Sinop'ta katliam gibi kaza: 3 vatandaş öldü, 3 yaralı

Sinop'ta yaşanan katliam gibi kazada, iki otomobilin çarpışması sonucu Naci ve Sati Gökçe ve sürücü hayatını kaybetti, 3 kişi de yaralandı.

GİRİŞ 14.09.2024 01:29 GÜNCELLEME 14.09.2024 01:30

Orhan Gökçe'nin kullandığı otomobil, Saraydüzü-Kargı kara yolu Akpınar köyü kavşağında sürücüsü tespit edilemeyen otomobille çarpıştı.

ARAÇTA SIKIŞAN 3 KİŞİ HAYATINI KAYBETTİ, 3 YARALI

Kaza sonrası olay yerine sağlık, itfaiye ve jandarma ekipleri sevk edildi. Saraydüzü Belediyesi itfaiye ekiplerince sıkıştıkları Orhan Gökçe yönetimindeki araçtan çıkartılan Naci ve Sati Gökçe ile diğer araçtaki sürücü olay yerinde yaşamını yitirdi.

Yaralanan aracın sürücüsü Orhan Gökçe ile aynı araçta bulunan Yağmur Gökçe ve Cemile Özdemir ise sağlık ekiplerince Boyabat 75. Yıl Devlet Hastanesi'ne kaldırıldı.

Saraydüzü Belediye Başkanı Ferdi Canoğlu da olay yerine gelerek, kazaya ilişkin yetkililerden bilgi aldı.

Kazada yaşamını yitirenlerin cenazeleri, Boyabat 75. Yıl Devlet Hastanesi morguna konuldu.

Muhammet Güreli Haber7.com - Muhabir
Haber 7 - Muhammet Güreli

Editör Hakkında

1999 yılında İstanbul'un Ümraniye ilçesinde doğdu. İlk, orta ve lise öğrenimini İstanbul'da tamamladı. 2022 yılında Üsküdar Üniversitesi Medya ve İletişim Bölümünden dereceyle mezun oldu. İnternet Haberciliğine ilk olarak üniversite sıralarındayken kurduğu internet haber sitesiyle başladı. Kurduğu sitede, 1 yıl kadar sağlık, spor ve kültür kategorilerinde röportaj, özel haber ve analiz yazıları yazdı. Staj eğitimini ise Haber7.com'da tamamladı. Mezun olduğu 2022 yılından bugüne dek Haber7.com ailesinde başlıca gündem, siyaset, dünya, ekonomi kategorileri olmak üzere birçok özel haber, grafik ve video hazırladı. Haber7.com’da mesleki hayatına devam etmektedir.
YORUMLAR İLK YORUM YAPAN SEN OL
DİĞER HABERLER
İsrail'in patlattığı Pager'ları üreten firmadan ilk açıklama! İsrail'i zora sokacak hamle
ABD'den Lübnan'daki cihazların patlatılmasıyla ilgili açıklama