Kanal7'nin acı günü: Eski çalışma arkadaşımızın oğlu genç avukat vefat etti

Bursa'da 20 yaşındaki Abdullah D.'nin kullandığı otomobil, avukat Cafer Alpgiray Kıskaç'a çarptı. Başından yara alan Kıskaç, kaldırıldığı hastanede vefat etti. Kıskaç, Kanal7'nin eski çalışanı Ayhan Kıskaç'ın oğluydu.

GİRİŞ 17.09.2024 13:26 GÜNCELLEME 17.09.2024 15:27
Bu Habere 10 Yorum Yapılmış

Kaza, dün saat 23.30 sıralarında Cumhuriyet Bulvarı’nda meydana geldi. İlçeye icra dosyası takibi için gelen İstanbul Barosu’na kayıtlı Avukat Cafer Alpgiray Kıskaç’a, bir başka davaya bakmak için Uşak’a gideceği otobüsüne binmek için terminale yürüdüğü sırada, terminal yönüne giden Abdullah D.’nin (20) kullandığı 16 J 1144 plakalı otomobil çarptı.

Savrulan Kıskaç, park halindeki 16 FDN 25 plakalı cipe çarparak yere düştü. Başına aldığı darbeyle yaralanan Kıskaç, çağırılan sağlık ekiplerinin müdahalesinin ardından ambulansla Mustafakemalpaşa Devlet Hastanesi'ne kaldırıldı.

Avukat Cafer Alpgiray Kıskaç.

Durumu ağır olan Cafer Alpgiray Kıskaç, sevk edildiği Bursa Uludağ Üniversitesi Hastanesi’nde doktorların çabasına karşın kurtarılamadı.

Otomobil sürücüsü Abdullah D. gözaltına alınırken, kazayla ilgili soruşturma başlatıldı.




ASKERDEN İZİNLİ GELMİŞ

Sürücü Abdullah D.'nin askerlik görevini yerine getirdiği sırada izin alarak Mustafakemalpaşa'ya geldiği ve kazaya karıştığı öğrenildi.

ALKOLLÜ VE UYUŞTURUCUNUN ETKİSİNDEYMİŞ

Kıskaç'ın ölümüne neden olan sürücü Abdullah D.'nin kaza anında alkollü ve uyuşturucunun etkisinde olduğu öğrenildi. Abdullah D.'nin ayrıca ters yönde seyrettiği ve yayalara ait bölüme girerek Kıskaç'a çarptığı belirtildi.

Cafer Alpgiray Kıskaç'ın babası Kanal7 eski çalışanı Ayhan KıskaçKANAL7'NİN ESKİ ÇALIŞANI AYHAN KISKAÇ'IN OĞLU

Kazada hayatını kaybeden Cafer Alpgiray Kıskaç, Kanal7'nin eski çalışanı Ayhan Kıskaç'ın oğluydu. Kıskaç'a Allah'tan rahmet, yakınlarına ve sevenlerine başsağlığı diliyoruz. 

KAYNAK: DHA, İHA, HABER7
İbrahim Can Haber7.com - Haber Şefi
Haber 7 - İbrahim Can

Editör Hakkında

İbrahim Can, 1993'te İstanbul'da doğdu. İnternet haberciliği kariyerine 2011’de başladı. İki yıla yakın küçük ölçekli sitelerde çalıştıktan sonra, 2012'nin Ekim ayında yenisafak.com'a başladı. 6,5 yıl çalıştığı yenisafak.com'da Gündem, Eğitim, Hayat, Dünya, Spor ve Video kategorilerinde çalıştı. Bir süre akşam sorumluluğu yaptı. Son olarak Ana Sayfa Editörü oldu. 2019'un Haziran ayında Haber7'de Gündem Editörü olarak göreve başladı. Hem Haber7 hem de Yeni Şafak'ta kültür sanat, eğitim ve siyaset alanları başta olmak üzere birçok alanda özel haber, infografik ve video hazırladı. Hala Haber7'de Haber Şefi olarak çalışmalarına devam etmektedir.
YORUMLAR 10
  • Mehmet Kıskaç 1 gün önce Şikayet Et
    Rahmetli abim Ahmet Kıskaç İn torunu ve Yeğenim Ayhan kıskanın oğlu idi.Allah rahmet Eylesin.
    Cevapla
  • Ercan 2 gün önce Şikayet Et
    Allah rahmet eylesin Çok iyi bir kardesimizdi
    Cevapla
  • Kayserili. 2 gün önce Şikayet Et
    Allah'ın rahmeti bereketi üzerine olsun inşaallah.
    Cevapla
  • Tayyar 2 gün önce Şikayet Et
    Allahu Teala rahmet etsin şimdi bu katil ne ceza alacak
    Cevapla
  • Mert 2 gün önce Şikayet Et
    Alkollü, uyuştuculu, ters yönde ilerliyor ve yaya yolunda çarpıyor. Resmen cinayet...
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
Onu bile isyan ettirdiler: Aysever'den Murat Ongun ve Ekrem İmamoğlu'na sert sözler
Son dakika: İsrail'in saldırıları sonrası Türkiye'den kritik hamle! Hakan Fidan duyurdu...