapla
  • TRakya59 1 ay önce Şikayet Et
    Süratin varsa dikkatin de ona keza fazlaca olacak! Sürücülerin hataları çok arkadaş kazalar bundan kaynaklanıyor. Dikkat eksikliği var millette. Allah kimseye yaşatmasın böyle bir durumu her 2 taraf içinde geçerli. Allah rahmet eylesin.
    Cevapla
  • mehmet 1 ay önce Şikayet Et
    hız yapmayı sorun yapmak yerine bazı sürücülerin zihniyetinin bozukluğu araştırılmalı
    Cevapla
  • İbrahim Yavuz 1 ay önce Şikayet Et
    Anayollarda mesken ve ticari alan olmamalı. meskenler ve ticari alanlar planlı ve anayollardan içeride olursa böyle kazalar olmayabilir.
    Cevapla
  • Misafir 1 ay önce Şikayet Et
    hepsi sarhoş ayyaş
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
Teröristbaşı Öcalan cezaevinden çıkacak mı? Umut hakkı nedir?
Bahçeli'nin tarihi konuşmasında dikkat çeken yüzük ve rozet detayı! Ne anlama geliyor?