Fındık işçilerini taşıyan minibüs 10 metreden uçtu: 14 yaralı

Sivas'ın Koyulhisar ilçesinde fındık işçilerini taşıyan minibüsün istinat duvarını aşıp, yaklaşık 10 metre yükseklikten uçtuğu kazada 14 kişi yaralandı.

Fındık işçilerini taşıyan minibüs 10 metreden uçtu: 14 yaralı
Fındık işçilerini taşıyan minibüs 10 metreden uçtu: 14 yaralı
GİRİŞ 20.09.2024 17:00 GÜNCELLEME 20.09.2024 17:00

Kaza, saat 15.30 sıralarında Orta Mahalle Üçyol mevkisinde meydana geldi. Ordu'dan Diyarbakır'a giden ve içinde fındık işçilerinin bulunduğu Tahsin Arslan yönetimindeki 21 TJ 349 plakalı minibüs, sürücüsünün direksiyon hakimiyetini kaybetmesi sonucu istinat duvarını aşıp, yaklaşık 10 metre yükseklikten uçtu.

Kazada, 14 kişi yaralandı. Yoldan geçen diğer sürücülerin ihbarı üzerine bölgeye sağlık, itfaiye ve polis ekipleri sevk edildi.

Ters dönen minibüste sıkışan yaralı yolcuları itfaiye ekipleri çıkardı. Yaralılar, müdahalelerinin ardından Koyulhisar Devlet Hastanesi'ne kaldırıldı.

Kazayla ilgili inceleme başlatıldı.

KAYNAK: DHA
Bahadır ALEMDAR Haber7.com - Editör
Haber 7 - Bahadır ALEMDAR

Editör Hakkında

Trabzon’da dünyaya geldi. İlk ve orta öğrenimini İstanbul’da tamamladı. Bahçelievler Anadolu Ticaret Meslek Lisesinde ‘Web Programcılığı’ bölümünden mezun oldu. Yüksek öğrenimini, Atatürk Üniversitesinde ‘Yeni Medya ve Gazetecilik’ mezunu olarak tamamladı. Gazeteciliğe ilk adımını 2011 yılında attı. 12 yıllık profesyonel meslek hayatında SEO içerik ve muhabirlik de dahil olmak üzere ağırlıklı olarak gündem, dünya, ekonomi, spor ve teknoloji kategorilerinde birçok haber ve röportaja imza atarak galeri ve video hazırladı. Bahadır Alemdar, meslek hayatına Haber7.com'da aktif olarak devam etmektedir.
YORUMLAR İLK YORUM YAPAN SEN OL
DİĞER HABERLER
MÜSİAD Başkanı Asmalı'dan Haber7'ye özel enflasyon yorumu! "En zoru geride kaldı"
Dünya Belediyeler Birliği Başkanı Altay BM'de Gazze'nin sesi oldu