Suriye'de 1 asker silah kazası sonucu şehit oldu

Milli Savunma Bakanlığı (MSB), 'Zeytin Dalı Harekatı bölgesinde, kahraman silah arkadaşımız Piyade Uzman Çavuş Onur Çapan, meydana gelen silah kazası sonucu şehit oldu.' açıklamasında bulundu.

Suriye'de 1 asker silah kazası sonucu şehit oldu
Suriye'de 1 asker silah kazası sonucu şehit oldu
GİRİŞ 11.09.2024 22:39 GÜNCELLEME 11.09.2024 23:27
Bu Habere 8 Yorum Yapılmış

Milli Savunma Bakanlığından yapılan açıklamada, "Zeytin Dalı Harekatı bölgesinde, 11 Eylül 2024 tarihinde, kahraman silah arkadaşımız Piyade Uzman Çavuş Onur Çapan, meydana gelen silah kazası sonucu şehit olmuştur" denildi.

"Bizleri derin bir acı ve üzüntüye boğan bu olayda hayatını kaybeden aziz şehidimize Allah’tan rahmet, kederli ailesine, Türk Silahlı Kuvvetleri ile asil milletimize başsağlığı ve sabır dileriz" ifadelerine yer verildi.

BAKAN GÜLER'DEN BAŞSAĞLIĞI MESAJI

Milli Savunma Bakanı Yaşar Güler de yayımladığı taziye mesajında, "Kahraman şehidimize şahsım ve Milli Savunma Bakanlığı mensupları adına Allah'tan rahmet, kederli ailesine ve asil milletimize başsağlığı ve sabır dilerim." ifadesini kullandı.

 

ŞEHİDİN AİLE EVİNE TÜRK BAYRAĞI ASILDI

33 yaşındaki Çapan'ın şehadet haberi, Afyonkarahisar'ın Dinar ilçesinde yaşayan ailesine protokol üyeleri tarafından verildi. Acı haberin ardından Çapan'ın evi ve sokak Türk bayrakları ile donatıldı.

İKİ KIZ BABASIYDI

Evli olan Çapan'ın biri 6, diğeri ise 3 yaşında iki kız çocuğu babası olduğu öğrenildi. Çapan'ın babasının vefat ettiği, annesi Döndü Çapan'ın ise İstanbul'da yaşadığı öğrenildi.

 

KAYNAK: AA, İHA
Erhan Ceylan Haber7.com - Editör
Haber 7 - Erhan Ceylan

Editör Hakkında

Marmara Üniversitesi İşletme Fakültesi'nin İşletme bölümünden mezun oldu. Yeni medyaya 2015 yılında adım attı. Yakın siyasi tarih, yönetim ve politik süreçlere olan ilgisi bu mesleğe başlamasındaki en önemli etken oldu. Sırasıyla Star, Güneş, Akşam ve A Haber'de gündem ve politika editörlüğü görevinde bulundu. Her türlü dezenformasyonun olduğu, Hakikat ötesi siyasetin (Post truth politics) yaşandığı günümüz dünyasında, tahrif edilen olguları savunmak, temiz bilgi aktarımına yardımcı olmak ve kamuoyunun dijital-medya okuryazarlığını geliştirmek üzere çaba gösteriyor. Dijital medya kariyeri Haber 7'de devam etmektedir.
YORUMLAR 8
  • Dumrul 1 hafta önce Şikayet Et
    Bu aralar çok kaza oluyor ALLAH rahmet eylesin
    Cevapla
  • Hüsnü AKGÜL 1 hafta önce Şikayet Et
    Çok acı verici bir durum ALLA şehidimize rahmet eylesin geride kalan sevenlerine silah arkadaşlarına metanet diliyorum
    Cevapla
  • Misafir 1 hafta önce Şikayet Et
    Allah'ım Cennetiyle Şereflendirsin
    Cevapla
  • Birisi 1 hafta önce Şikayet Et
    Kimsede sormuyor mu bu kaza nasıl olmuş diye
    Cevapla
  • Mehmet 1 hafta önce Şikayet Et
    Sen sordun ya..
    Cevapla
  • Misafir 1 hafta önce Şikayet Et
    Rabbım rahmet eylesin Mekanı cennet olur inşallah
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
İsrail'in bombaladığı Lübnan alev topuna döndü!
ABD'li senatörden tarihi itiraf: İsrail'e silah satışları durdurulacak mı?