TEM'de zincirleme kaza: 2 kişi öldü

Son dakika: TEM İSTOÇ mevkiinde 8 aracın karıştığı zincirleme trafik kazası meydana geldi. 2 kişinin öldüğü 4 kişinin yaralandığı öğrenilen ve orta şeritte meydana gelen kaza nedeniyle üç şerit trafiğe kapatıldı.

GİRİŞ 15.09.2024 10:36 GÜNCELLEME 15.09.2024 10:55
Bu Habere 20 Yorum Yapılmış

SON DAKİKA KAZA HABERİ: TEM İSTOÇ mevkiinde 8 aracın karıştığı zincirleme trafik kazası meydana geldi.

KAZA KAZAYI BERABERİNDE GETİRDİ

Otoyolun İSTOÇ mevkisi Ankara istikametinde henüz belirlenemeyen bir nedenle 3 aracın karıştığı maddi hasarlı trafik kazası meydana geldi. Bu araçların sürücülerinin kazaya ilişkin tutanak tuttuğu sırada aynı yönde ilerleyen 3 araba da bu araçlara ve sürücülere çarptı.

2 KİŞİ ÖLDÜ, 4 KİŞİ YARALANDI

Olay anında bir kişinin hayatını kaybettiği bir kişinin ise yaralandığı belirtilmişti. Yaralanan şahsın hastanede yapılan tüm müdahalelere rağmen kurtarılamadığı kaydedildi.

2 kişinin öldüğü 4 kişinin yaralandığı öğrenilen ve orta şeritte meydana gelen kaza nedeniyle üç şerit trafiğe kapatıldı. 

Kapatılan yolda tek şerit açıldı. Araçların çekiciyle kaldırılması ve yol temizliğinin ardından trafik akışı normale döndü.

KAYNAK: DHA
Kadriye Ebrar Etirli Haber7.com - Editör
Haber 7 - Kadriye Ebrar Etirli

Editör Hakkında

2000 yılında İstanbul'da doğdu. Ankara Üniversitesi İletişim Fakültesi Gazetecilik' bölümünde henüz okurken HaberAnkara ve AnkaraMasası'nda çalıştı. 2022 yılındaki mezuniyetinin ardından Beyaz TV'de 'Haber Editörü' pozisyonunda görev aldı. 2024 yılının Şubat ayından itibaren Haber7'deki Gündem Editörü kariyerine devam etmektedir.
YORUMLAR 20
  • İzmitli paşa 3 gün önce Şikayet Et
    Trafik çok hızlı akıyor, kaza olması çok normal
    Cevapla
  • Ali 3 gün önce Şikayet Et
    Yavaş.yollar yaş. Levhası koymalı..
    Cevapla
  • Yiğido SİVAS 3 gün önce Şikayet Et
    Otoyollarda kesinlikle sürücülerin çoğu yakın takiple araç kullanıyor zaten sürat yüzün üzerinde fren mesafesi ( takip mesafesi) uygulayan çok az
    Cevapla
  • Ahmet Baki 3 gün önce Şikayet Et
    Lütfen daha dikkatli olalım. Temin o Mevkii sıkıntılı yol çok genişleyince arkadaki sıkışık trafikten bunalan problemli sürücüler bir anda yarış pistine çeviriyorlar
    Cevapla
  • Hakan demir 3 gün önce Şikayet Et
    Takip mesafesine dikkat eden yok bundan dolayı kazalar hep zincirleme oluyor.
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
Yabancı bir ülkede pitbull cinsi köpek polise saldırırsa ne olur?
Türkiye 'oyunu' değiştiriyor! Anlaşmalar imzalandı