Son dakika haberi: Narin Güran cinayeti soruşturmasında sıcak gelişme!

Son dakika haberi... Narin Güran cinayeti soruşturması kapsamında gözaltına alınan Narin'in yengesi Hediye Güran adliyeye sevk edildi.

GİRİŞ 16.09.2024 15:05 GÜNCELLEME 16.09.2024 17:37
Bu Habere 60 Yorum Yapılmış
 

Son dakika haberi... Diyarbakır'da 8 yaşındaki Narin Güran'ın öldürülmesiyle ilgili soruşturma kapsamında gözaltına alınan, tutuklu sanıklardan amca Fuat Güran'ın eşi Hediye Güran, adliyeye sevk edildi.

Merkez Bağlar ilçesinin Tavşantepe Mahallesi'nde 21 Ağustos'ta kaybolan ve 8 Eylül'de Eğertutmaz Deresi'nde cansız bedenine ulaşılan Narin Güran'ın öldürülmesine ilişkin Diyarbakır Cumhuriyet Başsavcılığınca yürütülen soruşturma sürüyor.

Soruşturma kapsamında çıkarıldığı nöbetçi sulh ceza hakimliğince "Suç delillerini yok etmek" suçundan tutuklanan amca Fuat Güran'ın 13 Eylül'de gözaltına alınan eşi Hediye Güran'ın jandarmadaki işlemleri tamamlandı.

Hediye Güran, adliyeye sevk edildi.

Bahadır ALEMDAR Haber7.com - Editör
Haber 7 - Bahadır ALEMDAR

Editör Hakkında

Trabzon’da dünyaya geldi. İlk ve orta öğrenimini İstanbul’da tamamladı. Bahçelievler Anadolu Ticaret Meslek Lisesinde ‘Web Programcılığı’ bölümünden mezun oldu. Yüksek öğrenimini, Atatürk Üniversitesinde ‘Yeni Medya ve Gazetecilik’ mezunu olarak tamamladı. Gazeteciliğe ilk adımını 2011 yılında attı. 12 yıllık profesyonel meslek hayatında SEO içerik ve muhabirlik de dahil olmak üzere ağırlıklı olarak gündem, dünya, ekonomi, spor ve teknoloji kategorilerinde birçok haber ve röportaja imza atarak galeri ve video hazırladı. Bahadır Alemdar, meslek hayatına Haber7.com'da aktif olarak devam etmektedir.
YORUMLAR 60
  • Sanem 1 gün önce Şikayet Et
    Ya güzel kızım bir insan 8 yaşındaki çocuktan ne isteyebilirki ya neden neden akıl sır ermiyor neden serçe parmaginiz yetecegi çocuktan ne istiyorsunuz ah yavrum keşke ölmeden önceki düşüncelerini korkularını okuyabilsem
    Cevapla
  • Vatan sever .. 2 gün önce Şikayet Et
    Bence Narin kızımıza yapılan bütün işkenceler tutuklu ve şüpheli olanlara tek tek uygulanmalı yoksa bu adalet olmaz yetkililere sesleniyorum (kısasta hayat vardır )diyor peygamberimiz ...
    Cevapla
  • Misafir 2 gün önce Şikayet Et
    Kesinlikle aynı fikirdeyim sizinle
    Cevapla
  • Misafir 2 gün önce Şikayet Et
    Suçlu sadece 1 kişi olsaydı çabuk bulunurdu gibi
    Cevapla
  • MSELİM 2 gün önce Şikayet Et
    konuşmayınca devletin bu işin peşini bırakacağını mı sanıyorsunuz konuşsanız da konuşmasanız da bu iş muhakkak çözülecek siz köylüler ve akrabalar yükünüz çok daha ağırlaşmadan konuşun yoksa yanarsınız hem de ne yanma
    Cevapla
  • Pınar Bölüktaş 2 gün önce Şikayet Et
    Felaket
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
Kızılelma PT-3'ün teker kesme testi yapıldı
Lübnan'da telsizlerin patlatılması sonrası ASELSAN'dan bomba paylaşım!