Narin'in gözaltına alınmayan tek abisi konuştu: Amcam babam gibidir

Katledilen Narin'in, gözaltına alınmayan tek abisi Baran Güran, suçlanan akrabalarını savundu. Güran, "Narin bulunsun diye elimizden geleni yaptık. Kendi aramızda bu kızı öldürseydik kim bilecekti, kimin ruhu duyacaktı" dedi.

GİRİŞ 12.09.2024 07:08 GÜNCELLEME 12.09.2024 08:36
Bu Habere 437 Yorum Yapılmış

Narin'in canice öldürülmesiyle ilgili soruşturma devam ederken, 21 yaşındaki Baran Güran süreçle ilgili konuştu. 

"AMCAM BABAM GİBİDİR"

Milliyet gazetesine konuşan Güran, suçlanan tutuklu amcası Salim Güran için, "Amcam babam gibidir. Gece gündüz arama çalışmalarına katıldı. Biz çok içli dışlı bir aileyiz. Amcamdan yana gönlüm hala rahat" dedi. 

"ANNEME İFTİRA ATILDI"

Baran Güran, annesi ve amcasıyla ilgili gündemdeki iddialar için de annesine iftira atıldığını öne sürdü. 

"KENDİ ARAMIZDA ÖLDÜRSEYDİK KİMİN RUHU DUYACAKTI?"

Gözaltındaki kardeşi Enes için Baran Güran, "Evde Narin'e en düşkün olan Enes'ti. Narin kaybolunca öfke ve acıdan kolunu ısırmış" dedi. Ailesinin suçlanması ve sessiz kaldığı iddiaları için de, "Köklü bir aile olduğumuzu söylüyorlar. Biz kendi aramızda bu kızı öldürseydik kim bilecekti? Kimin ruhu duyacaktı? Narin bulunsun diye elimizden geleni yaptık, medyayı biz çağırdık" dedi. 

Narin cinayetin hesap günü! Bakanlardan ortak açıklamaNarin cinayetin hesap günü! Bakanlardan ortak açıklama

Narin cinayetinde yeni tanıktan kan donduran ifade! Soruşturmanın seyri değişebilirNarin cinayetinde yeni tanıktan kan donduran ifade! Soruşturmanın seyri değişebilir

'Narin' cinayetinde sıcak gelişme: Bir kişi serbest bırakıldı!'Narin' cinayetinde sıcak gelişme: Bir kişi serbest bırakıldı!

KAYNAK: MİLLİYET
İbrahim Can Haber7.com - Haber Şefi
Haber 7 - İbrahim Can

Editör Hakkında

İbrahim Can, 1993'te İstanbul'da doğdu. İnternet haberciliği kariyerine 2011’de başladı. İki yıla yakın küçük ölçekli sitelerde çalıştıktan sonra, 2012'nin Ekim ayında yenisafak.com'a başladı. 6,5 yıl çalıştığı yenisafak.com'da Gündem, Eğitim, Hayat, Dünya, Spor ve Video kategorilerinde çalıştı. Bir süre akşam sorumluluğu yaptı. Son olarak Ana Sayfa Editörü oldu. 2019'un Haziran ayında Haber7'de Gündem Editörü olarak göreve başladı. Hem Haber7 hem de Yeni Şafak'ta kültür sanat, eğitim ve siyaset alanları başta olmak üzere birçok alanda özel haber, infografik ve video hazırladı. Hala Haber7'de Haber Şefi olarak çalışmalarına devam etmektedir.
YORUMLAR 437
  • Kul insan 4 gün önce Şikayet Et
    Her şey ortada acele etmeyin. Cennet de cehennemde herkese yetecek kadar büyük. Allah'ın cc Kiramen Katibin Melekleri her şeyi kayıt altına alıyor. Bu dünyada hesabını vermeyenler Allah'ın cc huzurunda hangi yüzle hesap verecek merak ediyorum. Allah'tan cc korkun Ey insanlar nereye gidiyorsunuz.
    Cevapla
  • 0202 4 gün önce Şikayet Et
    Hepsine DNA testi yapilmali bunlarin.
    Cevapla
  • Deli Dumrul 4 gün önce Şikayet Et
    Herkes aynı şeyi söylüyor. Amcan baban olmuş olum. Haberin yok galiba.
    Cevapla
  • misafir 5 gün önce Şikayet Et
    yazıklar olsun sana utanmaz rezil
    Cevapla
  • Serra 5 gün önce Şikayet Et
    Amma odunuz patlamış amcadan bu kadar da saf diiliz...amcan cesedi neden ortadan yok edip aranlma kurtarmaya katılıyor tüm kanıtlar amcanda kilitlenmis amca masum diyerek kardesine acı yasatiyorsun
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
Lübnan'da patlatılan cihazlarla ilgili ilk bilgiler: Eski teknoloji ölüm tuzağına dönüştü!
Haftaya damga vuran pozisyonun VAR kayıtları açıklandı