Çirkin sözlerine tepki seli! Gazeteciler Fatih Altaylı'yı kendi sözüyle vurdu

Kemal Kılıçdaroğlu'nu eleştirdiği konuşmasında gazetecilere "ayak takımı" diye hakaret eden Fatih Altaylı'ya tepki yağıyor.

GİRİŞ 12.09.2024 16:24 GÜNCELLEME 12.09.2024 16:24
Bu Habere 46 Yorum Yapılmış

Eski CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu’nun, Anadolu Yayıncılar Federasyonu’nun düzenlediği toplantıda gazetecilerle bir araya gelerek açıklamalarda bulunmasından rahatsız olan Fatih Altaylı’nın “ayak takımı” sözü tepki topladı. Kılıçdaroğlu ile bir araya gelen gazeteciler, Altaylı’ya anladığı dilden cevap verdi.

Fatih Altaylı’nın geçmişte sarf ettiği “Ben yavşağım” sözüne atıf yapan Anadolu Yayıncılar Derneği Başkanı Sinan Burhan ve gazeteci Zafer Şahin, sert ifadelerle Altaylı’ya yüklendi. Yazarımız Mehmet Acet ise Kılıçdaroğlu’nun Altaylı hakkındaki ‘tespitvari’ sözlerini hatırlattı.

BURHAN: AYNEN İADE

Anadolu Basın Federasyon Genel Başkanı Sinan Burhan, şu ifadeleri kullandı:

“Fatih Altaylı denen haysiyetsiz yavşak. Sayın Kemal Kılıçdaroğlu’nun federasyonumuzu ziyaretine katılan gazetecilere ‘ayak takımı’ demiş. Orada tüm görüşten gazeteciler vardı. Onursuz adam. Ayak takımı ifadeni sana iade ediyorum.”

ŞAHİN: KOLPACININ TEKİSİN

Kanal D Ankara Temsilcisi Zafer Şahin, Fatih Altaylı’ya şu tepkiyi gösterdi:

Fatih Altaylı adlı yavşak Kılıçdaroğlu’nun buluştuğu gazeteciler için “Ayak Takımı” ifadesini kullanmış.

O toplantıya katılan biri olarak tıklanma ve etkileşim için her yere kuduz gibi saldıran bu zengin oğlanına cevap verme hakkımı kullanıyorum.

Ayak takımındanım Altaylı. Senin gibi yavşak, her devrin adamı bir faşist olmaktan iyidir. Gurur duyarım ayak takımından olmaktan.

Ayak takımın evlatları bu vatanın dağlarında şehit düşerken sen terör örgütü elebaşının karşısında süklüm püklüm oturan adamdın.

Ayak takımın evlatları üniversitelere alınmazken sen bir postal yalayıcı olarak gencecik kızlara medyadan küfür eder, paşalara selam çakardın.

Koltuğunu korumak için bugün çok eleştirdiğin iktidara yaranacağım diye attığın taklalar  havadaki taklacı güvercinleri kıskandırır. Bknz: Anket vakası

Sen sırf güçlü diye fetö terör örgütüne  övgüler düzen kolpacının tekisin.

Ayak takımının çocukları kazandı sen kaybettin Fatih. Sen şu an sahibinin sesi olarak, onun siyasi geleceğinde önünü açmak kullandığı saldırgan bir eski medya figüründen başka bir şey değilsin.

Millet sana acaba bugün kime saldırmış , kendisine küfrettirmek için acaba ne zırvalamış diye bakıyor. Şimdi git beni dava et. Bunları mahkemede de söylemek istiyorum.”

ACET: AYAK TAKIMINA HAKSIZLIK OLUR

Kanal7 Ankara Temsilcisi ve Haber7 Yazarı Mehmet Acet’in konuya ilişkin paylaşımı şöyle:

“Fatih Altaylı isimli şahsın, gazeteciliği sadece bir kisve olarak kullandığı, esasen çamur atma, iftira atma dışında bir iş yapmadığı, insanlara saldırıyı meslek edinmiş biri olduğu herkesin malumu.

Duydum ki Kılıçdaroğlu ile buluşan, aralarında benim de bulunduğum gazetecileri, her kesimden emektarları ‘ayak takımı’ diye aşağılamaya kalkmış.

‘Ayak takımı’ tabirini kendisine iade edeceğim ama bu defa, kendi seviyesi çok daha aşağılarda olduğu için ayak takımına haksızlık etmiş olurum.

Onun yerine, kuyruk acısı çektiği şeyi, Kılıçdaroğlu’nun kendisi hakkında dediklerini hatırlatmış olayım.”

KILIÇDAROĞLU NE DEMİŞTİ?

CHP’nin eski lideri Kemal Kılıçdaroğlu, Fatih Altaylı ile girdiği polemikte Altaylı’ya şu ithamları yöneltmişti:

“Merkep”

“Adam olamazsın”

“Yalaka”

“Satılık”

“Cinsel tacizci”

Kadın düşmanı”

“Korkak”

“Besili koyun”

“Kalemi satılık”

“Ruhu satılık”

“Küfür yuvası ağzın satılık”

“Gazeteci düşmanı”

“Paranın kölesi”

“Çukur”

“Gafil”

“Alçak”

“Müptezel”

“Paranın emrinde”

“Tetikçi”

“Namert”

“Namussuz”

“Satılık köpek”

“Sermayenin tetikçisi”

Faruk Arslan Haber7.com - Özel Haber Sorumlusu
Haber 7 - Faruk Arslan

Editör Hakkında

İstanbul’da doğdu. Aslen Erzurumlu. Anadolu Üniversitesi Uluslararası İlişkiler mezunu. 2010 yılından bu yana gazete ve internet haberciliğinde. 2013-2022 yılları arasında Akit Medya bünyesinde birçok vazife üstlendi. Dosya haberleriyle ödül ve plaketler aldı. Alanında uzman isimlerle röportajlar, mülakatlar, beyanatlar gerçekleştirdi. Çeşitli kurum, kuruluş ve STK’lara metin yazarlığı desteği verdi. Alanıyla ilgili seminerlerde, konferanslarda, çalıştaylarda, panellerde yer aldı. Uluslararası Medya Enformasyon Derneği ve İletişim Platformu Derneği üyesi. Kasım 2022’den beri Haber7 kadrosunda.
YORUMLAR 46
  • Mehmet 4 gün önce Şikayet Et
    Tescilli ajan provokatör, haber yapmamak lazım.
    Cevapla
  • Ali kav 4 gün önce Şikayet Et
    Bir söz var it iyi ısırmaz diye şimdi birbirlerine dış gösteriyorlar diye genel tanimlarindan farklı mi lar bunlar birbirlerine düz giderler sorun olmaz hakaret ederler sorun olmaz çünki her insanda olması gereken temel özelikleri arasında onur gurur şeref haysiyet karakter ın olması lazım degilmi
    Cevapla
  • Harbinger35 4 gün önce Şikayet Et
    Valla hiç inanmıyorum bunlara!Hepsi algı!Chp ve fatih altaylı ayni takımdalar!Kimi kandırıyorsunuz!
    Cevapla
  • Baybars 4 gün önce Şikayet Et
    Ey CAHİL ÖTESİ İSLAM DİNİNE MÜSLÜMANLARA DÜŞMAN OLAN ZAVALLI SENİN SONUN BU ZİHNİYETLE CEHENNEMİN EN DİBİ
    Cevapla
  • Analist 4 gün önce Şikayet Et
    Kemal Kılıçdaroğlu bu konuda daha önce herşeyi söylemişti , siyasi hayatı boyunca yaptığı en doğru analiz di , söylediği en doğru cümleler di , Kılıçdaroğlu nün fatih altayli tanımı c.baskani olabilmesi için bu ülkeye yaptığı en iyi hizmeti , Kılıçdaroğlu daha ne yapsın Altaylı yi en iyi tarif eden tanıtan siyasetci unvanı almisti
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
ABD'den Lübnan'daki cihazların patlatılmasıyla ilgili açıklama
İsrail binlerce çağrı cihazına sızıp patlattı! İşte o anlar